Nasterea la Arcadia - Iasi (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@ndr@C spune:

La nasterile naturale, epiziotomia se face obligatoriu, sau doar daca apar complicatii? Eu nu sunt foarte lata in solduri si ma cam tem de ea, pentru ca am vazut ca se vindeca destul de greu, si la a doua nastere nu se poate fara...

Mergi la inceput

sigur, LenaC

Mergi la inceput

mai am 3 mesaje de scris..ufff

am vazut ca se incalzeste de vineri..ce bine!
eu nu sunt din Iasi si cand se declanseaza nasterea, vreau sa ajung repede si fara probleme(zapada, polei) la maternitate.

Mergi la inceput

Am reusit si am pus si semnatura...cred k asa se face, nu?

Mergi la inceput

si asta e al zecelea mesaj. ma duc la culcare. somnic dulce la toti bebeii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

LenaC sigur va voi tine la curent. Deocamdata nu am noutati, mi-a pus plasturele ala...nu stiu ce efect o sa aiba. Dimineata sotul meu mi-a zis ca parca e mai lasata burta, azi-noapte a miscat o gramada bebe si acuma la fel. Deocamdata, asteptam, maine dimineata mergem iar la control. Sper sa fie bine.... Tatl meu ma necajeste si imi zice mereu ca o sa se nasca Tudor pe 29...

Alex@ndr@C, bun venit printre burtici si mamici! Aseara nu mai era nimeni online cred, ti-am aprobat dimineata toate mesajele.

Te astept sa scrii si cum te-ai pregatit pentru nasterea la Arcadia, cum te-ai hotarat sa nasti acolo etc aici... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170770&nm=Voi-naste-la-ARCADIA

Legat de epiziotomie, vezi ca s-a mai discutat parca chiar in capitolul anterior. Mie imi sare tot timpul in ochi subiectul asta, pentru ca a fost si spaima mea la prima nastere. Acuma incerc sa ma impac cu ideea ca voi suporta probabil o a doua epiziotomie... Nu cred ca tine de latimea soldurilor, ci mai degraba de cat de mare e capul copilului...oricum, medicul decide pe moment daca iti face sau nu epiziotomie.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Alex@ndr@C bine ai venit si nastere usoara, poate vine pe 8 sa fie martisor in toata regula

Oana imi inchipui ce bucuroasa esti si eu astept

Iulia si eu vroiam sa-i iau dar cum nu sta bine bine in fundulet, se mai duce asa ca trestia in fata , nu i-am luat, si eu tot la lemn ma gandeam dar o sa mai astept, ca acum riscam sa-si dea in cap cu ele :)

Cred ca v-am mai spus ca mi-a zis o dr psiholog sa luam la copil de mic mic puzzel,sa il facem noi, cica e foarte bun si-l ajuta pe viitor , asa ca eu o sa iau puzzel din lemn de pe site-urile date de Lena pe care am uitat sa le bookmark , bine eu as lua si numaratoare
Oricum ei sunt la capitolul tot ce le dai sa bage in gura , bebe D nu are rabdare nici la poveste de vreo saptamana, el vrea cartea sa puna limbuta pe foi
Abia astept papucei astazi
Lena frumoase hainutele, am avut si eu body de la ei si de la Mon caramel,imi plac, dar cum bb e cam lungut, tre sa merg cu el in magazin sa vad ,nu prea pot sa iau de pe net.

Sper azi sa nu mai bata vantul sa iesim la plimbare.

O zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

In primul rand

La multi ani, Ionela !!!
Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai multe multe clipe frumoase alaturi de cei dragi si sa obtii tot ce iti doresti.
2012 este un an foarte bun ca sa devii consultant in lactatie

Alex, depinde si de medic legat de epiziotomie. Adica sunt unii care o fac in orice situatie.
Medicul meu imi explicase ca e posibil sa apara ruptura in interior si sa nu se vada si dupa 40 de ani sa ai tot felul de probleme. Cel mai bine este sa discuti cu medicul tau.

Claudia, eu o sa fac o comanda cand termin stocul de hainute. O sa va anunt daca vreti sa luam impreuna ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

neata dragele mele
ALEXANDRA, bine ai sosit printre noi, nastere usoara
AZI sper sa iesim afara ,ca de duminca nu am mai iesit decat la geam
DIAMARIA, te asteptam neaparat sa ne povestesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

IONELA , la multi multi ani cu fericire, copii sa te umple mereu de bucurii si iti doresc sa ai o zi de vis alaturi de cei dragi
UNDE stai,k venim peste tine

Mergi la inceput