Pareri CHEVROLET SPARK!
Raspunsuri - Pagina 2
gogosel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
O masina de serie mica nu cred sa gasesti la banii aia, si nici modelul ala. Doar firmele mari isi permit serii mici ...si foarte scumpe... Glumesc. Tu vrei o masina cu capacitate mica pentru oras; Spark e ok, dupa mine, nu trebuie sa-ti faci probleme cu piesele, chiar daca nu e ultimul model, ceea ce ma pune pe ganduri este consumul (mentionat de gogosel), as fi zis ca papa mai putin avand sub 1000cmc (nu stiu ce varianta alegi), chiar si specificatiile tehnice mentioneaza consumul urban la 7 l (cu aer poate ajunge la 8). Dar cine stie... La capitolul siguranta, nu e chiar asa rau, poate avea airbaguri, nu e ca un Matiz saui Tico. Pentru ce iti trebuie eu zic ca e ok. Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Si eu am crezut ca "mananca" putin insa nu e deloc asa. Am facut proba de cateva ori. Cu 10 l de benzina fac 100- maxim 110km, in Bucuresti. Nu stiu in afara orasului, nu am mers cu ea, insa cu siguranta mai putin.
Ar mai exista varianta GPL-ului dar costa si aceasta in jur de 500 de euro.
ch_dana spune:
Aka_Manah, Corsa e masina scumpa...la revizii si la piese (daca sunt originale GM).
Altfel, se gaseste, dar mai veche de 2000 si nu stiu cat or mai fi taxele.
iazminn spune:
Chiar imi place aceasta masina. Eu o s-o folosesc aproape numai in oras, drumuri scurte de max 5 km pe zi.Imi place ca e mica si pot s-o parchez usor( nu excelez in privinta parcarii).Cu exceptia consumului am citit lucruri bune despre ea. Si sa fim seriosi, la 2700-2800 euro cat costa una din 2008-2009 ce pretentii as putea avea de la ea. Eu zic ca e OK.