Strengari de Martie-Aprilie 2012 -39 Hai Aredwynn!
Raspunsuri - Pagina 15
carstea spune:
Salut fetelor
Eu am aumblat azi de nebuna toata ziua.Dimineata pe la mama dupa o placinta cu branza, seara am sarbatorit faptul ca sora-mea si cumparat casa.
29febr a trecut .Sa inceapa sa iasa ghioceii
Fetelor am o mare rugaminte la cele dintre voi care sunt organizate si au liste si listute.Incerc sa fac si eu o lista cu ce sa cer din tara.Ma refer la produse farmaceutice pe care nu le gasesc in uk.
Poate o lista de comanda de la farmacia TEI?!
Multumesc mult
dara76 spune:
Carstea, am vrut sa-ti fac fw la comenzile mele, dar nu vad nicio adresa de mail in date de contact, unde sa iti trimit https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArzzZviLhA72dDd3RkNPMVEyODVZSGR2QUc0X3MtQlE#gid=0 . Nu stiu daca te ajuta astea, ca eu am mai avut lista pe hartie cu ce am luat din Sensiblu Sun Plaza, gen Vigantol, ceva antitermice, dar eu nu prea stiu ce se gaseste in UK. Plantele pe care le-am luat sunt pentru stimularea lactatiei, cele din studii. Inteleg ca tu vrei gen medicamente, nu alte alea care-s in listele de necesar spital si necesar acasa.
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
ronina spune:
Anca, hai cu strengarita
Bia, sper sa treaca repede durerile de cap
Dara, merci mult, facem noi comanda maine dupa ce trece si pediatra pe la noi ca sigur se mai adauga una alta pe lista, intre timp ma descurc cu garmastan. Si da, asa e, trebuie sa te pompezi in pozitie aplecata, destul de greut de stat asa dupa cezariana. Azi mi-am luat o alta pompa ieftina (38 ron) de la primii pasi si culmea se potriveste mult mai bine pe sanii mei decat cea de la avent.
Pe principiul nevoia te invata, azi am mufat-o pe Bianca la san Desi i-am dat biberon la plecarea din spital, sa avem timp sa ajungem acasa relaxati, n-a vrut atunci sa pape prea mult si a si regurgitat dupa in mare parte... iar dupa ce am ajuns abia am apucat sa-i schimbam pampers si a inceput sa urle de foame. Lapte muls nu aveam, laptele praf si pompa erau inca in portbagaj, deci... 10 min de chin sa prindem sanul si apoi bingo Deci la noapte nu mulg, sper sa pot repeta istorioara.
Mamica fericita de Bianca Maria
dara76 spune:
Ronina, ce sa mai, jos palaria, esti super tare! Depasesti cu brio toate greutatile. O sa fie Bianca tare mandra de mamica ei asa luptatoare!!!! Si merci mult de tot pentru tot ce am invatat de la tine. Pana si asta sa vad cu palniile, daca trebuie alta dimensiune sau ceva.
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
happylica spune:
ronina, incet incet va acomodati si va descurcati cu Bianca! bine ca ati ajuns acasa.
cand pui poze.. sa tipi tare
AMR < 2 saptamani
varsta bebelusei Alexia
dara76 spune:
Ronina, crezi ca ajuta asa ceva?
http://babylovesyourmilk.com/breast-shield-fit.php
33+ Miruna Sanziana
carstea spune:
DARA. mi-am trecut si eu adresa de mail in lista.Daca mi-ai da un forward la comanda ta ar fi super.PUPICI.Fug la somn.
dara76 spune:
Carstea, trimit acum.
Ronina, milioane de multumiri c-ai impartasit cu noi, mi-am luat adaptor de pompa, cu alta inclinatie si dimensiune. O sa-ti fiu vesnic recunoscatoare!!!
33+ Miruna Sanziana
dara76 spune:
Carstea, in afara de ce ti-am trimis de la Tei, mi-am mai luat ser fiziologic, antitermice supozitoare si sirop, paracetamol si nurofen, supozitoare novocalmin, apa de colici cu girafa (musai) [Pharmex], Vigantol, microclisme pentru copii si supozitoare cu glicerina pentru copii, baneocin pudra, mai trebuie sa iau alcool de 70 (alcosan) si betadina.
Ca plante, schinduf este fenugreek la tine, iar armurariu este milk thistle.
A, o sa vezi lecitina acolo, este pentru subtierea laptelui in caz de canale infundate.
Si zicea Sovi c-ar fi buna si pentru baby blues, daca nu incurc cu Mentat si inca ceva.
33+ Miruna Sanziana