Strengari de Martie-Aprilie 2012 -39 Hai Aredwynn!
Raspunsuri - Pagina 12
SuperMami_1 spune:
Tala, pai si eu tot din aceeasi frustrare ca nu nasc natural as vrea sa fac rahie tura asta...dar tot mi-e frica. Data trecuta am facut anestezie generala ca asa se facea, nu m-a intrebat nimeni cum vreau...acu daca am optiuni ...incep sa bat campii
Miha, mamica fericita de Rares si 34+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
megbeng spune:
dara, bula nu se scoate la clexane, asa e.
aredwynn?? a primit cineva vesti de la ea?
meg,dematei(9.02.2007) si cu 37+
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
dara76 spune:
N-am reusit sa injectez in pulpa pe exterior, ma durea rau si aveam senzatia ca bag in muschi, nu e ca stratul ala clar de grasime. Si astia zic sa nu cumva sa bagi in muschi ca poti face hemoragie intramusculara. Am scos acul dupa ce am injectat putin si am facut tot in burta. Sper sa reusesc la un moment dat. Ma mai sperie ca in prospect la Clexane si Lovenox ei spun doar de burta, nu recomanda si alte zone, desi stiu ca atatia fac si in mana/picior.
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
happylica spune:
stie cineva ceva de anca?
noi am fost plecati. am cumparat ce mai aveam.. scutece din alea de schimbat bebe pe ele si cosmetice. am luat pana la urma nivea. sper sa ne intelegem cu ele.
am mai luat betisoare de urechi din alea cu opritor.. si cam atat pt bebe
amy, ce vesti ai?
AMR < 2 saptamani
varsta bebelusei Alexia
aredwynn spune:
Am avut vreo 2 contractii cat am fost la curs care au cam durut, dar pentru ca nu cresc in intensitate (adica dupa una super puternica, urmeaza una mai slaba si tot asa), e clar ca inca nu e travaliu. In rest, tot la 7 - 8 minute sunt contractiile + mai multe dureri ca la menstruatie. Ma pun in pat acum, ca maine cine stie ce o sa fie, macar sa incerc sa ma odihnesc.
Va pup si sa stiti ca aveau dreptate fetele care au nascut. Incurajarile si faptul ca va ganditi la noi imi dau curaj si ma ajuta sa trec mult mai usor peste emotii. Va multumesc fiecareia in parte! Promit sa va tin la curent cu noutatile.
Anca, 39+ cu Natalia
monna3 spune:
Anca somnic usor asteptam sa ne anunti daca e ceva
Monica, fericita 37+ cu Cezar-Andrei
AMR: 3 saptamani
dara76 spune:
Phew, Anca,bine ca ne-ai scris :) Tine-ne la curent :) Sigur o sa mearga bine si usor, eu asa zic.
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
dana_cp spune:
Aredwynn, se zica ca daca pre-travaliul dureaza mult (mie mi-e clar ca in asta esti), atunci travaliul va dura mai putin.. asa ca bucura-te SI foarte bine ce faci, odihneste-te sa fii cat mai fresh maine.
Tinem pumnii si suntem alaturi de tine
Pup si restul fetelor, am facut azi bagajul si acum ma apuc sa fac planul de nastere. Ne reintalnim maine cu motzatele pt Anca
cu Gaza, DPN 30 Martie
monna3 spune:
Dana te pregatesti intens, nu? Spor la facut planul
Monica, fericita 37+ cu Cezar-Andrei
AMR: 3 saptamani
chitosenia spune:
Buna fetele mele,
De citit to citesc de azi dimineata dar de scris m-am apucat doar acum.
Anca sunt alaturi de tine si imi place atitudinea ta!
Raportez activitate pe ziua de azi:
-cumparat trusa epidurala la super pret.. gasita la o farmacie Dona mai obscura de la noi din oras .. am dat cu reducere 68 lei ..cand cea mai ieftina o gasisem la farmacia tei cu 95. Am sunat si am rezervat-o si mi-a cumparat-o sotul mai incolo
- maine de dimineata ma duc sa ma intep pentru noi analize ..si va fi in doua reprize ca le fac si pe cele de coagulare care se fac de la 12-1 ca sa fie proaspete
- maine cred ca vom merge si la doctorita sa o intrebam daca ni-l primeste si pe bebe Edu
- in rest dupa cum a anticipat Monna o data intoarsa acasa cu bagaj cu tot azi mi-am facut supa la care am visat de luni ...am facut si paine de casa
- si am facut si un pic de curatenie pe hol , in acte , am pus masina de spalat vase si pe cea de rufe... sotu cica nu m-a scot azi din casa la plimbare sa ma odihnesc si cred ca ma odihneam mai mult umbland brambura.
Sunt foarte fericita ca maine incepe martie..sincer fetelor cand era in octombrie in spital cu crizele alea urate de rinichi...va jur ca eram asa speriata nici nu visam la martie... ma rugam la Dumnezeu pentru fiecare zi in plus.
In rest am facut o listuta cu ce imi mai lipseste pentru bebe vreau sa fac comanda la farmacia tei ca sunt mai ieftine dar pe mine ma streseaza ca trebuie sa dau 17 lei ca nu sunt bucuresteana .
Una peste alta comanda mea ar ajunge la 300 de ron. Dar cu astea cred ca sunt aproape rezolvata ca sa-l nu-l mai innebunesc pe tati in primele zile..du-te dupa aia si dupa ailalta.
Va pup pe toate
Mamica de Bu minunat si de strengar +34