Pufi de Ian-Feb 2010 (69) - La multi ani Nyny!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

http://www.crazytoys.ro/jucarii/Triciclete-1021/Radio-Flyer-2174/8124/Tricicleta-Big-Flyer.html

p.s. nu am sa ajung sa inteleg niciodata cum se ascunde un link.
am citit de N ori instructiunile de pe prima pagina, efectiv nu imi iese.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

sa stii ca nu esti singura...ma iau de mana cu tine, nici eu nu reusesc neam sa ascund un link...sunt a-tehnica

eu stiu, dar mi-e lene sa o fac
Nu e greu deloc, trebuie numa sa dai 2 copy-aste-uri: un copy-paste formula de pe prima pag si al doilea copy-paste sa pui link-ul intre ghilimele, lasand si glilimelele. Apoi trebuie sa ai grija sa stergi DOAR spatiile goale, nimic altceva. Si sa identifici corect toate spatiile goale

Mamica de copil neastamparat Yannis

deja m-ai pierdut ...intr-o zi in care o sa am chef si rabdare am sa insist pana o sa-mi iasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

test
www.crazytoys.ro/jucarii/Triciclete-1021/Radio-Flyer-2174/8124/Tricicleta-Big-Flyer.html" target="_blank">tricicleta

YEY - MI-A IESIT
multam fain Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

test
www.crazytoys.ro/jucarii/Triciclete-1021/Radio-Flyer-2174/8124/Tricicleta-Big-Flyer.html" target="_blank">tricicleta

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

YEY - MI-A IESIT
multam fain Alex.

Bravooo!
Cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

ganduri din astea ca nu aude copilul le-am avut si eu pe cand avea David vreo 7 luni si ca sa imi scot ideea din cap l-am programat la un test de auz de la o clinica de copii...desi testele astea se fac in timp ce copiii dorm, eu am avut noroc ca david a stat cuminte la amandoua testele, a fost foarte atent si in jumatate de ora am scapat, de toata lumea se mira cum de am trecut testele in conditiile in care copilul era treaz. Eu zic totusi ca nu e cazul, INCA, sa ne facem griji...uite Yannis numara in engleza, asociaza cu sens doua cuvinte...si sunt convinsa ca daca pui pe hartie vei vedea ca zice una alta....evident ca daca tot facem comparatii cu cei cu care sunt mai evoluati...o luam razna si incepem sa ne panicam

Lali de David luptatorul nostru

Incurajarile astea venind din partea ta sunt un mesaj clar ca trebuie sa am linistesc . Cu siguranta ai dreptate. Oi avea eu acuma prea mult timp liber de ganduri negre .

Asta era si regretul mau ca nu l-am facut la 1/2 luni ptr ca acum e destul de dificil sa il tii linistit pe durata testelor si mai ales f important este ca ei sa nu vorbeasca atunci sau sa nu zica/exclame ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Fac repede un capitol unde sa o aniversam pe Nyny

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

ganduri din astea ca nu aude copilul le-am avut si eu pe cand avea David vreo 7 luni si ca sa imi scot ideea din cap l-am programat la un test de auz de la o clinica de copii...desi testele astea se fac in timp ce copiii dorm, eu am avut noroc ca david a stat cuminte la amandoua testele, a fost foarte atent si in jumatate de ora am scapat, de toata lumea se mira cum de am trecut testele in conditiile in care copilul era treaz. Eu zic totusi ca nu e cazul, INCA, sa ne facem griji...uite Yannis numara in engleza, asociaza cu sens doua cuvinte...si sunt convinsa ca daca pui pe hartie vei vedea ca zice una alta....evident ca daca tot facem comparatii cu cei cu care sunt mai evoluati...o luam razna si incepem sa ne panicam

Lali de David luptatorul nostru

Incurajarile astea venind din partea ta sunt un mesaj clar ca trebuie sa am linistesc . Cu siguranta ai dreptate. Oi avea eu acuma prea mult timp liber de ganduri negre .

Asta era si regretul mau ca nu l-am facut la 1/2 luni ptr ca acum e destul de dificil sa il tii linistit pe durata testelor si mai ales f important este ca ei sa nu vorbeasca atunci sau sa nu zica/exclame ceva

Mamica de copil neastamparat Yannis

Cum se fac aceste teste?

Alex, eu zic ca, pentru linistea ta, e bine sa faci acele teste. Se poate mosteni de la tine? Nu stiam.
Credeam ca e o chestie...mecanica. Sper ca intelegi ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Party pt Nynyaici

Mergi la inceput