Colectia de toamna-iarna 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria, sa va traiasca Anuca!!! ce frumos, un week-end intreg de sarbatorire!

Zu nu are un diagnostic, are o suspiciune! Diagnostic se va pune dupa nastere pe baza masuratorilor care se pot face doar dupa nastere si in urma carora se stabileste un diagnostic. Deocamdata e suspiciune. Dar nu pot sa o neglijez, problema a fost sesizata in 3 ecografii de la momente de timp diferite, 22, 26 si 29 de saptamani, rezultatele masuratorilor au fost asemanatoare. Sondaje printre ecografistii de sarcina n-am vrut sa fac, ce sa fi facut, sa-i iau la rand, sa-i incerc, sa vad care se pricepe sa masoare acel flux si sa-l interpreteze. Cum zici tu, marea majoritate probabil nu masoara. Inima arata perfect anatomic, numai la fluxurile Doppler se sesizeza ceva in neregula. Oricum nu-mi foloseau la nimic n pareri, nu am ce sa fac pana nasc, nu e nicio decizie de luat, de informat m-am informat, acum trebuie doar sa astept. Si sa ma bucur de sarcina intre timp.

Lavi 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

sa-ti traiasca anuca, maria!

lavi, da' intre timp zu a primit si suspiciune de nume complet?:)) ca am lipsit un timp de aici, nu sunt la curent, iertare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

anda, buna intrebare cu cat la suta. Nu ni s-a zis si nici nu scrie pe hartzoaga. Acum am bagat de seama ca au ramas multe campuri necompletate. Unde am fost ultima data i s-a facut audiograma doar pe 4 frecvente (500, 1000, 2000 si 4000), la 500 i-a iesit 30 dB, la 2000 si 4000 i-a iesit 50 dB. Ni s-a zis ca urechea normala percepe de la 30 dB.

Mergi la inceput

Crissy, pai inteleg ca situatia nu e chiar dezastroasa, bafta multa!!!

Anda, deocamdata ii zicem Zu, mi se pare ca asta e porecla care i se potriveste cel mai bine Acum o inteleg si eu pe Alina cm ii zicea Alessiei Cunegonde si pe o cunostinta care ii zicea bebeului Gheorghe. Atunci nu le prea intelegeam. Acum si eu simt la fel, nu-mi vine sa-i zic decat Zu.
Varianta de nume nedefinitiva dar probabila e Amalia Stefania. Dar nu-i zicem asa pana nu se naste, va rog sa nu-i ziceti nici voi .

Lavi 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Amalia Stefania am zis de mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Frumos nume, Lavi!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Mergi la inceput

era sa-l inscriem azi pe Cristi la scoala - din fericire in ultimul moment ne-am dat seama ca e marti si 13, am lasat-o pe maine

si ne bate fff tare gandul sa mergem la mare in Thasos, cu pauza de o noapte in Veliko Trnovo (sau cum se cheama ) - daca aveti cumva idei si recomandari, sunt fff binevenite .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

si noi mergem in thasos (dar venim din italia).
voi cand vreti sa mergeti?

Mergi la inceput

cred ca la sfarsit de iunie/inceput de iulie. voi? mess?

Mergi la inceput

Eu am inscris-o ieri pe Nati la scoala.
A fost misto ca n-a fost nicio coada, am vazut ca pe listele lor majoritatea copiilor erau incercuiti, deci inscrisi deja

Maria misto idee! ce recomandari vrei, de cazare, masa, obiective, in Veliko sau Thassos?

La repezeala am dat un serch printre mailuri, restaurant in Veliko: Shtastlivetsa, am primit rec de la cineva, mancat=placut -> ti-o dau mai departe.

Noi in Veliko - mers-vazut-placut dar in Arbanassi ne-am intors de mai multe ori. Ar fi frumos sa va cazati acolo, e mai rustic si arhitectura e deosebita, noua ne place mult.

Mergi la inceput