cum faci o femeie sa taca?

cum faci o femeie sa taca? | Autor: histamina

Link direct la acest mesaj

oameni buni,
sunt un om care vorbeste relativ mult,activ, si in genere destul de tolerant la deraierile celor din jurul meu.
ei,sunt efectiv dovedita.
sunt complexata fara echivalent si nu am nicio pulbere de idee.
am o colega care nu face nimic,lucreaza max 30 de min pe zi, insa se apuca de vorbit si vorbeste si vorbeste despre societatea decadenta, despre ultimele reduceri de preturi si de personal, despre decaderea tinerilor din ziua de azi,ultima moda, ultimul dj din club,vecina de pe scara, gainile din curtea de la tara, ultima emisiune TV.
nu poate fi oprita.e ca un torente. tare si mult.tot sper sa isi gaseasc ape cineva,dar cum e trecuta de mijlocul vietii, ma indoiesc .
are o misiune:de a schimba societatea,dar nu e lasata.si vorbeste,si vorbeste si vorbeste.stie tot despre toate,chiar daca nu a auzit,abereaza cate o ora despre un subiect abia vazut.

cum o fac sa taca?
noi ,ceilalti, chiar vrem sa muncim.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Eu as discuta cu seful ei direct. La urma urmei, este angajata pt a produce bani, nu pt a vorbi continuu.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

S-a dovedit stiintific ca limbaritza produce cancer la amigdale.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

s-a incercat si nici macar in jungla nu se aud urlete ca ale ei,cum ca ea nu jigneste,ea doar vorbeste si ca e victima si ca...............a iesit mult mai rau. de atunci repeta ca e silita sa se controleze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

daca va este jena sa-i spuneti direct in fata ca va deranjeaza, atunci scrieti-i o scrisoare sau un mail, pe un ton usor glumet, dar din care sa inteleaga ca v-ati cam saturat de vorbaria ei si ca este cazul sa va lase sa munciti, daca ei nu-i arde de asa ceva.

nu puteti vorbi cu un superior, sa-i fie atribuite sarcini de serviciu care sa o tina mai mult timp ocupata ? sau ceva munca de teren, interactiuni cu publicul ?

am avut un astfel de coleg. stia tot, comenta tot, se hlizea tot timpul, muncea din 2 in 3. colegii l-au tot rabdat, pana s-a "infipt" in el sefa lui directa, l-a atentionat ca depaseste orice limita a rabdarii si a bunului simt, si sa-si vada de treburi daca nu vrea sa primeasca avertisment in scris pentru neindeplinirea sarcinilor de serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani
am avut un astfel de coleg. stia tot, comenta tot, se hlizea tot timpul, muncea din 2 in 3. colegii l-au tot rabdat, pana s-a "infipt" in el sefa lui directa, l-a atentionat ca depaseste orice limita a rabdarii si a bunului simt, si sa-si vada de treburi daca nu vrea sa primeasca avertisment in scris pentru neindeplinirea sarcinilor de serviciu.

Genul asta de oameni nu sunt o pacoste numai pt colegi, ci si pt angajatori, asa ca cel mai bine, pt voi, ar fi sa discutati cu seful.

allinta

Mergi la inceput

sau ii puteti propune sa se angajeze part-time sau full-time la otv, acolo au nevoie de asa ceva .

acu' ce sa zic : o persoana cat de cat normala nu se comporta asa. ceva are ea, insa atata timp cat nu accepta ca are o problema si tot ea sustine ca e o victima persecutata si neinteleasa, nu cred ca puteti face mare lucru...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Genul asta de oameni nu sunt o pacoste numai pt colegi, ci si pt angajatori, asa ca cel mai bine, pt voi, ar fi sa discutati cu seful.

allinta

pai cred ca-l dadeau afara daca nu se muta in bucuresti...ne-am bucurat cu totii cand a plecat, devenise de-a dreptul insuportabil, avea si un mod tampit de a rade, ca un personaj de desene animate (ca sa nu zic ceva mai urat)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

lol
primul raspuns ar fi "nu poti!"

dar daca v-ati saturat toti de ea si nu va e teama ca o jigniti, cumparati casti antifonice de la orice supermarket dedicat activitatii de constructii si purtati-le ostentativ!

dar daca sunt si din cei care ii dau apa la moara cautand sa justifice astfel, lipsa lor de chef de munca, atunci nu aveti nici o sansa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_1 spune:

Ca vorbeste vrute si nevrute chiar nu ar fi o problema. Fiecare poate sa vorbeasca pana i se muta gura la ceafa. Poti sa iesi pe camp si sa urli la luna. Daca te tine.

Dar tu zici ca vorbeste in timpul programului si nu lucreaza suficient. Nu stiu unde lucrezi, dar mi se pare foarte ciudat. Eu cunosc tipe date afara pentru ca isi prelungeau cafeaua sau pauza de pranz la infinit si isi trageau colegii seriosi la o tigara de vorba de 3 ore.

Mi se pare inadmisibil sa fi deranjat la locul de munca de astfel de persoane. Nu inteleg de ce seful/patronul nu ia atitudine. Nu stie? Prefera sa plateasca o persoana care nu da randament si pe deasupra ii incurca si pe ceilalti?

La privat n-am mai auzit de asa ceva. Nici un patron nu tolereaza asa ceva pe banii lui. Doar daca tipa are ceva 'pile' se explica. Sau daca lucrezi la stat si nimanui nu-i pasa cati bani ia si ce face pt banii astia.

P.S.
Deranjante nu mi se par subiectele abordate de tipa asta, ci locul si momentul. Daca in timpul liber vorbeste si nu se mai opreste, e treaba ei, dar la serviciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

1. am antifoane performante puse pe birou!
colega mea are casti si asculata rock.
i s-au trimis mailuri, i s-a spus cu frumosul,cu uratul, cu tot ce vreti.
ea e chemata sa schimbe societatea,dar altii nu o lasa.
e un om care a avut de toate,pe care parintii o intretin si acum.
cand o apuca isteriile e greu de rezistat, psihic.

nu vrea sa lucreze,ca.............i-am sugerat ca un om cu potentialul ei ar face bani buni in privat.............
se simte persecutata d elichelele care se incapataneaza sa lucreze.

Mergi la inceput