Nasterea la Arcadia - Iasi (34)
Raspunsuri - Pagina 19
oiyoy spune:
eu am intrat repede si scurt cu o cafeluta in fata sa imi iau la revedere de la voi, pentru o scurta perioada, sper.Le urez tuturor burticilor de Arcadia si nu numai sarcini usoare, nasteri si mai usoare iar mamicilor crestere usoare la bebei, multa sanatate si creativitate!
va pe toate!
MULTUMESC
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oiyoy eu am intrat repede si scurt cu o cafeluta in fata sa imi iau la revedere de la voi, pentru o scurta perioada, sper.Le urez tuturor burticilor de Arcadia si nu numai sarcini usoare, nasteri si mai usoare iar mamicilor crestere usoare la bebei, multa sanatate si creativitate! va pe toate! MULTUMESC www.facebook.com/media/set/?set=a.216246255109770.54840.100001731918897&type=1&l=2e8787e5b1" target="_blank">Poze Claudia |
Buna cafeluta , drum bun si asteptam vesti despre acomodarea Claudiei.
madline82 spune:
Iulia imi pare rau ca nu trec bubitele, eu am fost la transmed la dermato pt o a doua parere medicala,iar concluzia mea a fost ca voi incerca leacuri babesti,sa zic asa,sau naturiste. Am o prietena , mami de baietel care se tot lupta ca si tine cu bubitele, dr i-a zis ca vor trece de la sine pe la 5 luni pt ca apareau de la hormonii din timpul sarcinii ramasi la bb in sange. Iulia, poate e mai bine sa faci o pauza cu cremele cu care il dai, scoti din alimentatia ta cum a zis si Lena tot ce are potential alergen si cauti remedii naturale, eu asa as face!
claumarcoci spune:
Neatza!
O primavara frumoasa cu mult soare si bucurii alaturi de puiutii nostri!!
si un buchetel de ghiocei
Cat despre Aramis... eu am body Caramel si Carters ,sunt super ok, calitativ vorbesc, iar ca marime corespund,eu am cateva de 6 luni care ii vin si acuma, sunt ceva mai late ...(pe FB cei de la hainute disney au hainele de la aramis )
Iulia mami stai calma, si noi avem o bubana la nas si nu a trecut de dimi pana seara e si acuma si e rosu in jur
Am primit mail de la bebelogic, cei cu carticica, e pretul pe toata cartea .
Lena ma refeream la diferite like-uri care le dai la differite pagini si apar si la mine pe wall tocmai cand caut ceva si vii tu cu ideea ( azi fac fursecuri cu ovaz )
O zi cat mai frumoasa si multe martisoare!!!
madline82 spune:
Ionela am rasfoit un pic blogul, nu pot sa emit pareri neg desre alaptarea pana dupa 8 ani pt ca nu am trecut pe acolo,se vede ca e o persoana full time mother,dedicata acestei meniri ancestrale, si mediul si felul lor de viata sunt factori care ii permit asa ceva. Mi-a placut mult ultima ei postare, e pt sufletul meu!
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madline82 Ionela am rasfoit un pic blogul, nu pot sa emit pareri neg desre alaptarea pana dupa 8 ani pt ca nu am trecut pe acolo,se vede ca e o persoana full time mother,dedicata acestei meniri ancestrale, si mediul si felul lor de viata sunt factori care ii permit asa ceva. Mi-a placut mult ultima ei postare, e pt sufletul meu! Mamica Estelei , 24.mai 2011 |
Mada, din ce am vazut eu, pana aproape de 5 ani au fost alaptati copiii. # sunt intarcati deja ( autointarcare)....
Ideea e ca ea de 10 ani alapteaza.... 10!!!!! frate.... pai eu am 2 ani si 4 luni aproape... si mi se pare ca fac asta de o viata.... pai 10 ani.,... e deja un mod de a trai... e ca spalatul pe dinti
Nico_A spune:
O primavara frumoasa, calduroasa, plina de flori si zambete !
Mami fericita cu Ioan Gabriel
iulia_iulia spune:
OIYOY drum bun si acomodare usoara mai ales pt CLAUDIA ! PUPICEI!
CLAUDIA multumim pt ghiocei !
MADA bebe meu are deja 5 luni trecute de acum ,merge pe 6 ,ce bine ar fi sa fie asta explicatia ca de la hormoni face ....
Cred ca am uitat sa precizez ,testul pt alergie a iesit NEGATIV!,Bine ca nu a fost testat la toti alergenii din lume ,doar catva :polen de mesteacan,polen de ierburi ,pisica ,caine,mucegai,lapte,ou,soia,morcov ,cartof ,faina de grau ,arahide si inca vreo 2 cu denumiri fisticii ,deci la astea care le-am enumerat NU este alergic .
Dupa ce am fost la dermatolog o saptamana am mancat numai carne cu legume fierte si bors cu carne ,nu am mai mancat lactate ,nu ma mai mancat fructe ,nu am mai mancat ou ,dupa o saptamana nu am mai putut si le-am reintrodus pe rand,nu mi-am dat seama de la ce ar putea face .Chestia e ca el a facut de mic bubite din astea ,de la o luna ,iar eu in prima luna de viata am mancat tot asa numai gratar,bors ,iaurt ,branza ,cate un ou fiert pe sapt si mere .ATAT.
Dar stau eu si ma gandesc poate face tocmai de la carne ,ca eu mananc pui din magazin ,nu de la tara ,si puii de la magazin sunt hraniti cu tot felul de hormoni de crestere,nu ?
Ai vazut CLAUDIA ca pretul era pt cartea intreaga
Ionela mai vazusem si eu pe discovery tot asa o mamica care alapta un copil de vreo 7-8 ani si unul mic de 1 an .
o primavara frumoasa va doresc cu mult soare si pe cer si in suflete !
la fete