Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***405***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

copilul ala doarme sigur neintors si iese sigur circar, ca altfel nu inteleg rostul, o fi vreo tactica si nu stiu eu..sincer mi s-a parut o maama extrem de nebuna-mi-a stat inima......

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Dodo, azi am dat curierului si pachetul vostru, sper ca ajunge maine , ma anunti tu cand soseste

Inapreda, la voi a ajuns marfa ?
Ce faci de nu ai venit la cafea, sunteti pe afara ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Uitati si va minunati..cica gimnastica pt copii

http://www.youtube.com/watch?v=_fHoj3wOs7Q

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+
Doamne fereste!Mama asta nu prea e pe gustul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salutare!

Sanatate bolnaviorilor si convalescentilor!
Chato, Doamne ajuta!

Eu imi beau cafeaua cu paiul, ca mi-am spart botul azinoapte pe la 5. Daca m-a pus, cine m-a pus, sa ma iau de 3x3, am patit ca masa cea vestita ! M-am dus pe intuneric la Brosc, ca ma striga, si ma aplec sa pup copilul pe frunte, dar nimeresc si "ma pup" cu comoda de la capul patului! Normal ca mi-a pleznit buzoaca, de-ar incapea niste copci bune, m-am umplut de sange, bla-bla, numai ca eu credeam ca trebuie sa izbesti cu alte parti de cap, ca sa ai apoi greata, vertij si frisoane, cum am avut eu vreo ora dupa pupatura! Se poate pune asta la tema cu nazbatii?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Simplyana sa-ti treaca repede !

Cand am citit prima oara mesajul am citit ca ti-ai spart bolul azi noapte la 5 si nu intelegeam de ce vroiai tu sa bei cafea la ora aia, ca sa vezi ce conexiuni face mintea omului
Apoi am recitit ca prea nu bateau evenimentele si m-am dumirit

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Merci, Novus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata, dau si eu un ceai!

iar ninge, m-am saturaaaat

Vai Sympli, ce patanie urata!
Chato si alte fete cu sanii tari , sa fie cu noroc!
sanatate bolnaviorilor

Novus, si eu zic sa mai vedem cu data pt excursie ca tare as vrea sa vina si Olguta si poate ne adunam mai multe

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Simply ce patanie Pune o luminita mica in camera Lucosului sa nu mai faci astfel de gesturi. Pastreaza pupicii pentru Mimiloi. Hai fa-te bine

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Alexandra, Oli, merci! Nu mai sunt asa ranita, reusesc chiar sa ma amuz! Doar ca-mi e rusine sa ies din casa asa botoasa . Si ce pupici lui Mimiloi, ca el s-a bucurat azidimineata , cica poate asa mai tac si eu (asta e din categoria "vise, taica, vise").

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Sorry ca am absentat.

De fapt...nu-mi pare chiar rau ca am avut o dimi' faina: ne-am trezit, am facut un orez cu lapte, am facut baie amindoi si apoi am fost afara; ne-am plimbat "en gros" si am cumparat martisoare pentru baietii mei:
-after-shave pentru tata
-gel de ras pentru socru
-gel profesional de par pentru Jambo
-carti de colorat pentru Mark
-deo-stick pentru dna R.

Ian si-a ales singur martisorul: plastilina, carioci, baloane de sapun

A, ca sa se prinda ce si cum, am luat si snurulete.
Si, bineinteles, nu m-am uitat nici pe mine ; ce daca sint fata? Miine la 2 merg sa-mi refac tatuajul la buze.

Stiu ca "pragmatismul" fura din...primavara dar, momentan...asta e!
Si, pina la urma, o "atentie" n-a facut rau nimanui. E drept ca eu inca imi aduc aminte cum alegeam martisoarele -cele adevarate- cu mama, la fel cum stiu ca preferinta pentru frezii o am din copilarie. N-am mai primit frezii de taaaaare multa vreme...

Mergi la inceput