Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***405***
Raspunsuri - Pagina 23
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel fetelor, aici e iar o zi de primavara... am deschis geamurile si e asa de placut!!! Si in sufletul meu sint numai flori |
Uite si de la mine un buchet de flori
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
andiaroro spune:
E miercuri,suntem toata gasca acasa, asa ca:
-Haide, Anastasia, du-te la siesta, ca o rog eu pe mama sa-ti dea ciocolata cand te trezesti.
Traducere: A lex vrea sa se joace la Wii si Anastasia face ca trenul cand il vede cu volanul si vrea, brusc, desene.
Fetelor, care sunt in curs de siliconare "naturala", le urez: Bafta!!!!
SIMPLY
inapreda spune:
Da, mai stiti cintecul cu "vine, vine priiiimavaaaara/ se asterne in toaaaata taaaara"?
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
inapreda spune:
Ziua lui Ian e in 23 (vineri)
Eu am examene si-n 23 si-n 24. Ambele de la 17, adica, taman in mijlocul petrecerii
chatonel spune:
si eu va si va daruiesc frezii si lalele si zambile si narcise si mugurasi si, si, si ...
inapreda spune:
Anca, apreciez ca ai studiat si aprofundat "fenomenul Gina"; daca n-ar fi vorba despre mine, as aprofunda subiectul dar nu vreau sa monopolizez discutia desi o consider, din start, interesanta. Multumim de opinii. Le mai astept.
inapreda spune:
citat din mesajul lui Gina2008 Buenos dias! Eu mi-am luat o primula si mi-am pus-o pe birou... ce daca afara ningea? La mine in suflet a venit primavara! Ina si Anaan am trimis pe mailul comun dieta. Eu sunt in a patra zi si e bine. Prima zi a fost nasoala, dar noroc cu maica-mea (v-am zis) ca m-a "incurajat" dragastos... . Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Multumesc frumos
Inca n-am curaj sa vaz despre ce e vorba
inapreda spune:
Si-am mai uitat ceva: mi-a placut "a-propos-ul direct" cu Sue Ellen din Dallas Foarte, foarte tare, fiindu-mi dedicat...cu dedicatie.
PS. "Sue Ellen din Dallas" n-o fi un soi de...pleonasm? Adica / cite Sue Ellen or fi existind in mentalul colectiv?
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Ziua lui Ian e in 23 (vineri) Eu am examene si-n 23 si-n 24. Ambele de la 17, adica, taman in mijlocul petrecerii |
Mda, pica cam nasol dar sunt convinsa ca o sa jonglezi tu cumva cu evenimentele si totul va iesi perfect
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)