Viatza in Germania - cap 76
Raspunsuri - Pagina 6
helbi spune:
Buna dimineata,
am intrat sa le multumesc Mirilutei pt donatia facut aseara prin paypal (pachetul inca nu a ajuns-confirm cind i-l primesc), lui Christel pt pachetul trimis azi (fetitele din Butnaresti se vor bucura de lucrusorele primite), precum si prietenelor mele Eni, Cosmina si Zusana, care au donat hainute si rechizite pt copii.
Tuturor!
helbi spune:
Miri, a ajuns si pachetul. De fapt. a ajuns de ieri, dar cum n-am fost acasa decat pe seara, azi am vazut avizul.- Fusese lasat la un vecin care m-a intrebat ce am comandat in cutia asta uriasa
Mulumim mult pt lurcuri. Sunt superbe si copii sigur vor fi f incintati de ele. Le-am si sortat pe masuri, sexe
Miriluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui helbi Miri, a ajuns si pachetul. De fapt. a ajuns de ieri, dar cum n-am fost acasa decat pe seara, azi am vazut avizul.- Fusese lasat la un vecin care m-a intrebat ce am comandat in cutia asta uriasa Mulumim mult pt lurcuri. Sunt superbe si copii sigur vor fi f incintati de ele. Le-am si sortat pe masuri, sexe Andreia |
SUPER!! Multumesc Andreia ca te ocupi de logistica.
tinatache spune:
la noi e lapovita si frig :((( abia iesisera ghioceii, sper sa nu inghete iar pamantul cu tot cu florile mele.
Panseluta spune:
Helbi, imi trimiti si mie datele tale de cont? doresc sa fac si eu un Überweisung.
O saptamana buna tuturor.
Panseluta spune:
Helbi, nu mai e nevoie! Am datele tale, am trimis deja banutii!
pupici si numai bine
kariguld spune:
seara buna
am o intrebare la voi, poate sunteti mai in tema ca mine. o cunostinta vrea sa se mute din Bremen la noi in oras. e o doamana trecuta de 70 de ani. si se gandeste sa inchirieze o masina, gen microbuz, sa mearga la Bermen sa-si aduca lucrurile. bine, nu singura, ci cu cineva.
intrebarea mea, merita sa faca asta? sunt aproape 600 km pana acolo, dus intors sunt 1200 km. cu ce cheltuieste pe benzina si pe inchirierea masinii si probabil plata celui care o duce, plus plata celor care o ajuta acolo la incarcare si a altora aici la descarcare. nu i-ar fi mai simplu sa apeleze la o firma de mutare?