Strengari de Martie-Aprilie 2012 -39 Hai Aredwynn!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ui, era sa uit ce era mai important!

La multi ani, draga Mada! sa fii fericita, sa ai o nastere usoara si o bebita ca in visele tale cele mai frumoase!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

BUNA DIMINEATA!!

Multumesc tuturor pentru urari,mi-ati inseninat ziua,m-ati facut sa zambesc cu gura pana la urechi
sunt treaza de la 1 in conditiile in care m-am pus sa dorm la 11!!am mai adormit la 5 m-am trezit la 6 si de atunci umblu ca huhurezul prin casa,fara ocupatie.Am inceput ziua rau de tot,dar acum m-am destins cu urarile voastre si sunt mai bine.

Ronina felicitari pt ca nu te dai batuta de la nimic,esti ff curajoasa,invatam multe de la tine
ANCA mami, ce faci?cum esti?ai dormit azi noapte?

azi am in program sa ma rasfat cu ceva dulce,fug la cumparaturi si apoi revin.

pupe multe multe multumesc inca o data pt urari

la mine e primavara in toata regula 18 grade cu plus ce mai o zi superba,imi lipsesc tarabele cu martisoare

Mada 39+ MAYA-ELENA
AMR ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

La multi ani, Magdalena!

Carstea, din ro eu mi/am comandat numai ser fiziologic, rivanol, albastru de metil si supozitoare. In rest cred ca gasesti tot la Boots.

Wali, mare strengar ai tu acolo!

Bia, incearca sa bei cafea. Si eu am avut dureri de cap atroce 3 zile dupa rahi anestezie. Mi s/a spus ca m/ar fi ajutat cofeina.

Ronina, felicitari pentru perseverenta. In cateva zile va fi mult mai usor.

Anca, cum mai esti?

Eu am cumparat aseara costumul de iesit din spital pentru Euan si sunt foarte fericita pentru ca l/am gasit redus. Finn a avut costum de urs la iesirea din spital, iar Euan va avea de iepuras.

Noi plecam la doctor sa vedem ce mai e cu otita lui Finn si apoi la mine la serviciu sa duc hartia pentru a intra in concediu de maternitate.

fetele si va urez o zi frumoasa.

Finn Constantine 15.10.2009 si 32+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

La multi ani, Magdalena!!! Sa fii sanatoasa, fericita si tot ce-ti doresti tu!

La multi ani, gagici! Sa avem parte de o primavara ca-n povesti, cu puradei sanatosi si mancaciosi.

Eu ma intorc in pat ca mor de somn. Va pupic

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Buna dimineata! E primavara!!!!!! (macar calendaristic)

Va doresc tuturor sa aveti o primavara minunata, sa aveti bebelusi sanatosi si frumosi care sa va aduca numai bucurii!

Mada, LA MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa si fericita si sa nasti usor si repede!

Am reusit sa dorm, printre ture de trezit, cu tot felul de ganduri si contractii, care se intensifica, unele incep sa doara putin, ca niste crampe. Mai nasoale sunt durerile ca la menstruatie care apar tot mai des. Mada, parca tu intrebai cum simt contractiile: ca si cum as avea un corset de la solduri pana sub sani si cineva m-ar strange foarte tare. Cele mai intense imi ingreuneaza respiratia si imi dau senzatia ca imi ramane tot sangele in cap. Oare cat ar putea sa dureze faza asta, pana incepe travaliul? Strumfy, cum a fost la tine? Azi o sa fac plimbari, eventual ma apuc de urcat scari ca nu mai am rabdare. Vad ca niciun strengarel nu mai da semn cum ca ar vrea sa scoata nasucul. Haideti, puiuti, ca a inceput sezonul!

Am citit foarte pe fuga, o sa revin, dar parca Meg, ma intrebai de o partitura. Nu am, dar cred ca pot gasi pe net si sa-ti trimit daca vrei.

Anca, 39+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Mada, la multi ani si nastereusoara!

Anca, multa multa bafta sa mearga totul repede si usor cand e sa fie!

Amy, ma bucur c-ai reusit cu chirurgul!!!

Emma, trecem data cezarienei?

