Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Tanti LA MULTI ANI si din partea noastra!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Alina nu cred ca faci rau ca ii dai astfel de mancaruri atat timp cat nu e cu prajeala. eu carne de porc nu i-am dat deloc si nu ii voi da pana la minim 3 ani. eu asa stiu ca se recomanda.
Andruta mea adora supa de brocolli dar numai daca ii pun putina smanatana in ea si i-am facut si cu paste si ii plac la fel de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Alina - eu nu gatesc special pt ea, ci mancam cu totii la fel

Mycya - nu cred ca vor fi puse in practica ideile mele ca pe ele le intereseaza sa manance ceva copiii, orice.. E de ajuns sa spuna unul ca nu ii place ca nu mai mananca nici restul.

Am fost la doctor, totul e bine, am updatat si semnatura

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

E an de surioare? :D felicitair

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am fost si noi la doctor in seara asta, la ORL...avea ditamai dopurile de ceara copilul meu, dar nu are otita, nasul ok, gatul ok dna dr super profi, in 5 minute am scapat de acolo...

deci avea dreptate pediatra, toata starea asta e de la dinti (canini), saracutul azi a dormit iar o ora, e foarte agitat, si a plans asa de mult si s-a zbatut la doctor, asa ca a picat frant la 9.30...

m-a intrebat daca e mucios de fel, ca cica copilasii cu mucozitati fac asa dopuri de ceara...dar andrei nu e mucios, asa a avut el mai multa ceara de mic, si mereu m-am chinuit sa il curat la dus, cu apa oxigenata etc...bine ca i-a scos animalul din ureche si suntem bine mersi....o fi avut urechiusele infundate mititelul

va ma duc sa ma mobilizez sa fac spanacul ala de o mai fi bun, ca l-am scos de ieri de la congelator dar cum piticania a fost maraita si cu probleme, nu am apucat sa il fac....

Oana tocmai de asta te intreb, ca stiu ca Matei nu a fost racit, ci doar enteroviroze a avut si poate ar fi bine sa ii faci un tratament din asta. dar intreaba pediatra mai bine sanatate multa!!!

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Multumesc fetelor de urari

Sanatate la bolnaviori
michelle1981 felicitari pt fetita, fetita iti doreai?

Alice de care gradi ziceai ca ai vazut in zona la noi,64(floare de colt) cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

tanti La multi ani, sanatate, fericire si numai impliniri!

Nu imi doream nimic anume, ci doar sa fie sanatos/sanatoasa. Ma bucur oricum indiferent ce e

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare mamici

Multa sanatate bolnaviorilor
Iarna asta am cam scapat de raceli..Antoniei ii dau baraka capsule pt copii cate 8 zile pe luna timp de 3 luni si ii merge f bine cu ele nu a mai racit.
Lui David ii dau extract de brad si vad ca si el e ok...probabil nici nu mai aduce Antonia de la gradinita nimic.

Astazi am fost cu Antonia la coafor ne-am tuns amandoua...asa mandra ce era,ne-am luat doar varfurile si am dat forma la tunsoare...dar e bine si asa ma simt altfel

Crissy-da am avut evaluarea astazi(dar de unde stii?)...a trecut cu bine...din toamna e scolarita daca nu mai schimba astia ceva peste noapte...

Crispo-ce scump e Vlad cum danseaza si cum se invarte ,e doar o faza cu bau-bau o sa-i treaca pana descopera altceva

Bumblebee-m-am distrat tare cu pozele ...e pus mereu pe sotii Victor...nu ai timp sa te plictisesti deloc...f frumoasa mobila.

Tanti-la multi ani !

Michelle-felicitari pt caruciorul roz...sa ai sarcina usoara si bebelina sanatoasa va admir mereu pozele

cred ca mai trebuia sa scriu ceva dar ma lasa memoria..

n buna delfinariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

tu fete, pai haideti la mine in concediu , la amiaza s-a oprit vantul asa ca am mers in satele din jur sa ne plimbam pe plaja. pun si poze imediat

Rodi: las ca venim noi in martie :P.

daaa?? sa nu ma amagesti

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Multumesc fete dragi de gandurile bune pt Carla!
doarme acum,iar are 38 cu 3,intervin pe la 39 ca pana atunci lasam sa lupte organismul cu virusul.Tot la spital,mai stam pana miercuri cred,vrem acasaaaaaa

Hiadeti sa va povestesc ce gospodari am fost noi,asta apropo de subiectul deschis de Ochidut. Noi ne-am mutat la casa exact cand am ramas gravida,la o luna. Inainte locuiam intr-un apartament de burlaci(al sotului) in care nu exista nici masina de spalat haine si nici aragaz sau cuptor. Nu era loc oricum si asa era organizarea.Lucram amandoi toata ziua,mancam la mama,soacra sau cel mai des in oras,sau catering la lucru,in weekend cam la fel sau eram plecati,dimineata nu mancam,iar seara poate ciuguleam ceva ce cumparam de la abc-ul de jos,o salata,o paine cu ceva,o conserva de peste,alune etc.....si apoi un vin.Hainele ni le spalam la mama fiecare.Nu aveam timp de astea. Lucru si iesiri cu prietenii asta erau prioritatile.

Ei cum zice Oana,si eu m-am ales cu o gastrita nasoala cu helicobacter pt care am tras luni de zile(endoscopie tot tacamul,regim etc...)si de 5 ani,de atunci nu mai beau sucuri,nu mananc prajeli,nu mananc mezeluri,si tot de pe atunci ,poate dupa vreun an am inceput sa mananc dimineata si daca doar beam o cana cu lapte. deci se poate si mai si
acum in schimb am devenit alta persoana,responsabila,atenta la sanatate,picii m-au schimbat

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput