copii mulatri

copii mulatri | Autor: ana4emma

Link direct la acest mesaj

Emma mea este mulatra si are pielea foarte uscata,specific pt cei de culoare din cate am inteles....stie cineva unde as putea sa gasesc produse speciale pt pielea de culoare?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

baiatul meu este si el mulatru (un pic mai deschis).intradevar are pielea un pic mai uscata,dar tot timpul am folosit masajul dupa baie,noi am folosit un ulei de levantica,destul de bun.iar si pe fata mai in fiecare zi si din cauza apei mai dure folosim crema de galbenele originala ,preparata in farmacie.
importanta sai hidtratezi dupa baita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Cred ca untul de shea pentru fata sau untul de cacao / cocos pentru corp ar ajuta foarte bine

Am mai cumparat de aici (e nerafinat): http://lorisbeauty.wordpress.com/
E 35 lei / 100gr cu tot cu transport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

laurenta, copilasul de la avatarul tau e mulatru??? N-as fi zis veci...

Edit: cocos stiam si eu.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Aveam un prieten (amic) de culoare care se dadea cu ulei de masline (zicea ca e super) si aici iernile sunt super-uscate.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

laurenta, copilasul de la avatarul tau e mulatru??? N-as fi zis veci...

Edit: cocos stiam si eu.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

taicasu e arab si e destul de "mulatru"..eu sunt fff alba.Adil are si ochii de un albastru incredibil.
on topic:da uleiul de masline e cel mai bun pt faptul ca nu are chimicale prea multe.....dar eu lam folosit pe cel de levantica pt masaj,imi spunea pediatra ca e un bun relaxant pt bebei

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

http://untuldeshea.wordpress.com/

Votez si eu pt unt de shea (karite) nerafinat. Las un link f bun, cu info suficiente. Si ... pe funda vei vedea persoane cu culoare

Am mai gasit info interesante si aici http://www.elemental.ro/blog/tag/unt-de-karite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana4emma spune:

multmesc pt sfaturi m-am mirat ca pe net nu am gasit nici un africa shop sau magazine africane unde sa gasesc produse speciale pt copii de culoare ca am inteles ca produsele normale de copii inchid culoarea pielii mai mult decat este acum.....

Ana-mami de bebe colorat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p.a.ade spune:

Foarte bune sunt si produsele de la Avene,se gasesc in farmacii,sunt pe baza de apa termala,nu au parfum si nici parabeni.

Mergi la inceput