Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***405***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Off Chatonel, nasoala situatie, mi se mai intampla si mie si e tare frustrant sa nu te poti odhni , hai ca-ti fac un ceai cu lapte

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus, merci de ceai, e excelent

fetelor, io cred ca-s gravida ori oi face sarcina pe sistem nervos in orice caz, am niste titze d-ale mari... ciclul l-am avut acum 3 saptamini, se poate sa simt ceva asa devreme? Ori o fi doar in kapatina mea? De la Leon mi se trage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:

Off Chatonel, nasoala situatie, mi se mai intampla si mie si e tare frustrant sa nu te poti odhni , hai ca-ti fac un ceai cu lapte

fetelor, io cred ca-s gravida ori oi face sarcina pe sistem nervos in orice caz, am niste titze d-ale mari... ciclul l-am avut acum 3 saptamini, se poate sa simt ceva asa devreme? Ori o fi doar in kapatina mea? De la Leon mi se trage

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Nu stiu ce sa zic dar sa fie exact cum iti doresti tu !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Buenos dias!

Eu mi-am luat o primula si mi-am pus-o pe birou... ce daca afara ningea? La mine in suflet a venit primavara!

Ina si Anaan am trimis pe mailul comun dieta. Eu sunt in a patra zi si e bine. Prima zi a fost nasoala, dar noroc cu maica-mea (v-am zis) ca m-a "incurajat" dragastos... .

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Asa Gina , that's the spirit !!! si eu mi-am luat o buburuza mica pe post de martisor in caz ca nu primesc niciunul

Da, da... n-o sa primesti niciunul... Niciunul nasol, poate! . Oricum in doua-trei zile, vei (re)primi a treia oara un martisor superb. Cel mai frumos din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Pai sa fie cum iti doresti tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Buenos dias!

Eu mi-am luat o primula si mi-am pus-o pe birou... ce daca afara ningea? La mine in suflet a venit primavara!

Ina si Anaan am trimis pe mailul comun dieta. Eu sunt in a patra zi si e bine. Prima zi a fost nasoala, dar noroc cu maica-mea (v-am zis) ca m-a "incurajat" dragastos... .

Asa Gina , that's the spirit !!! si eu mi-am luat o buburuza mica pe post de martisor in caz ca nu primesc niciunul

Da, da... n-o sa primesti niciunul... Niciunul nasol, poate! . Oricum in doua-trei zile, vei (re)primi a treia oara un martisor superb. Cel mai frumos din lume!

Daaaa cel mai frumos martisor din lume !!

Nu-mi vine sa cred ca au trecut 3 ani deja, parca acum mi se parea si mie ca mi-au crescut sanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

io am primit deja unicul martisor, mama ne-a treimis, dar e evident ca dragoana le-a luat pe-amindoua, asa ca tot fara sint :)

lasa ca poate primesc unul insufletit :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata!Poftiti la o !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Chato, iti tin pumnii !

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Ha, ha, Novus si Chato, si mie mi se pare ca mi-au mai crescut sanii La noi e totul iarasi alb M-am saturat pana peste cap, pe bune! Casa mea e plina de zambile si primule, dar tot nu miroase a primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

neata!
frumos chato! sa fie cu nororc gandul!

si tudi a modelat din lut forme pe care le-m lasat sa se intareasca si acum mergem sa le pictam..am facut gaurele in ele si bagam si snurulet..
ai mei copii sunt iar muciosi si cu gatutul un pic lucrat...si ii tin acasa sas isi mai ntareasca imunitatea..ce imi mai recomandati?
momentan le dau esberitox si urmeaza imunice..lui tudi ii dau si vitamina c..si azi o sa le dau si oscilo.

va pup! sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput