Gravidute cu tromobofilie -cap 14-

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Valy imi pare rau ... eu sper totusi sa fie totul bine ... ai mesaj privat

MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Port in burtica darul ingerasului nostru DPN 07.04.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

mesaj privat Valy.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 5 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, joi, vineri, duminica),
3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter
in 27+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Valy, o sa faci amnio si va fi ok, multe fete au avut risc pt down si la amnio a fost ok. Banuiesc ca esti mai maricica de varsta, nu? Ca se coreleaza cu varsta, dar e doar o statistica, la amnio vei vedea ca e ok.
In legatura cu vasul acela, asteptam sa vedem cum se vede saptamana viitoare. Daca spui ca nu era bebe in pozitie ok, cu atat mai mult e posibil sa nu fie adevarat. Nu vrei sa faci un eco in alta parte sa mai ceri o parere? La ce medic mergi?
Vio, nu-i nicio problema, inca nu am aflat nimic pentru ca am amanat putin analizele din cauza banilor. Maine mergem sa facem cariotipul. A propos, stiu ca nu avem voie sa luam antibiotic si sa facem radiografii cu 2 sapt inainte de analiza cariotipului, dar de antiinflamator stiti ceva? Am luat 2 aulin cand mi-a venit.
Amary, poate obtii totusi cresterea dozei...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

alex-ma gandeam si la sfaturile tale.
am 31 ani.am facut eco la dr bolintineanu-clinica unde am facut fiv-
sper ca poate nu s-a vazut bine...cel mai mult ma enerveaza ca nu gasesc informatii despre aceasta ARSA-am agsit doar ca inseamana- artera subclavie dreapta aberanta-....
m-am programat pe 8.03-la dr andreea muntean-medlife-am citit si pe site-ul celor de la organizatia emma-ca e buna pe ecografii cardiace fetale...ea,dr herghelegiu si dr pelinescu...parca-dar nu cred ca ma pot programa la toti...
eu sunt panicoasa-dar gata-am plans,m-am descarcat si acum sa vedem ce ne-o rezerva viitorul.
nu vreau sa cred ca Dumnezeu-care mi-a daruit aceasta minune- nu o sa ma jute.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+16 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Fetelor, ma ajutati va rog cu o informatie.
In baza carei legi MF poate elibera clexane gratuite in sarcina.
Sunt MF care habar nu au de asta, vor sa elibereze doar 50%, pe ideea ca mai demult la gravide erau multe chestii compensate 100%, acum nu mai, doar daca gravida are venit min pe economie.

Puteti va rog sa-mi spune-ti legea, sau sa-mi faceti o trimitere la un link ceva.

Multumesc mult

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

mada, mie imi elibereaza hematologul reteta compensata 100% in baza trimiterii de la medicul de familie, tocmai pentru ca medicul de familie avea probleme sa inteleaga legea. Cred ca solutia ar fi sa schimbi doctorul...

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 5 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, joi, vineri, duminica),
3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter
in 27+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

Buna fetelor!
Deja am 1 saptamana de cand am aflat ca sunt insarciata si pot sa spun ca sunt mai in ceata ca la inceput...Umblu de cateva zile pe la medici...care ori nu au timp sa ma asculte, ma tot trimit toi acasa sa stau "closca", ma tot reprogrameaza zicand ca nu se intampla nimic pana data viitoare...ginecoloaga mi-a scos aproape toate vitaminele zicand ca nu-s importante....mi se pare ca e cam in aer cu trombofilia...nu se pronunta deloc in privinta anticoagulatului...Sarcina desi avea 4 sapt si 1 zi se vedea deja la ecografie...

Dna Uscatescu mi-a zis duminica sa incep clexane de 0,2 si mai discutam dupa ce am rezultatul la HCG...i l-am trimis de luni si nu mi-a mai raspuns...poate in week end

Asa ca...va rog sa ma sfatuiti voi cum sa fac...eu momentan iau asa: clexane 0,2, thromboass 100 mg 1/zi, femibion 1,acid foloc 1/zi, magne b6 1/zi, vitamina C 200 mg, ulei de petse cu vitamina D, arefam 600 mg . Va dati seama ca asta e o schema proprie, adunate si de la dna U si de la ginecoloaga.

Ideea este ca dimineata am scuipat un firicel ff sutire de sange....si am secretii nazale sangeroase....Nu am cu cine sa ma sfatuiesc....azi am venit bocind de la spital....sunt de acord ca pe la hematlogie sunt oameni cu problemem mult mai serioase...dar macar de m-ar fi ascultat careva...a iesit rezidenta dlui doctor care credea ca clexanul sunt niste pastile...

Voi ce ziceti sa fac? Sa iau mai rar tromboassul? Sa iau de 50 mg? Eu luni merg din nou la spital sa-mi faca analizele si sa ia o decizie in privinta anticoagulantului....nici nu le zic ca deja m-am apucat de clexane sa nu se simta ofensati apoi...

Urcios sistem....scuzati-mi dezordinea din idei...m-am descarcat putin.....sunt sigura ca voi intelegeti starilep rin care trec.....

_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s

Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi

Mergi la inceput

Am uitat sa specific faptul ca in mod obisnuit eu am valaorea mica a trombocitelor cca 135....care stagneaza chiar si sub tratament cu thromboass..

_

Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Irina, ce beta ai avut ? Ai repetat la 2 zile, a crescut ok ?

Banui ca la eco ai vazut doar saculetul, la 4 sapt.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

vineri am avut 354 si luni 1485...s-a vazut saculetul de 3,8 mm si un micut embrion de 0,16 mm...

_

Mergi la inceput