Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***405***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

A, si uitasem: interactiunea cap-prag de sus nu-mi e cu nimic mai draga decit cea kur-pamint. Sper ca nu ai un feeling si mai ales ca, daca ai, nu ai talente ...premonitorii? premonitoricesti?:)))

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

nope. n-am talente de-astea... doar ma bagam in seama.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Banuiesc ca e prea devreme ca sa scot cafeaua, nu?

Noi suntem ok, ultimul puseu de febra a fost acum mai bine de 24h, tat-sau s-a descurcat, iar eu am avut o super-zi de lucru.

Multumim pt urari, sanatate si Sophiei! Si... mor dupa Amalia

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Buhuhu! Hai ca acum e ora potrivita de cafelutza!
Nici Sophia nu a mai avut febra aseara, a dormit bine, putin fornaita si a tusit de vreo 2 ori, dar nu nasol. O raceala clasica, ce mai. Ma bucur ca si-a revenit si inginerul!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata!

Las' ca m-am foit io pt toata trupa... de la 3 la 6 am facut patul jar, de-atita intors in el... ba mi-era cald, ba frig, ba nu reuseam sa adorm de ginduri diverse... evident ca am adormit cind trebuia sa ma trezesc

La fie-mea la scoala e greva azi dupa-masa, asa ca stau eu cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

'Neata !!!

Ma bucur ca bolnaviorii sunt bine !!

La noi totusi nu a venit primavara pt ca aseara a nins , nu mult dar suficient pt a reconstitui atmosfera de iarna din nou

Mai aveam cate una alta de zis dar cred am uitat cui

Inapreda, la cura de slabire nu stiu ce sfat sa-ti dau, stiu doar ca eu slabesc pe fond de stres si multa activitate, cand efectiv nu am timp sa mananc si nici nu imi arde daca am multe ganduri in cap, stiu ca nu iti sunt de ajutor dar eu zic ca o data cu venirea primaverii o sa stati mai mult pe afara si altul va fi si tonusul

Anamariame, grea boala shoppingul asta ,la mine macar functioneaza foar pe segmentul hainute si jucarii si pana la limita de pe card

Denisamada, cum au iesit waffele ?

Olga, ce faceti ? cred ca ati avut inca o noapte linistita

Eu sunt tare bucuroasa ca se apropie ziua Adei, primavara, vara

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Off Chatonel, nasoala situatie, mi se mai intampla si mie si e tare frustrant sa nu te poti odhni , hai ca-ti fac un ceai cu lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buenos dias!

Eu mi-am luat o primula si mi-am pus-o pe birou... ce daca afara ningea? La mine in suflet a venit primavara!

Ina si Anaan am trimis pe mailul comun dieta. Eu sunt in a patra zi si e bine. Prima zi a fost nasoala, dar noroc cu maica-mea (v-am zis) ca m-a "incurajat" dragastos... .

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Buenos dias!

Eu mi-am luat o primula si mi-am pus-o pe birou... ce daca afara ningea? La mine in suflet a venit primavara!

Ina si Anaan am trimis pe mailul comun dieta. Eu sunt in a patra zi si e bine. Prima zi a fost nasoala, dar noroc cu maica-mea (v-am zis) ca m-a "incurajat" dragastos... .

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Asa Gina , that's the spirit !!! si eu mi-am luat o buburuza mica pe post de martisor in caz ca nu primesc niciunul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza!

concluzia e ca ca mai mult primim decat oferim, nu? Ina, sper sa primesti si tu.
eu nu stiam sincer povestea d-nei R cu socrul, si chiar voiam sa zic ca din poza, parca incepe sa se infiripe ceva, acum am inteles ca e pe post de soacra, sa-nteleg ca tu nu o consideri asa? adika in sensul poama acra si te intelegi super, de-l lasi pe Ian cu dansa?

1 martie pt mine are alta insemnatate, de 3 ani: e prima zi cand am venit cu fetitza acasa, atunci iesisem din spital si tati ne-a luat un buketel de ghiocei la amandoua
o zi frumoasa fetelor, si vine vine primavaraaaaaaaaaaaa, desi afara iti ingheata capul, dar soarele mangaie ferestrele.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Eu am cumparat ieri martisoarele facute de Vladimir. Am vazut ca tot au activitati d-astea creative asa ca mai am de cumparat.

Sanatate in continuare celor febrili.

Mergi la inceput