Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (211)
Raspunsuri - Pagina 15
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Si eu ma pregateam sa pun niste poze, ca am revazut pozele din iarna asta si am facut o selectie vad ca mi-a luat-o DanaH inainte - Dana, voi sunteti toti sportivi, bravo! si bravo Teodorei skioare - era pe locul 1! f frumos Nu ca noi - Annika nici nu vrea sa auda de skiat cateva poze de la ski, din Poiana Brasov Poiana Brasov-feb 2012 si Bucurestiul sub zapada Adriana |
super poze! iar fetele sunt doua frumoase!
Lorich spune:
cules copil de la gradi, am aflat ca avem serbarica pe 7 martie - sa ma pregatesc sa ma emotionez - prima mea serbare ca mamica ..deja aud in cap "de ziua ta mamicaaa, in dar ti-am adus inima..."
Dana superbe poze, ai niste copii foarte frumosi, expresivi, superbi!!
Adriana superbe si fifitele tale, frumoase poze, imi palce cum ai surprins iarna in Bucuresti!
YLARI spune:
Buna fetelor, un mare pupic si o imbratisare ptr Alysh! Cred ca toate dintre noi ne simtim naspa daca zbuciumam copilul, si mie imi pare rau dar se intampla sa nu manageriez cum ar trebui situatiile de genul acesta. Am marele noroc ca Eva totusi nu simte asa de mult nevoia de independenta. Ne mai ciondanim noi dar pe teme de galagie, ordine, etc...
Simonix, ce bine imi pare ca esti bine, asteptam cu nerabdare vestile de la tine.
Lumi, mandrete de baiat destept ce ai tu! I-am tinut pumnii sa stii, dar in we n-am avut deloc timp sa scriu, am fost la nasi, la cumparaturi, sambata a fost zi plina iar ieri am gatit ca sa aiba socrela ce sa dea la Eva sa pape.
Piggy noi am fost asa si asa iarna asta, vreo 3 sau 4 raceli, primele 3 destul de usoare, doar antitermice si aerosoli de doua ori, insa asta ultima m-a pus in cap, am luat antibiotic zece zile, mi-a varsat, etc. Asa ca am zis gata, sta acasa, nu mai e mult si intru si eu in prenatal, o sa fie bine.
Esme zilele trecute am vazut la tv reteta de lapte de pasare, era si Eva langa mine si s-a uitat la mine si mi-a zis "lapte de patale, mami, cine a mai auzit asa ceva???" Lol! Eu o singura data am facut/mancat acest dulce, hm ... O sa-l mai fac acum ptr Eva ca sa vada si ea cum e .
Ieri am facut biscuiti cu ea. A fost in extaz cu coca si facaletul in mana, cu formele, ce sa mai, mega incantata.
Noi am fost singuri in we. Au fost socrii plecati la tzara, Doamne m-am simtit minunat, pana duminica dupa amiaza... Dar asta e, daca nu erau acum nu aveam cu cine o lasa pe Eva. Si nu mai stau mult, acusi vine ptimavara!
Eu am gargauni in cap, am senzatia ca burta mea e mai mica decat aseara
Deh, nebunia e de mai multe feluri... Noroc ca bb se misca bine, ca altfel cred ca eram la bala. Dar fetelor nu mai am rabdare, jur, mi se pare ca trece timpul mai greu ca niciodata... Of, ce sa mai zic...
V-am zis, am fost la nasi in we si au si o fetita miiica (bb2) si tare dragalasa mi s-a parut si mititica, Eva era toata in sufletul meu, mi-a facut o mica scena "mami, tu nu mai esti iubita mea?" ha ha... Oricum, mi s-a facut un dor de bb mic... De fapt ce sa mai, cand vezi manutele ale si gurita aia mica si hainute, toate gadgeturile alea... Am devenit nostalgica, am plecat de acolo beata pe 7 carari cu gandul la bb mic...
Nadia nasol cu eczema, nu stiu ce sa spun, sper sa fiti mai bine, ce mai faceti?
Of fetelor imi e tare dor de voi banuiesc ca sunteti mult mai active pe fb dar eu mi-am suspendat contul ca ma "hartuia" una de la fostul loc de munca, plus ca sncer nici timp nu prea mai aveam de fb...
Va pup. Sigur am uitat sa zic ceva dar mai intru daca e... Poooop
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
belleane spune:
Adriana:sunt foarte artistice, ai un ochi bun, scoti din niste chestii banale ceva deosebit. Si fetele sunt .
Luminel spune:
Lori,succes la serbare! am uitat sa va zic, ca si Cristi imi canta de cateva zile "De ziua ta mamico"...de fapt, intai ma pune pe mine si dupa aceea incepe si ea
Ylari, mai, tu o cauti cu lumanarea?
stai mamicule linistita si nu-ti mai fa atatea ganduri
cand intri in prenatal?
Simo, ma bucur ca esti bine! ce vesti ai?
Nadia, chiar, cum mai sunteti?
Adriana_78 spune:
Lorich, serbare, frumos!
Sa stii ca avem multeee poze cu iarna in Bucuresti. Am pus insa putine, ca nu vreau sa va plictisesc
Belleane, stai! nu ma lauda prea repede . Sotul e artistul casei.
Avem un apart profi, el ii tot studiaza meniul si face fel de fel de teste, ca poti face poze super profi cu el
Ylari, asa e la sf. - abia astepti sa vina momentul intalnirii
Nu-ti mai face fel de fel de ganduri, o sa fie bine
Alysh spune:
Multumesc mult fetelor, aveam nevoie ca de aer sa-mi spuneti ceva!! Deja ma simt mult mai bine dupa ce am vazut mesajele voastre. A fost o lectie si pt mine si sper sa ma pot controla mai bine de-acum!
Foarte frumoase poze, Adriana, Dana, ce bine schiaza copiii, bravo!!
Ylari, , asa sunt gravidutele, cu multe ingrijorari pe cap. Dar va fi bine totul, iti promit!
Reallaura spune:
Ali, Nicole ce draguti cei mici, ce declaratii fac ei, ce sinceritate delicioasa!
Adriana esti un talent fotografic innascut, intr-adevar! Ce mare e Annika, aproape cat Lara, wow! F frumoase fetele
DanaH ce placere mi-a facut sa revad copiii, ce vacanta frumoasa!
Lumi
Lorich ah, ce emotii! eu nu am apucat sa particip la nici o serbare la gradi, m-am pregatit pentru doua si nu s-au produs. dar tin si acum felicitarile de 1 si 8 martie de cand avea Mirci 2 ani si imi imi amintesc cu mare emotie poezia pe care mi-a spus-o de 8 martie....
Ylari harnici nasii, deja au 2 copii! Hai ca vine si Mathias acum!
Lumi, Adriana, alio sa pun si eu poze, nici nu mai stiu cum se punea linkul...dar incerc azi, cand dorm copiii
Nicole1980 spune:
Laura – la ce bazin mergeti la inot ? Si sotul vrea sa-l duca pe David, insa nu-l poate lua la piscina pe care o frecventeaza el, ca nu e de copii… Si eu astept cu nerabdare poze de la voi.
Adriana – ce steag ? … Vad ca v-ati simtit foarte bine la munte…Anika- mi se pare ca este foarte inalta…
Ai 2 fetite foarte dulci si frumoase , sa iti traiasca “martisoarele” !
Dana – o familie de skiori…. O ador pe Teodora, este o scumpa si o dragalasa pe ski-uri.
Simonix – am pierdut sirul povestirilor tale… este roz carutul ? Robert va avea o surioara ? Ce dragut !
Adriana_78 spune:
Laura, merci, insa nu ai citit mesajul meu catare Belleane
Nu eu sunt artistul casei, ci sotul
Mai fac si eu poze, el insa face 90%
Nicole, jur ca la avatarul tau flutura steagul Austriei (rosu, alb, rosu) ca d-aia mi-a si atras atentia si ma gandeam de ce ti-ai schimbat poza.
O fi vreun semn emigrati pe undeva
Acum m-am uitat in urma si nu l-am mai gasit. Nu inteleg nimic
Da, Annika e destul de inaltuta. Amandoua sunt de fapt. Annika are 104-105 cm cam asa, da e slabuta, si de aceea pare si mai inalta