Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***405***
Raspunsuri - Pagina 36
Floric spune:
Atunci, te las sa descoperi noua achizitie. Revenim cu discutia dupa. Sau la noapte. SAu in we.
Pana la umra ramane rochia mov? de nuna?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Anaan spune:
Floric, vezi ca acum se gasesc body-shapere (oai, ce plural am tras!) in Lidl, costa vreo 40 de ron, daca nu ma insel. Nu stiu cat de solide sunt, dar merita sa le vezi- e marfa nemteasca.
Floric spune:
Si acum ca Ina are treaba sa ma indrept spre Denisa. Sper sa gaseasca timp sa imi raspunda.
Casnd vin eu cu Rares la control vreau sa o iau si pe mama la o revizie la Spitalul de Nutritie si Diabet. Insa nu stiu care e procedura, noi fiinddin provincie.
Banuiesc ca ii trebuie bilet de trimitere. Dar apoi...Acolo unde sa mearga, la ce sectie? Ambulatoriu sau direct la spital? Si o primeste daca e din alta localitate? Si mai ales...o fi ca pe aici la noi cu bon de ordine? Primul venit de la kuru noptii e primul servit...pe la pranz?
Am multe intrebari, stiu. Dar tare mult as vrea sa le stiu pe toate ca sa o conving cumva sa mearga.
O scurta istorie. Mama are diagn de diabet zaharat tip II noninsul depe, depistat acum 4-5 ani. De atunci are acelasi tratament insa nici o ameliorare. Glicemie niciodata nu a intrat sub 160. Ea se simte aproape bine. Zice ea, insa se vede ca NU e asa.
In fine...si vreau sa o conving sa mearga la un control la Bucuresti. Nu cunosc nimic despre nici un medic de acolo. As avea nevoie de ff multe informatii.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Floric, vezi ca acum se gasesc body-shapere (oai, ce plural am tras!) in Lidl, costa vreo 40 de ron, daca nu ma insel. Nu stiu cat de solide sunt, dar merita sa le vezi- e marfa nemteasca. |
MAine dau o fuga. Sper sa mentina oferta caci ei schimba specificul joia. Adica, azi.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Mi-ai dat de gandit cu body-shaperurile astea (na, la mine plural). Auzi, dar la astea se mai foloseste sutien?
Poze Raru
Poze noi
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Mi-ai dat de gandit cu body-shaperurile astea (na, la mine plural). Auzi, dar la astea se mai foloseste sutien? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Am mai intrat o tura ca baietii se joaca si mie mi s-a spus sa "pec"
Nu, nu mai trebuie sutien pentru ca e...inclus.
Cind il cumperi, verifica sa aiba "sustinere" -cum au sutienele Argos pe care le folosesti, normal.
novus spune:
Hello !!
Eu am o durere de cap mega enervanta, am luat deja 2 pastile de nurofen, sper sa imi treaca pana maine, bine, cunosc cauza, e aceeasi in fiecare luna
A mai picat un invitat de pe lista, prietenul Adei cu care iasa zilnic, pleaca cu mama lui la Brasov, off ce rau imi pare, asta e !
Ada deja a primit cadoul de la el : multe oale si alte accesorii bucataresti si se joaca cu ele, azi nici nu a mai vrut sa stea afara de grija lor asa ca sambata cred ca o sa ii dam marea majoritate a cadourior dupa ce venim de la locul de joaca
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Uite FLORIC niste surse de inspiratie; nu tre' sa-ti construiesti tinutele de la A la Z ci poti alege doar elementele care-ti plac, care sint pe sufletul tau si care ti se potrivesc:
http://www.fallfashionidea.com/338-plus-size-fashion-dresses.html
Tinuta asta imi place:
http://kaosdistroband.blogspot.com/2011/05/fashion-tips-for-plus-size-women.html
http://www.vogue.it/vogue-curvy/curvy-news/2010/09/sfilata-curvy-a-new-york
Imi merge netul f. greu si dureaza mult pina caut. O sa revin; acum merg sa incerc sa ma integrez
Ilinca_M. spune:
La noi...ca de obicei...Phiphi dupa o zi jumate de raceala a fost fresh de mers la gradinitza iar io m-am dus la scoala ciufuta din cauza de...muci, stare febrila, plm. Sper sa-mi revin si sa fiu in forma duminica seara, ca vreau sa merg cu tufetele colege la concert Brenciu si Vama (nu ma dau in vant dupa niciunii, dar nah, o iesire, mai ales daca e gratis, nu strica:)))
Deci inceputul de primavara nu e grozav pentru mine, bine, nu ma mir, o data cu zapada se dezgheatza si virusii
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Inapreda, trebuie sa udam masina ta de spalat vase diseara !! ce marca e pana la urma ?
Sa o folositi sanatosi !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)