Fiv cu Dr. Dragos Albu 57
Raspunsuri - Pagina 12
sper spune:
Fetelor caut informatii despre L-arginina, as vrea sa stiu cate mg recomanda dr Albu /zi , de cand si pana cand poate fi luata (pana la ET sau pana la testul BHCG?). Am citit ca Rica 69 a luat inainte de a incepe stimularea dar nu a scris cate mg a luat si dc a continuat cu ea pana cand.
Multumesc mult pt raspuns si pt fiecare.
Speranta
elbereth spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 Vreau bebe eu o sa merg cel mai probail vineri la beta ,ar fi ziua 11,dar pina atunci sunt sigura ca o sa incerc sa fac si un testulet de sarcina banda ............am zis eu pe joi sa incerc unul! |
Iubita nu face test de pp in ziua 10 dupa ET - e prea devreme pentru asa ceva si s-ar putea fii dezamagita sa-l vezi negativ. Eu zic sa faci direct beta HCG - e cel mai relevant. Te pup si-ti tin pumnii (desi nu scriu pe forum decat foarte rar, va urmaresc cu drag pe toate, caci si noi avem in plan un FIV cu dr Albu).
vreau_bebel spune:
Eu cred ca lui Angi ii va iesi si testul de pipi, iar daca nu, sigur ii iese din sange, ORI POZITIV ORI POZITIV, cale de mijloc nu exista!
Te pupam si ne rugam pt tine, Angi!
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
QiaoBing spune:
Angi hai ca mai ai putin, resita acolo si cloceste cu spor. Si fara teste de pipi ca nu ies acum. Beta e sfant !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
salexa spune:
Angi eu am facut beta in ziua 11. Am cerut sa fie facut in aceasi zi (te intreaba la receptie cand vrei rezultatul) si mi-au spus sa intru pe site in 2 ore. In drum spre casa nu ma gandeam decat la ce rezultat va avea. Am cumparat un test de la farmacie si a iesit negativ. Iar in 30 de minute dupa s-a afisat si rezultatul beta care a fost pozitiv. Dupa ce s-a afisat rezultatul vedeam si testul tot pozitiv, il am si acum dar toata lumea imi spune ca doar eu vad 2 liniunte. In cele 30 de minute am avut cele mai mari emotii. Tu faci cum vrei dar iti spun ca tot beta e sfat.
Mai bine asteapta valoarea cea mare a testului beta, stim toate ca va fi mare.
FIV 1 dr Albu Dragos reusit
mutatia 1691 in factorul v nu a fost identificata
mutatia 20210 in factorul II nu a fost identificata
mutatia 677 heterozigota
mutatia 1298 heterozigota
mutatia 675 4G PAI homozigota
mutatia 844G PAi nu a fost identificata
25 saptamani+2
alilumi spune:
fetelor, cu tot respectul, daca iti este sa faci test de pipi, il faci oricum, chiar daca stii ca nu este "concludent"...
asa ca angi, go for it! fa cum simti tu! doar sa ai in minte ca daca pipi test iese negativ, nu inseamna nimic: beta ramane sfant! si daca iese pozitiv, Doamne-ajuta!!! eu am facut pipi teste la fiv 1 si au iesit... negativ evident, iar la fiv 2, am facut in ziua 11 si aveam liniuta de pozitiv atat de anemica, incat a trebuit sa mai fac alte 2 teste de marci diferite: evident ca liniuta tot anemica a ramas... dar, asta depinde de la persoana la persoana, in functie de cantitatea de hormon de sarcina eliberata in sange de organismul fiecareia dintre noi.
pup mamica closca si pentru gemenasi lipiciosi si prunci sanatosi!!!
21 +
tudoralexa13 spune:
angelica iti tin pumnii si sunt cu sufletul alaturi de tine.
abia astept vestea cea mare
sper atat eu cat si sotul am luat l-arginina 1000 mg/zi timp de 3 luni.
eu pana la stimulare, sotul pana la punctie.
bineinteles ca impreuna cu alte pastile.
acum o sa incepem din nou cura dar o sa mai adaug maca, orz verde si medyn forte in loc de femibion 1.
un si o la toate doamele
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tudoralexa13 sper atat eu cat si sotul am luat l-arginina 1000 mg/zi timp de 3 luni. eu pana la stimulare, sotul pana la punctie. bineinteles ca impreuna cu alte pastile. acum o sa incepem din nou cura dar o sa mai adaug maca, orz verde si medyn forte in loc de femibion 1. |
Doza de 1000mg/zi cine va recomandat-o? Eu o vreau pt vascularizarea uterului/ovarelor iar incepand cu zi 1 de stimulare e recomandata pt cresterea endometrului. Dupa ET se vorbea in trecut ca e buna pt implantare dar apoi au aparut niste studii ca nu ar fi ok de luat dupa ET. Voiam sa stiu dc dr Albu o recomanda si pe ce perioade. La Gravidute cu trombofilie este o fata care o ia in sarcina pt preecampsie.
Speranta
angelica28 spune:
VA MULTUMESC FETELOR PT GINDURILE VOASTRE POZITIVE ,SI EU ZIC CA VA FI UN BETA MARE ,ASA SIMT .........!
Am zis sa fac test de pipi pt ca la inseminare cind am ramas in ziua 11 aveam in mina testuletul cu 2 liniute ,apoi am facut beta pt confirmare!
Am o intrebare pt fetele care au facut fiv ,pe voi v-au durut sani ,pe mine ma dor din timpul stimulari ,dar acum parca mai sensibili sunt .....!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
alilumi spune:
angi, iubita mea,
da, pe mine m-au durut sanii, dar cu toate ca noi vrem sa vedem in asta un semn, se zice ca e mai mult de la tratamentul de sustinere: pregnyl, utrogestan etc.
pentru ca sarcina ar fi inca prea mica sa elibereze atata cantitate de hormoni incat sa ai deja simptome...
si da, credem alaturi de tine si tinem pumnii pentru un beta mare!!!
22 +