Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (32)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna fetelor!
In primul rind multumesc din suflet pentru urarile frumoase care, evident, se intorc inzecit.
Noi citim in fiecare zi, dar de cite ori as vrea sa scriu ceva, e pagina 13 si sunt superstitioasa. Stiu ca e o timpenie, dar la cele doua sarcini pierdute tot asa am scris la forum la pag. 13

Pentru fetele cu griji, stit ce imi tot spune mama ? (pe vremea ei - anii 70) nu era nici tu ecograf, nici eco, le lua tensiunea, singe si urina de vreo trei ori in toata sarcina si aia era. Mama spune ca acum e mai nasol, cu atitea teste sunt sanse mari sa se gaseasca ceva care nu "corespunde". Cine se cauta isi gaseste...
Am fost pina acum internata de doua ori cu banuiala de preeclamsie (am picioare de elefant, care cred ca nu se mai dezumfla) dar din fericire tensiunea e ok si nici proteine in urina nu mi-au gasit. Dar tot tre sa ma duc cam din doua in doua sapt. la monitorizare sa vedem cum creste puiul, pentru ca in caz de preeclampsie la un moment dat nu se mai alimenteaza bine prin placenta si e mai bine de scos ca sa aiba mai multe sanse. Multumesc Doamne, inca nu e cazul si sper sa nici nu fie.

Diana te rog din suflet nu te mai stresa, stiu ca e usor de spus. Dar gindeste-te ca Mirciulica face progrese si ca mai mult decit faci acum, nu iti sta in putere. DD are grija de toti copii nostri, chiar daca noua uneori nu ni se pare asa.
Eu am sarcina cu risc, asta inseamna ca am avut pe parcurs parte de mai multe monitorizari decit de regula. La aproape fiecare monitorizare puiul meu are puls 170-160, dar mai mult spre 170. Am avut o singerare prin saptamina a 14a(am avut un cheag care s-a eliminat si eram convinsa ca iar am pierdut sarcina)...si eram foarte speriata si stresata cind am ajuns la cabinet, puiul meu avea 190 puls si medicul mi-a spus sa ma linistesc, ca agitatia mea il agita si pe el. Si chiar cu puls 170-175, se dezvolta acum normal (chiar un pic mai grasun decit tabelele) si totul e prima. Si la fel o sa fie si la tine. Copiii au o uriasa putere de regenerare si vindecare, daca ceva ar fi in neregula. O sa fie bine

VirgiL, distractie placuta!

Fetelor, eu n-am nici o linea negra, nici colostru nici alte bazaconii.
Am insa un burtoi cit casa:

www.facebook.com/photo.php?fbid=10150643301017855&set=a.10150290632382855.357180.732422854&type=1&theater" target="_blank">http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150643301017855&set=a.10150290632382855.357180.732422854&type=1&theater

Cel mai tare ma enerveaza ca nu prea mai am papuci care sa-mi mai vina ...and i am a shoe freak...am un dressing cu vreo 40 de perechi de pantofi si sandale una si una, imi vine sa pling, unele nici n-a apucat sa le port, fiind comandate putin inainte de a incepe "dansul" Astea imi sunt cele mai dragi, daca nu o sa le mai pot purta ma zgirii rau!:

www.zalando.de/jeannot-sandalette-nero-je811b00e-802.html" target="_blank">http://www.zalando.de/jeannot-sandalette-nero-je811b00e-802.html

O zi minunata va doresc !

29+ cu Stefan Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Diana, ma bucur ca Mirciulica se stabilizeaza. Te inteleg perfect cum e sa nu te simti sigura de nimic. Eu aici la fel sunt, ma gandesc ca daca mi se face rau sau am probleme ce fac, unde ma duc, cu cel card european nu fac decat sa rezolv o urgenta si atat, iar asigurarea privata ma pune sa platesc eu tot si apoi ei o sa-mi ramburseze cat au ei chef...am un sentiment ca mult mai putin decat o sa cheltui eu cu spitalul cu nasterea. Macar ma gandesc ca aici preturile sunt am ca la noi...nu cred ca ajunga o zi d einternare mai mult de 300 Euro. Asa ca stau si eu cu frica in san si ma rog sa decurga totul cat mai simplu, s anu apara complicatii. Doctorita mea de aici a ramas cam mirata cand i-am spus ca vreau sa raman aici sa urmaresc sarcina si sa nasc, ea ma trimitea acasa. Mie totusi mi se pare normal ca si sotul meu sa fie cu noi in perioada asta, asa ca ma tin tare pe pozitii aici.
Corina nu te impacienta, nici eu nu sunt in mare forma fizica, tot asa o moleseala, dar ce e drept bebe de acum incepe sa creasca serios, se mareste uterul, se intind toate pe acolo mai ales cand face bebe sport. Eu de cateva zile am impresia ca burtica e mereu tare.
Ar trebui sa te consulti cu medicul pentru acele dureri si cred ca poti sa iei magneziu poate se mai calmeaza. Eu deocamdata beau apa imbogatita cu magneziu, dar daca se ingroasa gluma trec pe capsule de magneziu.
De cand ti-am vazut fotografia pe fb am ramas impresionata ca, cel putin in acea foto in care stai pe scaun la birou, semeni f bine cu mamica mea cand era tanara.

Gata ca am scris roman, fug sa fac niste acrobatii poate reusesc sa-mi fac pedichiura.


Elena 24+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Elena, naste Bia azi???

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Elena, naste Bia azi???

