Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 38
Raspunsuri - Pagina 5
monna3 spune:
Dara bine ca ai intrebat de asta cu unghiutele ca si eu ramasesem cu ideea (tot din filmulet) ca se pilesc unghiutele. Eu am luat o trusa care are unghiera si pile ca forfecuta m-am gandit eu ca n-o s-o pot folosi la asa degetele
Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei
AMR: 4 saptamani
buburuza1979 spune:
eu ma retrag! ma duc sa bag maimutica alergacioasa la nani!
ne vedem maine, sper cu bine!
sa aveti o noapte linistita!
mami deSerban Alexandru 15.07.2009
35+ cu Mara Ioana
J.D. spune:
Bubu, sotul meu imi spune ca si/au dat seama de greselile facute si acum vor sa repare ceea ce au gresit fata de mine. dar totusi nu este acelasi lucru.
Eu cu soacra/mea nu prea discut despre comportamentul fata de copii pentru ca ea are niste probleme si prefer sa nu dau nastere la discutii. Avantajul nostru este ca suntem departe si de ai mei si de mama lui Dave.
Si mie imi zice maica/mea ca il rasfat pe Finn, dar numa afecteaza. E copilul meu, il iubesc enorm si prefer sa/l vad zambind si razand chiar daca unora nu le convine cate ceva.
Fetelor va doresc o noapte buna cu vise frumoase, fara insomnii si dureri. eu ma duc in pat. Sper sa pot adormi.
Finn Constantine 15.10.2009 si 31+ Euan Tudor
monna3 spune:
Dana ufff... sper sa treaca durerile . Ai grija maine la sala, sa nu te fortezi prea tare
Bubu noapte buna
monna3 spune:
J.D. noapte buna si tie
vad ca incet incet se destrama clubul buhuhu... ma bucur ca va puteti odihni
sper ca si tu Happy sa ai un somn linistit
buburuza1979 spune:
inca una si ma duc...
Dana deja cam are embargou... s-au adunat multe nepotriviri si am ales ca vizitele sa fie rare rare... dar chiar nu o pot scoate de tot din viata lor ca nah, e totusi bunica lor! eu inca mai sper desi cred ca degeaba... pe mine ma trateaza ca pe un maimutoi si nimic din ce fac zic nu e ok iar cand aduc argumente zice "da, da" si daca dispar din peisaj face ca ea... eu sa imi bat gura de pomana ca ea le stie pe toate mai bine...
cand avea cel mic 1 an si nici macar nu era diversificat de tot ca a fost mofturos la solide si a mers mult mai degajat si incet procesul la noi, ea a venit cu hamburgheri de la McDonald's la el ca cica eu tin copilul nemancat... va dati seama ca mi s-a facut parul maciuca in cap...
alt noroc al meu la capitolul asta e ca baiatul nu accepta mancare decat de la mine sau cel mult taica'su
ca aveam emotii si cand am vazut ca de la ea nu vrea sa manance indiferent ce i-ar da, m-am linistit ca am vazut ca e baiat "destept" altfel era saracu pe sarmale de la 6 luni de cand eu am inceput cu solidele
gata, fug !
v-am pupat!
mami deSerban Alexandru 15.07.2009
35+ cu Mara Ioana
dara76 spune:
Buburuza, ai mare dreptate, nu e ok ce-i zice. Tre' sa muncesti tu dupa, sa scoti convingerea din capul copilului :(.
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
ronina spune:
Buna fetele!
Felicitari Bia si multa sanatate!
Noi suntem bine, mai stam pana miercuri in spital. A venit laptele si deocamdata e totul ok doar ca dau la pompa de ma satur si intre timp am tinut-o pe Biancuta de 2 ori la eructat si a functionat dar era infasata, asa merge mult mai usor. Cred ca dificultatea in a o manevra provine din faptul ca e atat de slabuta si firava, dar se face ea mare!
Cezariana se vindeca frumos din ce zice dr iar eu deja ma simt destul de in puteri, nici nu mai am nevoie de burtiera.
Curaj fetele care urmeaza sa nasteti, e minunat sa iti vezi copilul zambind in somn.
Mamica fericita de bianca maria
dara76 spune:
Dana, imi pare rau de dureri, sper sa-ti treaca rapid. Am gasit si eu cu Sovi niste exercitii anti SPD, sa compenseze muschii inia o pauzarea ligamentelor, dar cred ca dureaza. Iti trimit pe mail daca vrei.
Ronina, merci mult de vesti, ne dai speranta in continuare. Cel putin mie, una :)
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
monna3 spune:
ronina felicitari pt venirea laptelui! sa pape Bianca bine la tzitzi. Dar de ce dai la pompa? Nu pui piticuta la supt? Sau ai prea mult laptic? Intreb si eu... Ma bucur ca tu te simti bine si operatia se vindeca bine, cand o sa fiti acasa o sa-ti fie mai usor cred. Hai ca mai e putin si plecati