Fiv cu Dr. Dragos Albu 57
Raspunsuri - Pagina 16

alilumi spune:
angi, mai este un picutz! fii tare, nu iti pierde zen-ul! tu esti tu, alte doamne... saracele... sunt alte doamne... cu toata compasiunea noastra pentru ce inseamna sa nu reuseasca (inca!!! pentru ca toate reusim mai devreme sau mai tarziu, intr-un fel sau altul!)...
pana maine nu mai este o vesnicie. trece repede! ocupa-ti mintea, mangaie-ti burtica... hai, ca tinem pumnii si asteptam vesti bune! pupam mamica closca emotionata si tematoare!!!toate doamnele
22 +

angelica28 spune:
Fetelor ma doare capul ingrozitor ,sunt tare suparata ,nu cred ca v-am povestit niciodata de pasiunea mea pt acvaristica ,cert este ca aveam un acvariu superb,cu carasi voalati cit pumnul ,de o frumusete rara ,si azi i-am gasit pe majoritatea din ei morti ,mi sa rupt sufletul ,mai sunt citiva dar nu cred ca scapa nici ei ,sunt pe fundul acvariului ,se vad ca sunt bolnavi ,si nu cred ca vor scapa ,deci mi se rupe sufletul de ei ,ii adoram ,de azi de dimineata pling ...........!
Mi-am facut si un test de sarcina de dimineata care a iesit negativ ...............deci mai rau de atit nu se poate ,am o zi groaznica!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

alilumi spune:
pai, bine ca ti-ai facut pipi test mult prea devreme si il mai iei si de bun!
imi pare rau pentru pestisori... supararea asta pot sa ti-o inteleg, dar la faza cu testul de sarcina, asteapta puiule pana maine, la beta!
hai ca suntem aici, alaturi de tine!
22 +

miruna1980 spune:
hai,ANGI,ce-i cu tine,draga mea?Nu te lasa afectata de testul de urina,dr A chiar ne-a atentionat in acea documentatie sa nu facem test urina ca nu e concludent caci e prea devreme si un rezultat negativ ne poate influenta......legat de pierderea suferita de amica ta,e trist,recunosc,dar tu trebuie sa te detasezi in aceasta perioada de efecte negative....iar intamplarea cu pestisorii e coincidenta.....vei primi maine un alt cadou mai frumos,de nepretuit....eu am incredere ca maine e beta mareee.Doamne ajuta si te rog,motiveaza-te,nu te lasa acum la final. 20+

miruna1980 spune:
ANGI,conteaza atat de mult gandirea pozitiva,nici nu-ti imaginezi....nu lasa nimic sa te afecteze,mai e putin pana la beta,te rooog,fii increzatoare....incearca sa-ti revii din starea asta si roaga-te la Doamne Doamne sa fie bine maine.Te pup cu drag si ma gandesc la tine! 20+

angelica28 spune:
INCERC SA NU MA LAS INFLUENTATA DE ACEL TEST ,ERA SI UNUL MAI IEFTIN ,IL AVEAM DE CEVA TIMP IN CASA ,MA GINDEAM SA FAC UN SURE CHEK ,DAR MA LAS PAGUBASA!
MAINE CARE AR TREBUI SA FIE VALOAREA AVIND IN VEDERE CA AR FI A 12 ZI ,CA SA AM CONFIRMAREA UNEI SARCINI ........PESTE 50 NU?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

alilumi spune:
angi, eu am avut beta de ziua 13 cu o valoare de 45. si rezultatul se vede in semnatura. dar noi asteptam de la tine o valoare de peste 80, ca deh, fiind vorba de gemeni
!!!
22 +

arwen_76 spune:
Buna fetelor, sunt noua pe aici, al doilea post al meu, dar va citesc de app 1 sapt.
@Angelica28, de-abia astept vesti bune maine de la tine, imi imaginez prin ce treci, desi inca n-am incercat nici un FIV pana acum. Am avut o data o intarziere si eram in culmea fericirii dar nu a fost nimic din pacate. :( deci fruntea sus ca ce-a fost mai greu a trecut! Imi pare rau de ce ti s-a intamplat azi. :(
Dar sa nu fiu nepoliticoasa si sa ma introduc putin: Numele meu este Petry si am 35 de ani, ma pregatesc sufleteste pentru un FIV ca vad ca altfel nu vrea. Evident ca la Dr Albu, sunt programata la consultatie pe 23 martie si nu mai pot, pana atunci stau pe ghimpi. Primul set de analize ne-au iesit ft bine si mie si partenerului, de aceea am mai asteptat ca poate s-o intampla pe cale naturala. Am fost la un pas de o IA, dar estradiolul nu m-a ajutat a fost prea mic asa ca... Deci nu stiu de ce s-a instalat infertilitatea la mine ca in afara de uter polifibromatos, care are si nu are legatura, nu am gasit altceva in neregula. Cu alte cuvinte sunt la inceput de drum, catre FIV, zic eu. Sa vad vinerea viitoare ce zice si Dr Albu.
Va si bafta celor care asteapta!

tudoralexa13 spune:
Bine ai venit arwen
iti doresc sa stai cat mai putin pe la noi in calitate de aspiranta.
Angelica bafta maine
sa ne anunti imediat cum afli vestea cea mare.
stau ca pe ace.doamnelor