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+

M-am uitat ieri la ea la odisee si intrase ramonapep sa le anunte pe fete ca a avut contractii si ca s-a dus la spital si acolo i-ar fi spus ca din diverse motive vor sa-i faca cezariana. Sper sa fie totul bine cu ea si micuta si sa vina cat mai repede sanatoase acasa.

Elena 24+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Stiu ca ii era frica de nasterea naturala oricum
Sigur sunt bine, nu am nicio indoiala Doamne ajuta!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Mititica! Sper ca a avut o nastere usoara, cezariana sau natural... si ca va reveni cu bine acasa, impreuna cu bubulina!



cu Dorian 27 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Noi ne-am intors de la Bacau,am vazut Insula Misterioasa(3D)...fata l-a gustat la maxim...mare aventuriera.Da nici cu noi nu ti-e rusine.The Rock e intr-o forma de zile mari...si mor dupa dintzii lui...I-am luat si lui bebe,un album din acela in care sa-i treci toate datele,primele poze,primele impresii....si bineinteles ca I-am luat si Ioanei...dupa ce i-am cerut in prealabil parerea(si nu a deranjat-o absolut deloc...desi e trecuta de 9 ani)...asa ca restul serii il vom petrece transferand poze si impresii de pe unde le am adunate in noul album).Copiii,tot copii,oricat de mari ar parea.
ANITTA,nu-mi fa pofta de ciorba,ca vin la tine!
ASTEROPIPAN,voiam sa-ti zic de aseara ,da eram tare agitata si obosita...sa nu te mai consumi pt faza cu fetele de la celalalt forum!.Mie mi s-a intamplat ceva asemanator,in aceasta sarcina,in viata reala si nu doar virtual,cu o tipa careia pana nu demult ii spuneam prietena....Pur si simplu, de cand am ramas gravida,nu m-a mai vizitat,sunat,decat cu treburi stricte,si in 90 % din cazuri nu ma intreaba ce fac,cum ma simt,ce face bebe...pur si simplu parca ar nega existenta sarcinii mele.Nu am facut sau zis nik.....imi pare tare rau,dar m-am consolat cu ideea ca nu ma merita drept prietena daca se poarta astfel!Pierderea ei....Eu intind intotdeauna o mana...da nu stau vesnic asteptand cu ea intinsa...
Cine este BIA fetelor?

Virginia 29+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Virgi, ca tine am patit si eu cu o prietena, de cand i-am zis ca sunt gravida nu m-a mai cautat (era f bune prietene, excursii in strainatate impreuna etc etc). O sunam imi vorbea in 2 peri, a aflat ca am probleme cu sarcina, sangerari etc si nu m-a sunat...nu am inteles de ce, dar clar din cauza sarcinii a fost. Ma rog. Acum nici nu stie ca sunt iar gravida, nu ca ar conta...
Bia este o fata de la odiseea martie aprilie, dar pe care o stim de la topicul "primele batai de inima ale bebelusului" unde mai scriem eu, Eva, Aever si Elena.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Tzuky, ai dreptate relativ la faptul ca noi ne "controlam" si stresam un pic cam mult in zilele noastre. Eu sa stii cam fost foarte relaxata toata sarcina, chiar si cand am aflat ca avem mici probleme cu pulsul. Am sperat sa se rezolve de la sine si am incercat sa iau lucrurile asa cum sunt, nici mai in tragic decat erau si nici mai in deradere. Dar cand o cardioloaga in care nu pot decat sa am toata increderea imi spune ca inima i se poate opri oricand... no, aleg sa fac tratament si sa incerc sa-l vindec. E drept ca mamele noastre se controlau mai rar si mai putin invaziv si ca s-au nascut copii din totdeauna. Dar, daca ne uitam la statisticile de atunci si de acum de sarcini oprite din evolutie la varste inaintate, copii nascuti morti, etc... incepi sa intelegi ca testele astea iti ofera ceva mai mult decat ingrijorare. Ai perfecta dreptate cand spui ca starea mea de bine se reflecta in starea lui de bine, de aceea si incerc sa raman cat de calma, optimista si rationala pot. De cele mai multe ori imi si iese.

Andra, in Romania mi-ar fi sincer cel mai comod sa nasc. Din toate punctele de vedere. De asta am si ales aceasta varianta inainte de a afla de complicatiile cu inima. Dar dupa ce "solutia" pe care mi-au dat-o medicii romani a fost sa intrerup sarcina dupa 26 de saptamani implinite... Imi vine sa-i strang de gat, nu sa ma incred in ei. O sa incerc sa vedem daca reusim sa ramanem aici. Daca nu, in cursa ramane Portugalia si Romania. Depinde exclusiv de ce reusesc sa aflu despre specialistii portughezi zilele ce vin si parerea reformulata a romanilor in noile circumstante.

Virgi, Andra, m-ati lasat masca relativ la "prietenele" voastre. Asa ceva... n-am mai auzit.

Diana 29+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

salutare fetelor,

la noi s-a facut foarte cald, azi au fost 18-19 grade, asa ca ne petrecem o mare parte din zi pe afara, 'haituind' catei, porumbei intrucat domnisoara mea a inceput sa mearga singura si acum nu mai sta o clipa. treaba apuc sa mai fac printre picaturi, de obicei dupa ce adoarme seara, asa ca ma prind orele tarzii. tot mai tarzii as putea zice, ca ma misc tot mai greu ..

Alma, Diana, Tzuky sanatate multa puiutilor in continuare!!


Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (ian 2011) si 22s
think pink

Mergi la inceput