Gravidute cu tromobofilie -cap 14-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Balanta imi pare foarte rau ca a fost nevoie de cerclaj, ma bucur insa ca s-a observat la timp problema, ai mare grija de tine si chiar daca stiu ca e f neplacut la 180 g total, mai ales atatea saptamani, stiu ca e foarte important. Ai grija de tine si de bebelusii tai. Rabdare si incredere. Legat de capitol ... nu iti fa griji, cineva se va ocupa ... daca nu as fi asa de aproape de termen, as zice ca eu, dar asa nu pot ... Din cand in cand cand poti te asteptam cu vesti.

35Saptamani

O zi frumoasa tuturor

MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Port in burtica darul ingerasului nostru DPN 07.04.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Balanta offf ca nu mai trec incercarile astea...sunt alaturi de tine. DD ajuta pana la capat.
Paula mai ai putin, DD ajuta sa fie totul bine. tin pumnii.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,3/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor dc sunteti de acord ma voi ocupa eu de prima pagina, sa nu va fie frica ca nu stric nimic

Balanta sunt cu gandul alaturi de tine. Acum ca stai la pat probabil medicul iti va mari doza de clexane, nu? Cate sapt ai ca nu stiu

Despre mine nu am vesti bune deloc, amh 0.1 FSH mare, sunt o baba cu acte Voi mai incerca totusi un minifiv cu ovocitele mele si dc nu-mi reuseste in toamna vom opta pt embrioni donati.

Speranta

Mergi la inceput

Sunshine

Sper imi pare rau ... am si eu o prietena cu AMH <0.1 tu unde vrei sa faci FIV?

Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Balanta, si eu care asteptam macar de la tine ceva vesti bune! Eu zic sa stai linistita cat mai mult, am o prietena care a dus sarcina gemelara ca a mea pana la 34s cu cerclaj, dar a stat doar la pat din luna a doua, disperase saraca. Dar important e ca are o fetita si un baietel superbi (mai are si un baiat mai mare, cu sarcina la termen(?!?!?), copil de 4kg la nastere). Si eu cred ca la gemelare e cam nasol din cauza pozitiei bebeilor, si la mine fetita "calareste" colul, o simt mereu cand imi da un sut mi se cutremura colul.
Vis-a-vis de pozitie, eu scriu de pe un laptop (cand stau in pat), scriu bine si culcata sau pe o parte folosind suportul asta:http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/60150176/, mi-l agat de genunchi. Acum nu stiu exact cum trebuie sa stai, dar poate-ti foloseste ceva asemanator, sa nu te plictisesti prea tare.
Eu stau prost la multe capitole (o usoara hipotiroidie, TSH 1.4, dar FT4 10) sper sa nu-mi dea medicamente si pentru asta, vedem luni, placenta batrana deja, cu necroze, fluxuri marite pe ombilicale (0.68 si 0.71) bla- bla- bla....Deja cand mai primesc o veste de asta nu mai am nicio reactie, zici ca-s de-aia cu mintea ratacita
Fac tot ce pot, dar ca si tine, stiu din experienta ca oricat m-as stradui ce mi-e scris in frunte mi-e pus. Cum zice in reclama aia: "Keep walking" (un fel de a spune pt noi acum, mai mult stam momentan).
Daca mai reusesti sa ne scrii, astept vesti, daca nu, iti tin pumnii sa fie bine in continuare....

Amary 24+ de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui p@ulici

Sunshine

Sper imi pare rau ... am si eu o prietena cu AMH <0.1 tu unde vrei sa faci FIV?

La Sibiu , va fi o ministimulare cu menopur , atat cat sa cresc 2-3 foliculi care sa mi-i punctioneze. Am citit de un caz reusit pe site-ul sos infertitatea care a reusit cu amh 0.1 (apoi l-a repetat la alt laborator si avea 0.2)
LE: a facut fiv la unguri cu dr K si acum e insarcinata.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Aaaa, si uitasem Balanta: felicitari pentru bebeii sanatosi. Asta conteaza...
Restu' trec....Cat au acum?
Si eu, dupa 2 morfofetale, m-am mai linistit cu privire la ei, aveau 700 gr amandoi, morcovelul e tot acolo evident, dar au mai cazut din frunze

Amary 24+ de +

Mergi la inceput

Amary la mine rezistentele nu au fost mai mici la varsta aceea a sarcinii, daca bebelusii cresc bine nu iti fa griji.

Sper, stiu de acel caz pe SOS ca am scris acolo de prietena mea, mai ales ca are doar 27 ani. I s-a recomandat sa faca FIV in Germania Austria ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

va rog sa ma treceti si pe mine pe prima pagina la mamici cu urmatoarele date: kraluca - mami de ariana - 05.02.2012, 3150 g, 50 cm
mandra mea maine sarbatoreste 4 saptamani si creste tot mai frumos... eu fac clexane o zi da si una nu si ma bucur tot mai mult de puiul meu drag. va doresc tuturor sa treceti prin aceste momente deosebite!

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Balanta, CURAJ !! Chiar daca a fost nevoie de cerclaj si va trebui sa stai in pat pana la final de sarcina, merita tot efortul, gandeste-te ca ai 2 minuni in pantece, nu doar 1 !! Fii optimista, nu te stresa cu ganduri aiurea, dr tai se ocupa de tine, ia-ti tratamentul, stai la pat si o sa fie bine, ai sa vezi

Mami implinita de bebe Matei Gabriel

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.

Mergi la inceput