Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***405***
Raspunsuri - Pagina 14
anca_nicolae spune:
Si acum mi-am amintit de ce imi spunea mama:
"Sue Ellen din serialul Dallas e vesnic deprimata in surdina pt ca, desi are bani, confort, etc, nu are servici/preocupare. Tu Anca sa nu faci asa, indiferent cu ce bogat te-oi marita. Tu sa fi ca Pamela care, si ea avea acasa bani, DAR si-a facut propria ei treaba/magazin/afacere."
Am urmat sfatul aproape bine. "Aproape", pt ca am avut mereu serv, si "departe", ca nu m-am maritat cu un bogat .
:)))
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
anamariame spune:
Gina, vad ca m-ai chemat la apel...cu kilogramele. Dupa ce o vreme mi-a aratat cantarul 63 si m-am socat, am scazut pana la 61 virgula ceva (mai mult sau mai putin mereu), dar oricum e mai mult decat inainte de Craciun. Dar eu nu am gasit motivatia de care zicea pisigri. De fapt cred ca as gasi-o numai daca as avea bani sa imi pun silicoane si ar trebui sa slabesc musai inainte de ele sau daca m-as indragosti Si cum momentan niciuna dintre variante nu se aplica...tac si rabd. Adevarul e ca momentan sunt multumita de cum arat. Adica na, eu cu mine in fata oglinzii gasesc o multitudine de defecte si sunci prost distribuite, insa per ansamblu sunt ok. Si astept primavara ca sa ma setez ca trebuie sa slabesc neaparat. Ca daca ma gandesc la bratele mele si la faptul ca vine vara si trebuie sa port tricouri ma apuca groaza. Dar nu ma gandesc. Buna rezolvare am gasit
anamariame spune:
Ah, ma tot tineam sa iti spun, toate dulceturile de Topoloveni sunt reduse in Carrefour. Cea de afine e 20 lei, redusa de la 35 lei. Magiunul e 17. Ca tot l-ai pomenit zilele trecute.Eu am alta problema zilele astea: nu ma pot opri din cumparaturi. Mai intai am facut vreo 2 comenzi proaste pe net, le-am returnat. Apoi mi-am luat carti, lenjerie de pat, rochii, farfurii, cuverturi oh my God, nu ma mai pot opri. Solutii?
anca_nicolae spune:
anamaria,
returneaza comenzile catre mine! Si atunci, cred ca te vei oprii
Edit: dupa ce le platesti, uitasem esentialul
Edit 2: dc va imaginati, am editat de 3 ori ca sa imi iasa si mie rasul, ba erau 4 paranteze, ba nu era liniuta, e de la depresie, ia sa pap eu niste dulciuri sa-mi revin :)))... dar cum, 35 lei noi un borcan de dulceata sau 35 de mii vechi? Ce naiba, va vand eu dulceata facuta de mine atunci, capsuni, gutui si mure :).
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
Ilinca_M. spune:
No, acum 10 minute avea 38.6. I-am pus un supozitor. Amu se uita la Shiji in timp ce rastoarna casa si urle in stil shiji, normal. Mno, asta e. N-ati vrea sa stiti cum arata casa intr-o zi cand nu merge Phipphi la gradi...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Alexandra, ai o familie de 10 + !! mi-au placut tare tare mult pozele, s-a vazut ca ati fost fericiti si sunteti niste frumoase toate fetele in frunte cu Amalia
Inapreda, am vizionat si pozele cu socrii ati, dna R e exact cum mi-o imaginam, socrul e altfel decat mi-l inchipuiam eu, in sensul bun
Ilinca, sanatate lui Sophihi
Pe mine temperatura ma pune in garda mereu, chiar si mica sa fie pt ca stiu ca nu ramane acolo
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Si mie mi se aprinde becul rosu cand temperatura lui Andrei e mai mare de 38, mai ales seara. Sper ca Sophiphi sa nu fie din soiul lui Andrei la capitolul asta.
Monn, Cristi cum mai e?
Eu am intrat pe FB si am deschis un link cu o fetita disparuta care m-a dus catre FB mamei ei.Are trei ani fetita, ca ai nostri...
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Eu am intrat pe FB si am deschis un link cu o fetita disparuta care m-a dus catre FB mamei ei.Are trei ani fetita, ca ai nostri... |
Daaa si eu am auzit acum la stiri ceva
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Doamne, am citit si eu pe DC: multi psihopati pe lumea asta!!! Astfel de stiri te fac sa nu mai ai incredere in specia umana!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.