Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 38
Raspunsuri - Pagina 16
happylica spune:
iar v-au apucat discutiile legate de sex? pic de mila n-aveti de mine nene
tala, aveam o parere buna despre nichiduta. sunt dezamagita. sper sa recuperezi banii integral.
AMR < 2 saptamani
varsta bebelusei Alexia
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happylica iar v-au apucat discutiile legate de sex? pic de mila n-aveti de mine nene AMR < 2 saptamani varsta bebelusei Alexia |
hai ma ca nu mai ai decat vreo 2 luni si gata
Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei
AMR: 4 saptamani
dorinutza82 spune:
si totusi, cred ca vor prefera sa treaca la treaba decat sa ne vada isterizandu-ne ca nu mai nastem o data
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 32+ cu
chitosenia spune:
Buna fetele mele,
Vesti de la consultul de zi: bebe e bine sanatos, eu am fost controlata pe masa, mi s-a recoltat secretii ca sa vad ce croncobauri am pe acolo( eu in afara de praf nu recunosc nimic.. caci activitati din alea nu am avut de cand am ramas gravida deci nici pe sot nu pot sa-l invinuiesc de nimic), am primit o lista de analize cica ultimile .. alta distractie financiara pusa cap la cap 200 ron.
Urmatorul consult saptamana viitoare... am primit instructiuni :
- sa-mi fac bagajul( e facut de la 27 de sapt..nu i-am spus ca sa nu creada ca am pierdut-o)
- sa-mi cumpar trusa epidurala BRAUN PERIFIX 451
Acum bomba..doctorul meu este plecat intre 18-25 martie din tara... omu asta chiar nu banuieste ca nu stau bine cu NERVII CAPULUI..il apuca plecatul ( ma lasa pe mana unui alt doctor despre care am auzit lucruri bune dar totusi asa ca tb sa ma hotaresc cu bebe ce facem... ne grabim pana pe 18 sau stam cuminti si ne distram dupa 25.
A da si pe 19 martie imi vine in vizita soacra.
Acuma ziceti voi.. mai am nevoie de alte emotii in viata mea?
Va pup pe toate
Mamica de Bu minunat si de strengar +34
happylica spune:
chito.. io zic asa. daca vine soacra pe 19... zic sa te grabesti cu bb, ea vine la voi.. si tu esti la spital
AMR < 2 saptamani
varsta bebelusei Alexia
dara76 spune:
Chito, ce analize ti-au mai dat de facut?
Monna, al tau sa se ia de mana cu al meu, ca si lui ii e frica.
Happy, pai in principiu n-ai voie 6 saptamani de la ceza.
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
happylica spune:
dara, da.. stiu. glumesc doar. acu' sincer.. ori io-s defecta, ori sunt intr-o pasa naspa.. si nu simt nevoia in exces. dar na.. cand nu ai.. parca ii duci lipsa
AMR < 2 saptamani
varsta bebelusei Alexia
ronina spune:
Dara merci mult, o sun dupa ce apuc sa ma acomodez putin acasa.
Mamica fericita de Bianca Maria
dana_cp spune:
Seara buna, gagici!
Am tras chiulul azi dar acum am intrat scurt sa vad ce mai faceti si vad ca faceti bine, in mare, ceea ce ma foarte bucura.
Happy si Magdalena, suntem cu ochii pe voi
Aredwynn, nu te supara Da-l incolo de proiect ca acus' iti vine cel mai important proiect din viata ta!
Monna, te-am visat aseara. Cezar (sau ii spunem Andi?) era mare si o curta pe Miruna Darei :))) Dara nu-mi aparea "in film", in schimb Miruna era acolo si era o frumusete
Tala, ce mai face Dominique?
Eu azi am fost plecata toata ziua si-am fost si la sala. Ma simt super.. lectia pt mine e clara - nu tre' sa stau in casa, tre' sa fac cat mai multa miscare, altfel intepenesc.
Am fost la o prietena de-a mea cu bebe de 5 luni.. OMG, sunt flescaita toata.. este adorabil plodul si creaza dependenta. Iubesc bebeii Ah! foarte important: mi-a trecut si frica de ei.. l-am luat pe asta mic in brate (prima data in viata cand iau in brate un bebe) si nu s-a rupt.. l-am leganat, l-am "dat" sus/jos si radea, nu plangea.. deci, zic in gandul meu, taci ca-i bine.. primul contact si nu se strica.. Abia-l astept pe Gaza
cu Gaza, DPN 30 Martie