cum faci o femeie sa taca?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

seful firmei e statul .....................

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Pina la seful asta...mai sunt cu sigurantaz vreo doi trei!

Daca m-ar deranja si mi-ar scadea productivitatea muncii,as face plingere directa(sau impreuna cu colegii mei)la sef(la aia 2-3 care sunt cu sigurantza pina la seful stat)si apoi as astepta sa vad rezultatele!

As merge din plingere-n plingere pina s-ar rezolva püroblema!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda2009 spune:

Am avut onoarea sa am de-a face cu un astfel de specimen. Ce sa zic, ma obisnuisem cu zgomotul de fond, ziceam cate-un da-da, i-hi si-mi vedeam de treaba.

Pana s-a intors din concediu alta colega de birou. E-hee, alta viata, nene! Colega mea revenita din concediu si refreshata cu capul a intrat in razboiul nervilor si a inceput sa vorbeasca...Mai mult, mai tare, mai fara sens si cel mai bine, mai peste ea!

Evident ca s-a oparit! Rau! Au ajuns sa se certe intre ele si, cu jalba in protap, la mine sa fac pace-pace...stiti voi.

Exact ce-mi trebuia, am stabilit reguli de care, de voie-de nevoie a trebuit sa ne tinem (cu dintii) toate!

A mai derapat madama de cateva ori, dar colega baga ofensive in forta!

Am scapat de ea, e la pensie de ceva ani, dar subiectul a ramas de poveste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

stii cum e, pe toti deranjeaza,dar toti tac. daca ies in fata , ma trezesc ca fac atmosfera. regula e: nu te deranjeaza atat de tare sau puneti antifoane, las-o si pe ea sa traiasca.
ei, in situatia asta, poti sta si in cap. indiferent cine-i atrage atentia, tipa ca are dreptate.
am fost la un grup d elucrur si 16 oameni i-au spus:nene ,vb pe campie, nu are legatura cu subiectul. a tinut lucarile in loc 2 ore, dupa care, suparata si-a luat catrafusele si a plecat. a relatat ca grupul a fost facut din iresponsabili care vor sa faca rau celor care vor veni dupe ea si care , prin deciziile luate, va distruge societatea si vom muri cu totii inainte de vreme(tocmai murise un coleg).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

histamina, e dusa rau cu capul tanti asta de care povestesti...

stii unde cred ca s-ar simti ca pestele in apa ? la MISA ! ca la manastire n-o primesc si la balamuc nu se duce ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

cand la 40 de ani mama iti gateste, tata iti plateste, calatoresti unde vrei, iti dau tot ce vrei, e firesc sa ti se pare o piatra de moara sa muncesti si e culmea ofensei sa te supui vreunei reguli.
dar sunt prosti ca mine,care au dat concurs,care au invatat de le-au sarit capacele, au luat maxim ca tembelii si care, culmea, nu au chef de vorba.

am redus mult motoarele,pt ca nu mai vreau sa stau iar 14 ore la job, muncesc in ritmul in care mi se da,chiar daca pot mai mult.prefer sa scriu mesaje,sa citesc ,sa invat.nu mai vreau sa arat tot, insa nu vreau decat liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Numa' un pic... Da' de ce are nevoie sa munceasca, daca are totul?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

eee, selene, cum nu stii, maica ? sa-i mearga vechimea la cartea de munca, sa aiba si ea o pensie la batranete; iar la stat, cu pile, relatii si cunostinte, daca ai pus mana pe un post "caldut", unde freci 2 hartii toata ziua, esti boier/boieroaica...timpul trece, leafa merge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Ei, de ce munceste, ca sa aiba public Altfel cum isi gaseste ascultatori, probabil ca in viata privata fug toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Un coleg de servici spunea ca "putine femei stiu cand trebuie sa taca".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

eee, selene, cum nu stii, maica ? sa-i mearga vechimea la cartea de munca, sa aiba si ea o pensie la batranete; iar la stat, cu pile, relatii si cunostinte, daca ai pus mana pe un post "caldut", unde freci 2 hartii toata ziua, esti boier/boieroaica...timpul trece, leafa merge...

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Aia-i. Da' statul e raaauuu... Coruptie maaareee...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput