Clubul "babelor" FIV-oase 12
Raspunsuri - Pagina 19
samira33 spune:
ari,cand faci programarea la restaurant sa faci la balcon,te rog...ca acolo imi place mie cel mai mult.
Lara27 spune:
prezent,
cine face "minuta" intalnelii? sa stim si noi, care a fost ordinea de zi, concluzii, alea..poate, d-na profesoara? vroiam sa zic ceva, de aseara, da' nu-mi aduc aminte neam..poate dupa coffee
hugs to the kids
to be continued..
elenus26 spune:
Neataaa babutelor!
Uite hop si eu dupa scorbura!
Ralu multam de bunatatile din scorbura
Adyto sa sfaraie zapada sub placa ta, da?
Doamna detectiv Lara ai descoperit mistererioasa enigma?
Samiroilor sanatate multa!
Ari deci evadezi din clubul babelor, dupa unicornul ala de-l bagasi peste tot?
Smaick, Lylysor m-am gandit si eu la voi
Pup fetele dragi
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
Lara27 spune:
Elenush, dap, stiu ca esti in misiune si scopul misiunii mi-e clar..locatia insa imi mai da de furca..gashca de "insideri", ne tot trimite pe piste false, doar asa, for fun
missed you
to be continued..
aristica spune:
REZERVARE 4 MARTIE
La "Caru' cu Bere", ora 12:30, la Balcon, (zona de fumatori), masa de 10 persoane, pe numele ARISTICA
Dupa ce-am facut rezervarea, mi s-a spus: Sar'na, Doamna Aristica!
Asta nu e tot. Aseara asteptam un tel pentru progesteron (maria - incerc sa ajung deseara pana-n 18:30, unicornul e pe bancheta din spate, progesteronul a ramas pe maine dimi) si pentru ca nu stiam daca ma suna doamna sau domnul, am salvat nr. de tel cu numele "Progesteron". Eram in cada si suna tel. Vine sotul: Pisoi, te cauta la tel/ Progesteronul...poate vrea sa-i livrezi Unicornul!!!!
Apoi, zise el: intreaba si tu, poate are cineva nevoie de ceva de prin Istanbul...so: cine doreste progesteron gel, progesteron injectabil si alte minunatii d-ale FIV-ului de nu se gasesc la noi, sa va ganditi, ca facem pachetel si punem la autocar
P.S. sami am facut rezervare la balcon, chiar daca e zona de fumatori...poate vine tannoo, nu?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
doamna aristica si estrogeni cumparam de la 'Stanbul ca acolo se dau fara reteta ca la Romanika.
o sa-mi cumpar si eu niste Crrinone ca mai am doar o cutie si estrogeni.
lyly_mar spune:
hello fetele
elenus,bine ai revenit!
sami,pai si eu as vrea niste estrofeme de la Stanbul,te rog dc poti sa imi iei si mie
samira33 spune:
lyly,o sa vb. cu nico sa ne "pregateasca" asa ca gandeste-te cate vrei si sub ce forma:pastile,plasturi.