Tragedia de la Brasov - putem intelege de ce?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Normal ca nu a sesizat nimeni din vecini/rude ca femeia avea probleme la mansarda ca doar nu era vreo vedeta, asa cum nu au sesizat nici in cazul fetitei mele. O nenorocire de care in cateva zile vor uita toti in afara de bietii copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

"mama" criminala a facut recurs sa fie cercetata in stare de libertate.avocatul ei a sustinut ca ea "nu reprezinta un pericol pentru societate"

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurenta
medici nu au vz ca are pb cu mansarda?

puteau foarte usor sa nu observe ca are o problema psihica. poate nu s-a dus la nici un control ginecologic, ci doar la nastere, unde e posibil ca doctorul sa stea langa ea doar la nasterea propriu-zisa (daca n-o fi nascut cu vreo moasa) si sigur n-a fost loc de discutii prea multe in acele momente, ca dr. sa observe ca ar fi ceva in neregula.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giulia81

"mama" criminala a facut recurs sa fie cercetata in stare de libertate.avocatul ei a sustinut ca ea "nu reprezinta un pericol pentru societate"

oricine face recurs, chiar si un criminal in serie cred ca ar incerca. avocatul de asta e al apararii, sa incerce s-o "scoata" prin orice mijloace...
sper insa ca judecatorii sa fie corecti si sa o lase inchisa.

zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Totusi cand se va face expertiza psihiatrica? Mi-e imposibil sa cred ca o vor judeca ca pe un om sanatos psihic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui giulia81

oricine face recurs, chiar si un criminal in serie cred ca ar incerca. avocatul de asta e al apararii, sa incerce s-o "scoata" prin orice mijloace...
sper insa ca judecatorii sa fie corecti si sa o lase inchisa.

zebra roz

isi fc si avocatul asta datoria sa nu zica ca nu face nimic .........ma rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:

Citat:

puteau foarte usor sa nu observe ca are o problema psihica. poate nu s-a dus la nici un control ginecologic, ci doar la nastere, unde e posibil ca doctorul sa stea langa ea doar la nasterea propriu-zisa (daca n-o fi nascut cu vreo moasa) si sigur n-a fost loc de discutii prea multe in acele momente, ca dr. sa observe ca ar fi ceva in neregula.

zebra roz

Ramonika,problemele psihice nu apar peste noapte si nici nu dispar la fel!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

doamne sper sa n-o puna in libertate .......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:

Citat:

zebra roz

Ramonika,problemele psihice nu apar peste noapte si nici nu dispar la fel!

Dana

de acord, dar nu inteleg ce leg. are asta cu ce am spus eu mai sus.
daca femeia ar fi avut un dr. ginecol. la care sa fi mers de en ori pt. consultatii, da, poate ar fi avut ocazia sa-si dea seama ca era ceva in neregula cu ea.
insa daca nu avea un medic al ei, daca mergea la dr. doar pt. nasterea propriu-zisa, cum sa stie medicul ce e cu ea?

zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Mey si atunci familia,cei din jurul ei,sotzul,parintzii,socri...ce dumnezeu e asa greu d eintzeles!

Adica parintzii au impins-o la maritis,dar ...la doctor nua u dus-o????

Intzelegi ideea?

Dana

Mergi la inceput