Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 2
Mihaelafalt spune:
Lore dar de ce difera valorile normale de la un laborator la altul, ca eu la faza ovulatorie am trecute alte valori?
Si estradiolul de ce se face si in ziua 21?
Sa il fac si pe asta sau doar progesteronul?
Prolactina nu o fac sigur ca la nervii care i-am avut dau bami degeaba.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lorena_86 spune:
ralu dupa analizele tale reiese ca tu esti inca in faza foliculara
vezi ca se poate sa ovulezi si mult mai tarziu, gen z 20-30-40 dar se poate sa-ti vina cm si fara sa ovulezi
sa-mi zici cate zile are cm tau
stai calma ca se poate rezulva cu tratament
gina85 spune:
Ralu
Vazand ca azi sunt fetele cu moralul jos nu prea am avut starea necesara ca sa va spun ca nu am curaj sa fac test
ZIUA 30 cm nu am ,durerea de ovare m-a cam lasat iar dimi t b era de 37 ca si ieri
Am o groaza de un resuzaltat negativ
Nu va suparati pe mine ca va fac se asteptati
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 ralu dupa analizele tale reiese ca tu esti inca in faza foliculara vezi ca se poate sa ovulezi si mult mai tarziu, gen z 20-30-40 dar se poate sa-ti vina cm si fara sa ovulezi sa-mi zici cate zile are cm tau stai calma ca se poate rezulva cu tratament |
se invarte totul cu mine , dar va multumesc mult ca sunteti aici si imi dati un sfat .
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui gina85 Ralu Vazand ca azi sunt fetele cu moralul jos nu prea am avut starea necesara ca sa va spun ca nu am curaj sa fac test ZIUA 30 cm nu am ,durerea de ovare m-a cam lasat iar dimi t b era de 37 ca si ieri Am o groaza de un resuzaltat negativ Nu va suparati pe mine ca va fac se asteptati In curand gravidutza Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
Daca nu ai cumparat test de ce nu mergi la un beta ca sa stii sigur cum stai? Oricum dupa ce faci test care sigur iese pozitiv o sa trebuiasca sa faci si beta.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lorena_86 spune:
ralu stai calma ca nu asa grav, sunt alte lucruri mult mai grave
se poate rezolva usor cu tratament si o sa ai si bebelasul mult dorit
tu se pare ca nu ovulezi singura, ai nevoie de tratament
daca zici ca iti vine la fix 28 cu dufaston e clar ca tu nu mai ovulezi
mergi la medic si sigur o sa-si dea seama de asta si o sa-ti prescrie o schema de tratament cu stimulante sau o sa vrea sa mai investigati sa vedeti exact cauza acestei dereglari
adica chisturi etc
repet, stai linistita ca nu e deloc grav
Mihaelafalt spune:
Ralu dupa cunostintele mele putine eu zic ca o sa ai nevoie de o stimulare, dar pana joi nu mai e mult si o sa vezi ce iti spune medicul.
MeAlex spune:
Lore, aveam dilema cum numar, daca pun si ziua ovulatiei, dar nu o pun, incep sa numar din prima zi dupa ovulatie...a, si mai era ceva, trebuie sa treaca 7 zile intregi? Ar insemna ca se dozeaza in z8 dupa ovulatie? Sau se dozeaza chiar in 7. Am dileme...
Raluca, cat dureaza ciclul tau? Stii cand ai ovulat? Sunt mai mult ca sigura ca nu erai in a 7-a zi dupa ovulatie.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Mihaelafalt spune:
Atunci eu ca sa fiu sigura ca am 7 zile implinite o sa fac progele miercuri si gata.
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui gina85 Ralu Vazand ca azi sunt fetele cu moralul jos nu prea am avut starea necesara ca sa va spun ca nu am curaj sa fac test ZIUA 30 cm nu am ,durerea de ovare m-a cam lasat iar dimi t b era de 37 ca si ieri Am o groaza de un resuzaltat negativ Nu va suparati pe mine ca va fac se asteptati In curand gravidutza Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
il faci cand te simti tu pregatita , important e ca bebe e acolo in burtica
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...