Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 38
Raspunsuri - Pagina 17
ionuta_m spune:
salut clubul buhuhu
Am fost si noi la control si strumfi are 2 Kg la 33 de saptamani +/- 200 g . Nu stiu daca ii o greutate normala sau nu , dar doctorul ne-a zis ca tot ii ok, si ca de obicei ii in + greutatea , nu in -.Mai trebuie sa mergem la control la 36 de saptamani ; dar analize de facut nu a mai zis nimic, nici cultura de col, nimic...de obicei cand ar trebui sa se faca analizele? Am vazut ca lui chito i le-a dat la 34 de sapt...hmmm
Ronina - am si eu o intrebare :D - cam ce ai avut nevoie in spital - si pe mine ma tot bate sotul la cap (asa cam in fiecare zi - asa cu o privire speriata ) sa imi pregatesc bagajul - dar sincer nu stiu ce sa pun in el--nu stiu cam ce ai nevoie in spital privat ( am vazut din posturile tale precedente ca, chilot de unica folosinta, tampoane etc) ti-au fost date de acolo - deci nu stiu ce sa pregatesc...macar poate poate s-a mai linisti si el
cu strumfita 33+
dara76 spune:
Ionuta, eu stiu ca intre saptamanile 35-37 trebuie cultura de col, in special pentru streptococ B. Si mie mi-a dat niste analize in 34, printre care si asta. Dar in mod normal se faceau 35-37.
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
happylica spune:
eu analizele le-am facut la 33+
dana, ia-ti ochii de pe mine ca m-am mai linistit putin. vineri merg la control si atunci va spun sigur cand vine Alexia
AMR < 2 saptamani
varsta bebelusei Alexia
monna3 spune:
Chito nu-ti spusei ca te intorci azi acasa? Trebuia sa-i spui ca bagajul deja e facut si e la tine sa vezi ce zice
Happy 2 luni pana trec colicii daca asa vrei tu
Dana wow ce vis... puteti sa-i spneti cum vreti, noi o sa-l alintam Andi de la Andrei . Auzi Dara? Ne incuscrim??? O facem americanca si pe fii-ta
Ionuta eu la 36 de saptam (adica saptam trecuta am facut pt streptococ B (inca nu stiu rezultatul, o sa-l vad joi) si atat. Vezi ca in docs e o lista cu ce-ar trebui pt bagajul de spital
Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei
AMR: 4 saptamani
dara76 spune:
Monna, da, am uitat, ma bucur ca Miruna era frumoasa in visul Danei :) Mie sigur imi place in California, in rest nu stiu, e dragut la tine acolo? :P :P
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
monna3 spune:
Dara e frumos si aici maaaa (nu ca as sti cum e in California decat din filme)... suntem aproape de Chicago, New York .
megbeng spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monna3 Meg pai cred ca e cazul sa faceti si bb3 poate atunci o sa ai noroc sa ti se rupa apa |
pfii, ce motiv bun de facut bb3!
deci, e cineva cu bagajele la usa,ca in 10 minute se face 29 februarie si...repet..tre sa fie un sterngar sef pe aici?! vorba lui mada parca...linistea dinaintea furtunii, nu?
meg,dematei(9.02.2007) si cu 37+
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
monna3 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui megbeng
pfii, ce motiv bun de facut bb3! deci, e cineva cu bagajele la usa,ca in 10 minute se face 29 februarie si...repet..tre sa fie un sterngar sef pe aici?! vorba lui mada parca...linistea dinaintea furtunii, nu? meg,dematei(9.02.2007) si cu 37+ "Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei) |
asta ma intreb si eu ca-i prea liniste
las' ca vedem noi din 1 ce avalansa de strengarei vine
megbeng spune:
ronina, tu cum incerci sa o mufezi pe cea mica? eu tin minte ca prindeam mamelonul intre 2 degete (mare si aratator) si il strnageam sa devina cumva areola .."lunguiata", ovala, si asa i-o indesam in gurita lui matei,apoi ii dadeam drumul.in filmulete, intr-adevar,la cate m-am uitat bb prindea el singur sanul, dar mie mi-a tot fost teama sa nu prinda doar sfarcul si preferam sa il indes eu cat mai bine in gurita... in alta ordine de idei..scumpica foc pitica ta, sunt convinsa ca sunteti amandoi topiti dupa ea!!
in sapt 34-35 am facut si eu culturi din secretii din col anticorpi anti grup A (eu sunt grup 0,sotul A), hemograma si am repetat IgM de toxoplasma (am avut IgG negativi si i-am tot repetat la 2 luni).
ne-au vizitat niste prieteni in seara asta si am baut un pahar de sampanie si vad ca s-a activat pitica din burtica..oare cum ar fi sa ajungi la maternitate in travaliu bauta?
meg,dematei(9.02.2007) si cu 37+
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
happylica spune:
io nu ma bag la 29 februarie. imi pun dop
io azi sunt ff umflata la fata... si mainile le am mai umflate ca de obicei. aSA nu-mi place cum arat...
AMR < 2 saptamani
varsta bebelusei Alexia