Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 38

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

Buna seara,fetelor
Sunt moarta de somn,nici noaptea trecuta n-am inchis ochii...in ritmul asta nu stiu cat mai rezist
Astazi am fost la doctor unde am stat de la 12 la13,30 si am vorbit cu anestezistul si cu neonatologul care sunt niste tipe super
De la 14 pana la 16 am stat sa-mi astept ginecologul care a intarziat pentru ca a avut o cezariana....apoi am facut tns care a fost ok,si mi-a reamintit ca pleaca din tara din 3pana pe 11 martie si ca trebuie sa astept pana atunci pentru cezariana pentru ca, cu toate ca Anastasia e mare 3,700kg,ca varsta tot 37 de saptamani are,si nu vea sa
''o scoatem" acum pentru ca inca este" cruda".Sunt perfect deacord cu el asa ca nu ne ramane decat sa ne rugam ca Anastasia sa mai stea la caldurica.Urmeaza sa-l sun maine sa ma anunte pe cine lasa in locul lui in caz ca domnisoara va dori sa vina mai repede.Analizele mi-au iesit foarte bine,lichid este suficient,placenta arata foarte bine,colul este inchis iar dopul gelatinos nu l-am eliminat cu toate ca eu asa am crezut ieri,mi-a spus ca a fost doar o secretie mai abundenta care este perfect normala in sarcina
Asa ca m-am intors franta acasa cu bagajul facut pentru ca eu aveam impresia ca o sa nasc tinand cont de faptul ca toate ma dor dar fericita ca Anastasia e bine
Ronina- ma bucur ca sunteti bine si ca in curand ne vei scrie de acasa
Bia-felitari mamico!Sanatate multa Rebecai iar tie iti doresc sa te refaci cat mai curand

Emma,mami de Andrei(7 ani) si37+ Anastasia

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

emmaella felicitari pt grasunica si pentru analizele bune!

Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei

AMR: 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Din cate am inteles eu, unul din motive pentru comportamentul diferit al bunicilor cu nepotii fata de cum au fost cu copiii (parca mai zicea cineva asa, dar nu mai stiu cine) e ca nu mai trebuie sa dovedeasca faptul ca-s parinti buni, nu mai trebuie sa dovedeasca faptul ca le iese un copil realizat, perfect, politicos, calit, ceea ce ar fi proba ca au fost ei parinti buni si n-au dat gres. La nepoti isi dau voie sa isi lase libere sentimentele, fara anxietatea ca trebuie sa reuseasca ceva. Bine, asta e ceva asa, in mare, mai sunt si exceptii.

33+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Da Happy, am ramas cu ea in spital.
Strumfy, dupa ce ajung acasa nici eu nu cred ca mai pot intra asa des. Asa ca profit acum sa va mai pup o data pe toate

Mamica fericita de bianca maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Am uitat sa intreb despre cercei, in caz de spital de stat, ma duc cu cerceii de aur sau trebuie sa ma duc cu unii din aia sterili/medicinali, nush cum? Ca la privat daca ajung stiu ca pun ei din aia medicinali. Dar oare dupa cat timp ii pot inlocui cu cei de aur?

33+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Am uitat sa intreb despre cercei, in caz de spital de stat, ma duc cu cerceii de aur sau trebuie sa ma duc cu unii din aia sterili/medicinali, nush cum? Ca la privat daca ajung stiu ca pun ei din aia medicinali. Dar oare dupa cat timp ii pot inlocui cu cei de aur?

33+ Miruna Sanziana

N-am pus cercei in spital... dar cred ca tot cercei sterili ii vor pune prima data. Cerceii sterili se tin cam 1 luna...

Mami fericita de Strumfita si 39+ cu Motzata
AMR < 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Stiu ca vremea nu este chiar cea mai potrivita pentru asa ceva..dar stiti cum sunt eu cu planul in avans... am NEVOIE DE SFATURI
Vara la mine in casa e destul de dificil de suportat..suntem la etajul 4 din 4 si se simte ca un cuptor ..pana acum eu cu sotu am rezistat cu stoicism ..dar pentru bebe ca sa nu se coaca si supraincalzeasca am decis sa punem un aer conditionat.
Cautand noi modele de aer conditionat ne-am dat seama ca nu stim ce sa facem cu el..LA CE TEMPERATURA SA-L SETAM CA SA II FIE BINE LUI BEBE?
Sotu zice 25 de grade mie mi se pare prea putin... cum sunt cu nervii intinsi un pic ... l-am cam certat ca vrea sa strice copilul.
Am nevoie de experienta voastra:
1. Aveti aer conditionat ? De care ?
2. La cat l-ati setat?
2. L-ati lasta sa mearga in preajma copiilor? Daca da la ce temperatura?

Legat de temperatura in general ... ce temperatura o sa ii faceti lui bebe in camera.. iarna am cam inteles..primele zile 23-24 pe urma 20-21.
Dar vara? Cat? Si cu ati obtinut aceasta temperatura?

Va pup pe toate

Mamica de Bu minunat si de strengar +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_30 spune:

Buna seara fetelor,

In primul rand, felicitari noii mamici, Bia_mi si bun venit bebelusei Rebeca! Ce frumos e cand vezi cum incet incet se strange ceata de strengarei. Nici eu nu mai am rabdare.

Ronina, ai o fetita atat de dulce! Sper sa inceapa sa pape bine si sa creasca mare!

Eu sunt bine, inca merg la servici, ceea ce deocamdata imi prieste. Poate daca as sta acasa, m-as plictisi sau as incepe sa ma gandesc la tot felul de chestii. Inca nu stiu exact cand voi termina, dar sigur nu mai tarziu de 9 martie.
Si eu am dureri ale oaselor de sus ale picioarelor cand merg. Primele miscari, mai ales dupa ce stau mai mult intr-o pozitie sunt foarte grele. Dar, cum zicea Dana, cui pe cui se scoate; imi face bine sa fac ceva miscare.

Pentru fetele care vor sa nasca natural: aici se recomanda un dispozitiv, TENS pe baza de impulsuri electrice, care te ajuta sa treci mai usor peste prima parte a travaliului. Ma bate gandul sa cumpar sau sa inchiriez chestia. Voi veti folosi asa ceva?

Va mai povesteam mai demult de colegul meu, a carui sotie trecuse de saptamani bune de DPN. A nascut sapt. trecuta un baietel mare (vreo 4.2Kg) si foarte frumusel si rotofei. Dar planurile ei erau sa nasca acasa, in apa si pana la urma a trebuit sa faca cezariana, pentru ca travaliul cica a durat prea mult (36 ore). Stiti cum e cu socotela de-acasa care nu se potriveste cu cea de la targ.

Gata, am scris o multime, ma duc la somn, ca maine ma asteapta o zi mai lunga.
pe toate si pe strengarei si strengarite, nascuti sau nenascuti inca.

36+ cu Pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna dimineata
Noi nu avem somnic de pe la 3.30 deja cam in fiecare dimineata ma trezesc la ore matinale,stau cam vreo 2 ore la calculator dupa care bag somnic pana la 10.

Ronia ai o scumpete de fetita sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.

Dara eu o sa nasc la spital de stat si mi-a spus ca ii pune fetitei direct cercelusii din aur la externare, dar inainte de ai pune sa ii tin in spirt sau sa ii sterilizez.

38+ Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Fetele, multumesc de aprecierile aduse Biancai. Asistentele ii zic pitica desi nu e scunda, doar slabuta tare, manechin o fac
Dara aici ii vor pune direct cerceii de aur, ii dau mai devreme putin sa ii tina ei in spirt.

Edit: uitasem sa scriu legat de dop, la mine a fost o bucatica gelatinoasa ca cea de pe youtube cu 3 sapt inainte sa nasc, iar in seara de dinainte de a mi se rupe apa am avut sub forma de secretie mucoasa dar fara firicele de sange.

Mamica fericita de bianca maria

Mergi la inceput