Am gasit camasute de noapte pt. acces rapid la pampers noaptea:
http://idealbebe.ro/baby-dana-set-saci-de-dormit-roz-p-8190.html
http://idealbebe.ro/baby-dana-set-saci-de-dormit-bleu-p-8183.html
http://idealbebe.ro/baby-dana-set-saci-de-dormit-galben-p-8187.html
cum ne invatase Sovi.

33+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Neata!

Mada si nastere usoara!
Anca sunt cu gandul la tine! nu ar fi totusi bine sa te vada o moasa ceva sa verifice dilatatia? ma gandesc c amai sunt femei care nu au travaliu foarte dureros si sa nu te trezesti direct nascand...

fete cu farmacia... nu investiti in novocalmin de pe acum. in primul an de viata nu e recomandat decat in cazuri extreme eventual sub monitorizare in spital. nu are rost sa dati banii pe el si sa expire pana ajungeti sa il folositi acasa...

Bia sunt alaturi de tine! stiu cum sunt durerile alea de cap ca si eu le-am avut si m-au tinut 2 saptamani. numai intinsa puteam sta... sunt groaznice, stiu! daca gasesti remediu te rog sa ne zici si noua ca asta e spaima mea si de data asta. la prima nastere eu nu am gasit remediu si am asteptat sa se duca singure, dar tare m-am mai chinuit cu ele...

fete sa aveti o primavara de vis!

mami deSerban Alexandru 15.07.2009
36+ cu Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

neata, raportez o noapte de tot r..ul..am adormit greu.. n-am dormit mai deloc. m-a durut burta.. intr-un final pe la 7 am renuntat sa ma mai chinui sa dorm. si m-a luat greata naspa..
acum vreo ora am reusit sa mananc. vad ca mi-e mai bine.
am pus la spalat hainele de ieri.. sa vad cand le-oi calca. astept ziua de maine sa vedem ce se decide.
Anca, relaxeaza-te si odihneste-te cat mai poti, cat mai esti inca pe acasa!
wali, da.. asa cum zice si sovi.. cred ca bebe face intentionat. se distreaza
mada, la multi ani.. sa ai o zi minunata.. si poate primesti si cadoul mult dorit
amy, ma bucur ca ai reusit sa ajungi la un numitor comun cu medicul. de ce sa nu stie de eco la bucuresti? e interzis?
tala, cum esti?
o zi minunata fetele.. plina de martisoare frumoase!

AMR < 2 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

am uitat sa o felicit pe Ronina! bine ati venit acasa! eu te sfatuiesc la fiecare alaptat sa inceric mai intai pusul la san si sa nu sari cu biberonul decat cand nu se mai poate... stii tu, "repetitia e mama invataturii"! ai sa vezi ca cu fiecare incercare va incepe sa prinda si ea smecheria si invata ce si cum trebuie sa prinda si cat de mare sa caste gurita!
cu cat nu "exerseaza" cu atat nici nu va prinde miscarile pentru ca cu cat cresc cu atat mai greu incepe sa fie dezvatul de ce e "comod"!

ici si succes!

edit: mi-am adus aminte ca in cazurile astea foarte folositoare sunt mameloanele de silicon! iti protejeaza sanul de ragadele de la neprinsul bine, si o ajuta si pe ea sa se mufeze si sa pape de la sursa... eu 2 luni asa am alaptat si apoi treptat am inceput sa le scot din functiune si a ramas la tzitzi direct.
oricum e mult mai simplu decat sa dai la pompa!

mami deSerban Alexandru 15.07.2009
36+ cu Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Bubu, asa e, novocalmin, dexametazona sau desitin n-as administra decat daca urmeaza ca f. rapid sa fie vazut bebe de medic, e salvarea pe drum, etc. dar vreau sa am pt urgente daca-mi zice un medic la telefon, ma simt eu mai bine daca mi se pare ca-s pregatita. Oricum chiar si mai mare bebe, ca masura antitermica as apela la impachetari mai intai si abia mai tarziu la medicamente. Insa de multe ori mi-au prins bine diverse sa le am prin casa si cand nu le-am avut, mai mult m-am ofticat. Faptul ca le-am avut nu m-a facut sa le si folosesc, ba chiar mai mult amanam, ca stiam ca pot folosi oricand daca vreau, mi-e la indemana, pot sa mai astept. Ba in plus, eu fac palpitatii de la algocalmin, asa ca am si mai mare tarsa sa folosesc novocalmin la bebe.

33+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput