Cum scap de roscat?
Raspunsuri - Pagina 2
ina.click spune:
numa vezi sa nu stai mult cu el in cap. pui 2 picaturi si te clatesti cu apa resp[ectiva.
nu iese mov. daca prin absurd ar iesi, zici si tu ca esti fan Katy Perry.
Yvon spune:
nu se sta cu el pe cap, pur si simplu cu apa in care ai pus acele picaturi, si care se omogenizeaza, se limpezeste parul si atat. Incearca sa distribui uniform.
Succes !
Sunt curioasa de rezultat, te rog sa ne spui. Desi mie mi se pare f simplu si fara risc, chiar nu e deloc mov parul meu si fac procedura la fiecare spalare.
mirela.d spune:
Am experimentat si violetul de gentiana. Cred ca am fost mai mult decat prudenta pentru ca nu vad nicio schimbare. Nici in bine, nici in rau. Data viitoare pun o picatura in plus.
ladybird32 spune:
e si un sampon de la joico pt mentinerea culorii de blond rece.
samponul este MOV, dar mov intens si isi face intr-adevar treaba.
costa destul de mult - un flacon de 300ml ~ 60 ron.
mirela.d spune:
Chiar nu conteaza pretul. Conteaza sa mearga. Unde gasesc samponul asta? Ca nu am vazut in supermarketuri. Este asemanator cu cel de la Londa sau Kallos - silver reflex? Nu pun link sa nu se considere reclama.
turtita fermecata spune:
Eu am samponul de la Loncolor, nu mai stiu exact cum se cheama, ceva cu gri/silver. E intr-adevar mov foarte inchis, dar pus pe par isi pierde culoarea si da doar o tenta de rece blondului. Eu fac asta la fiecare spalat pe par si mi se pare mult mai usor decat cu violetul in apa, ca ieseam griuta numai pe varfurile parului. Si nu mi-a iesit din prima, doar dupa 2-3 ture.
Yvon spune:
Si mie mi se pare mai comod cu un sampon, sa nu mai trebuiasca sa ma limpezesc cu apa cu violet...insa eu am parul cret si mai uscat si am anumite produse pe care le folosesc pt ingrijirea lui.
mirela.d spune:
O sa incerc si samponul. Am vazut ca sunt mai multe firme care au asa ceva. Sa vad ce voi gasi.