Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***404***
Raspunsuri - Pagina 22

chatonel spune:
Keuta, imi pare rau ca mama ta se baga in casnicia voastra.
Eu nu le dau drept de vot alor mei in ceea ce priveste viata mea sentimentala.
In orica caz, mai bine sa iti faca observatie mama ta decit sa te certi cu keul-capdefamilie

Ilinca_M. spune:
Monnvas, a fost medicul? Ce a zis? Pupici a "l'enjenior"
Olishka, dar crezi ca ar avea rabdare copiii la un spectacol de Caragiale? Dar ce distanta e de la Navodari la Bucuresti, ca io-s habarnista?
Asa deci, cuscra, cu cuscru';))
Tine post de-ala dur, ca Floric? Fara animale, fara beutura, fara alte pacate trupesti si sufletesi?;)) Are vointza, nu gluma.
Kea, imi pare rau ca esti de multe ori intre ciocan si nicovala
Si nu mai stiu de mai aveam ceva de zis!
Dyanna nu "chiuleste" cam de multa vreme?...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Ilinca_M. spune:
Fiica-mii a inceput sa-i iasa la iveala caracteru' ordonat si meticulos de Taur: mananca cereale cu lapte, mai da pe jos, se ridica repede, ia o carpa si sterge mizeria fleoscaita.
Intotdeauna respectiva carpa e o bluza de-a mea sau de-a lu' tac'su
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Gina2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Fetele, multumesc! Sper sa ne tina! Trebuie sa recunosc, desi ma doare, ca o anumita influenta asupra relatiei a avut si prezenta mamei. Poate e greu sa te obisnuiesti cu o persoana straina in casa. Adica sigur lui i-a fost greu (desi mama chiar a fost o prezenta foarte discreta), dar tinand cont ca i-a fost greu sa se obisnuiasca si cu mine prin casa... ![]() Chato zicea sa-l las sa vorbeasca si sa ma fac ca nu aud. Eu procedez adesea asa, caci stiu ca nu cu mine are ceva de impartit, ci e doar intrs pe dos. Ei bine, dar cu mama aici, cum o dai, tot nu-i bine. De ex, intr-o zi nu mai stiu ce spunea si eu eram la bucatarie, mama in camera ei. MA uit lungla el, ma intorc cu spatele si imi vad de treaba. Ei bine, mai tarziu ma ia mama la rost ca cum se poate sa nu misc in fata lui ![]() Acum o astept pe soacra-mea. Vorba vine "o astept"! Keutu cheliutu |
Of, Kea, parca ai povesti despre viata mea... Si mama se baga intre noi, iar noi chiar nu putem renunta la ea pentru ca nu ne permitem o bona. Dar jur ca as angaja o bona, daca as avea mai multe posibilitati. Nici mama lui, nici a mea. Asa ar fi cel mai bine...
Imi pare rau...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Io zic ca e foarte tare ideea! ![]() ![]() Si o oferta de...nerefuzat, ca sa parafrazez o replica dintr-un film "de-al meu" ![]() Haide, Dodo!!! Bravo, Anca!!! |
Anca

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.