Strengari de Martie-Aprilie 2012 -39 Hai Aredwynn!
Raspunsuri - Pagina 16
monna3 spune:
Ronina bravo, vezi ca incet incet te obisnuiesti si inveti din mers ca deh...
Anca in caz ca nu mai apuc pana se face ziua si la mine iti spun de acum nastere usoara, refacere rapida si laptic mult iar bebelina sa fie sanatoasa, papacioasa si neplangacioasa
Monica, fericita 37+ cu Cezar-Andrei
AMR: 3 saptamani
titi143 spune:
Buna dimineata fetelor.
LA MULTI ANI de martisor si sa avem o luna frumoasa si plina de nasteri usoare si bebei sanatosi.
Anca trebuie sa nasti de 1 sa fie printesa putin mai speciala. Sa fie un martisor frumos toata viata.
Hain Anca
Ronina bine ca ai reusit sa o inveti, ai vazut pana la urma totul se invata, si acum ca a dat de gust nu o sa iti mai dea pace.
Eu sunt matinala, dar nici azi noapte nu am putut dormi. Cred ca am mancat prea tarziu, sau nu stiu motivul, dar mi-a fost rau toata noaptea. Toata noaptea nu am facut alceva decat sa ma misca cand pe o parte cand pe alta.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 31+ Robert Aaron
AMR 9 SAPTAMANI
dorinutza82 spune:
Neatza
Incep prin a ura mada sa ai parte de o strengarita sanatoasa, o acomodare usoara in 3 si fericire cat poti duce!!! Si poate ca printesa vrea sa vina chiar azi de ziua lui mami
O primavara superba sa avem cu toatele, cu bebelusi sanatosi veniti la termen si cu mult soare in viata noastra!
Las si cateva pt Anca, dar si pt strumfy, mada, care sunt la termen. Teoretic, de azi se da startul oficial la nasteri
Bine ati venit acasa Ronina si Bianca
In Ploiesti a venit martisorul cu o noua zapada , dar vin si ai mei in vizita azi, de-abia astept sa ma rasfete mama cu papa bun
Pup!
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 32+ cu
emmaella spune:
Buna dimineata
La multi ani ,dragele mele!Sa ne dea Bunul Dumnezeu o primavara frumoasa plina de nasteri usoare si copilasi sanatosi si bineinteles sanatate si noua sa-i putem creste
aredwynn-suntem alaturi de tine
Hai bebe Natalia!
monna-imi place optimismul tau
ronina-bine ati venit acasa.Esti o mamica minunata
Chito-ce harnicuta est
Bia-sa-ti traca durerea de cap
Eu raportez inca o noapte nedormita,ieri toata ziua am avut o stare generala naspa,dureri pe sub burta ,greturi si o senzatie de foame cumplita dar orice incercam sa mananc imi venea sa vomitasa ca mai toata ziua am baut apa cu lamaie,Ma gandesc cu groaza ca numai maine mai e doctorul meu si apoi pleacam-a lasat pe mana altuia pe care nu-l cunosc dar am auzit lucruri frumoase despre elIn principiu cezariana mea e programata pe 14.03.2012 dar doctorul vine pe 12 in tara.Sa speram ca Anastasia nu se grabeste si-l va astepta
Va pup
Emma,mami de Andrei(7 ani) si37+ Anastasia
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
megbeng spune:
O primavara frumoasa si plina de bucurii, prietene dragi!
aredwynn, cum iti mai e?
ronina, bun venit acasa tie si biencutei! felicitari! esti de admirat pentru tenacitate si pentru fiecare progres!
mada , LA MULTI ANI!!
meg,dematei(9.02.2007) si cu 37+
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
wali spune:
Buna de dimi, fetele, sa avem o zi frumoaaaaaaaaaaaasa foc si plina de vesti bune !!! fiecareia dintre voi!!
La multi ani, Mada, cu sanatate si nastere usoara atunci cand vine momentul !
Ronina, draga, bine ai ajuns acasa si muuuuuuult succes si adaptare usoara (amandurora) la noul statut, de mamica (parinti). Te imbratisez si sa ne scrii mereu ca muuuuuuulte am invatat de la tine, vorba Darei. Multumim infinit.
Anca tinem si eu si Ali meu pumnisorii stransi !!! Sa-ti ajute Dumnezeu sa vina bebica lin si sa spargi gheata la nasteri naturale!!
Aseara am fost la eco si Ali are un al 3-lea rand de cordon in jurul gatutului, dar se hraneste si oxigeneaza inca bine, a crescut, are 3177 g, cu eroarea de rigoare +/-467g la 36 s + 5 z. Nenea doctoru' a zis ca mai asteptam maxim 2 saptamani, adica undeva prin 14,15 va avea loc nasterea prin operatie. Nu va zic ca m-or apucat transpiratiile, chiar daca, undeva in sinea mea, simteam ca termenul se apropie si stiam ca asta urmeaza, dar sa mi se si confirme !! Chiar daca e un copil ffffffffff dorit si asteptat de ani de zile, in aceste momente ma gandesc tot la mine si la emotiile mele. Adevarul e ca mi-e fff teama de doctori si, daca n-am avut treaba niciodata cu un spital, ei acum chiar voi intra direct pe masa de operatie. Dar ma gandesc mereu la Ronina si, pret de cateva minute, ma simt fortoasa. Multumesc, draguta mea!!
Va mai la final si va citesc in continuare!!
36+ cu
Tala spune:
La multi ani Mada! sa ai o zi frumoasa, asa cum iti doresti!
Noua restului de femei de aici ne doresc un martisor frumos (si mi-e tare ciuda pe zapada proaspata de afara)
Anca? iti marturisesc ca m-am trezit si am venit direct la comp sa vad ce faceti, deci?
Chito si eu am cheltuit tot cam 300 lei la farmacia tei, in conditiile in care mi-am luat si inainte niste chestii. E de retinut cu farmacia Dona pt epi (eu inca nu stiu daca mi-o da din spital sau o voi lua eu)
Ronina felicitari pt reusita sa o tineti tot asa!
Bia sper ca esti mai bine
Ruxandra, voi ce faceti?
amy25 spune:
Salutare! Si eu pe aici, caci aseara am ajuns tarziu de tot din cauza sotului ca a fost rugat sa mai ramana la sala de operatii la servici. Dar v-am citit de acolo chiar daca nu m-am logat.
Am vorbit cu dr de aici, si am reusit sa-l sperii saracu cu cate probleme am, si in special ca li se pare ceva iesit din comun asta cu fertilizarea in vitro . Pna la urma a acceptat si ideea de a intra chirurgul care m-a operat, si rahianestezia si a ramas sa ma duc maine sa ma vada la eco. Nu ma astept la ceva spectaculos caci e un dr de oras mic, dar e cel mai ok din toti.
N-am stabilit inca data, vom vorbi maine dupa ce fac eco. Pe 12 mai am o eco la Bucuresti pe care am de gand sa o fac chiar daca el nu o sa stie.
Dara, chiar acum ma intepai si eu si este destul de greu si dureros dar e o varianta. Incearca sa vezi daca suporti mai usor cand iti face altcineva. Si eu acul nu-l tin drept, putin aplecat.
Mada
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
35 Victor Gabriel
AMR 4 saptamani
emmaella spune:
Mada -La multi si binecuvantati ani!
Emma,mami de Andrei(7 ani) si37+ Anastasia
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
sovietica spune:
Neata!
Sa aveti o primavara excelenta, cu multe bucurii,fara astenii si cu strengarei perfecti in brate!
Ronina, esti un exemplu pentru noi, toate! ce frumos ne-ai incurajat si cum nu te dai tu batuta. Zana ta e o dulcica, sa vezi ce repede se pufoseste.
Bine ai venit acasa, abia astept vesti despre cum fu prima noapte acasa. Oricum a fost, nu uita ca prima noapte de obicei e cea mai grea!
Amy, un gand bun pentru tine, sa ajungi sa ne saluti dupa operatie cu zambetul pe buze, si sa ai cu ce te lauda.
Wali, 3 randuri de cordon?? e clar, o face intentionat, cred ca ii place cum ii sta :) Fortza fie cu tine!
Aredwinn ia de aici o armata de curaj, mami! ai dormit?
Despre mine, nu prea am ce sa pove, decat ca am fost la eco si bb e pelvin, desi se pozitionase inainte cum trebuie. Ramane speranta ca isi baga mintile in cap si culbuteaza. Oricum incerc sa il nasc natural, ma sustine si dr-a, a zis ca nici nu m-ar fi lasat la ceza din start, tertipara fiind.
Mona, parca si tu erai in situatia asta? faci vreun execitiu? Dr-a mea a zis ca nu crede in posturi speciale de convins bb, dar parca tot as incerca ceva, macar cat sa ii transmit strengarului ce doresc de la el.
Va pup pe toate, tare frumos se simte cum frematati :)
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr