Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 38
Raspunsuri - Pagina 19
happylica spune:
pai dana, de foame mananc si eu. ca nu de nebuna. cam ce mananci la ore d'astea? nu zi fructe ca ma oftic
nu zice nimeni nimic.. cine sa zica.. si ce?
si na.. sa zica.. vorba ta
azi ma suna tata si imi povestea de o colega a lui care e graviduta in vreo 20 sapt. spunea ca abia a scapat de greturi si ca mananca continuu. ce m-a distrat, a fost faptul ca spunea tata ca mananca cu asa o placere... de zici k e copil mic caruia i-ai dat cea mai buna prajitura. si ii spunea de mine k sunt suparata ca am luat deja 14kg, si ea a zis 'da.. eu am luat deja 13'
nu e incurajator, dar se poate si mai rau
AMR < 2 saptamani
varsta bebelusei Alexia
dana_cp spune:
Happy, mananc si fructe - banane, mere si pomelo. Asta asa, de distractie. Cand e foamea mare am in meniu iaurt cu cereale, paine prajita cu branza... Insa au fost cazuri in care nu m-am dat in laturi de la o zacusca si altele cand s-a 'sneaked' un snikers
cu Gaza, DPN 30 Martie
happylica spune:
mie daca imi e foame, mananc sarat. nu fructe, nu dulce. aia ma ingrijora. uf... deci nu-s singura care viziteaza noaptea bucataria
daca as dormi si eu la ore normale..
AMR < 2 saptamani
varsta bebelusei Alexia
monna3 spune:
Pai Happy incearca sa mananci mai putin sarat ca poate si din cauza asta te umfli asa
Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei
AMR: 4 saptamani
happylica spune:
eee.. aici e mai greu.
bine, cand am zis ca mananc sarat.. am zis in ideea k nu mananc dulce.. ci sarat.. mancare
fara sare deloc... nu pot
AMR < 2 saptamani
varsta bebelusei Alexia
happylica spune:
gata, ma bag la somn. poate-mi iese..
noapte buna.. si vedem daca vine vreun bebeloi pe 29
AMR < 2 saptamani
varsta bebelusei Alexia
danaela23 spune:
Buna fetelor,
Off...numai nu reusesc sa recuperez cu cititul.... Ma bucur mult ca sunteti active...am retinut multe informatii folositoare.... am si notat cateva ....
Acum...felicitari proaspetelor mamici.... ma bucur mult ca au inceput nasterile.
Despre noi: suntem bine..asta este si motivul pentru care inca mergem la servici, iar mersul la servici este motivul pentru care nu reusesc sa mai intru pe forum...dar peste vreo 2-3 sapt cel tarziu o sa intru in prenatal.... Bebe e f miscacios...saptamana viitoare mergem la morf de trim 3 si o sa-l vedem...
oanace... ti-am trimis PM in legatura cu scaunul de masina... l-ai primit?
O primavara frumoasa va doresc si bebei sanatosi....
Week-end placut si linistit
31+ Tudor - Andrei