Fiv cu Dr. Dragos Albu 57
Raspunsuri - Pagina 6
salexa spune:
Felicitari pentru recolta[dsco]
FIV 1 dr Albu Dragos reusit
mutatia 1691 in factorul v nu a fost identificata
mutatia 20210 in factorul II nu a fost identificata
mutatia 677 heterozigota
mutatia 1298 heterozigota
mutatia 675 4G PAI homozigota
mutatia 844G PAi nu a fost identificata
24 saptamani+2
vreau_bebel spune:
Angi te asteptam cu puiutii la burtica
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
angelica28 spune:
Multumesc fetelor la 12 am embriotransferul ,sunt linistita ,dar totodata si nerabdatoare sa imi iau puiuti acasa !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
miruna1980 spune:
Neata si o saptamana plina de bucurii si reusite!
Angi ne rugam pt tine la ora 12 sa se aseze bine embrionasii in uter si sa faca cuib noua luni de zile.Daca pleci imediat cu masina,sa-ti intinzi scaunul,sa stai cat mai lejer ,iar cand ajungi acasa sa nu faci absolut nimic,sa fii optimista si deja sa te simti mamaica,conteaza fff mult linistea,relaxarea si psihicul.Doamne ajuta!!!!
si sa fie intr-un ceas bun ET.
19+
alilumi spune:
angi, mamica closca! de azi, esti gravizica cu acte in regula! pupam si pentru gemenasii tai sa fie lipiciosi, pentru tine sa fii sanatoasa, fericita si implinita!
hai, hai, doar cu beta maaaareee luna asta (si nu numai...), ca-i a noastra, doamnelor: !!!
20 +
tinuta78 spune:
Neatza,
Angi, bafta multa. Embrionasi de cea mai buna calitate si beta cat pentru peste doua saptamani
Un si o pentru toate doamnele.
28+
aristica spune:
angelica vad ca ai fost matinala in dimineata asta. Succes la transfer
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 Multumesc fetelor la 12 am embriotransferul ,sunt linistita ,dar totodata si nerabdatoare sa imi iau puiuti acasa ! |
bafta maxima!
sa stea puiutii la tine 9 luni