cum stii,care sunt semnele ca...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

quote:
Originally posted by hannen

...i-mi multumeste ,ma lauda la bucate si alte nebunii

Va pupic dulce
Nicole&Amira

Dragä Hannen,

eu ti-am räspuns la celälalt subiect in legäturä cu främintärile tale...dar la ästa am refuzat pinä acum sä räspund, deoarece este pentru mine o temä deja träitä.
Pe bune, cu dovezi, nu cu suspiciuni sau bänuieli, ca la tine....dacä ti-as fi räspuns, ar fi sunat cam ca räspunsul Andradei.
Eu am avut intotdeauna 150% incredere in sotul meu si nu am fost niciodatä geloasä pe el...la noi a fost invers; el era äla bolnav de gelozie!!!

Acum iti räspund dupä ce te-ai linistit...poate imi recunosti stilul din nou
Concluzia era cä ii lipseau "nebuniile" din partea ta!!!....cä bucatele nu sint asa de importante!!!
Eu te sfätuiesc sä fii mult mai relaxatä in relatia voasträ, nu fii geloasä, cä asa il superi si mai tare in cazul in care säracul iti este fidel...fii mai nebunaticä, cu zimbetul pe buze si cind vine acasä, aratä-i cit de important este si el pt. tine...cu mici atentii, il poti face sä se simtä mai puternic, mai iubit si mai important. De multe ori ajunge chiar si o intrebare...fii mai rafinatä.
Si eu am trecut prin faze de genul descris de tine ( in afara geloziei ) pentru cä eram acasä, cu 2 copii mici, obositä moartä....el era la servici, iar cind venea seara acasä nu aveam nici eu chef de glumite, datoritä faptului cä eram surmenatä.
Dar nici o problemä...ii spuneam cum mä simt, dupä care urma intrebarea la adresa lui, iar dacä ne declaram amindoi infrinti, ii propuneam sä ne luäm copilasii ( rodul dragostei noastre ) si sä ne bägäm toti in pat. Acolo povesteam cite si mai cite si vreau sä-ti spun cä actiunea asta era mai ceva decit un concediu de odihnä!!!
De multe ori ne comportäm asa, pentru cä sintem egoisti...dar gindeste-te o clipä, ce s-ar intimpla dacä amindoi partenerii, care de fapt au aceleasi cerinte, ar fi egoisti?
Unul din ei, trebuie sä facä primul pas si sä dea ceva de la el...atunci va primi celälalt multumirea mult asteptatä in mod inzecit, adunind asa sperantä si putere pentru a 2-a zi...si poate cä data viitoare se va intimpla invers...de aceea sintem parteneri de viatä; sä ne ajutäm si sä ne sustinem unul pe celälalt.
Mä bucur cä te-ai linsitit si nu uita de nebunii, chiar dacä te simti sleitä de puteri!! Mäcar o datä, dacä rizi cu el din tot sufletul, cind vine acasä, va destinde foarte mult atmosfera cäminului vostru.

Cu drag, Cami.
P.S. Am senzatia cä nu prea m-am exprimat clar...scuza ar fi cä azi m-am simtit tare obositä si nu am putut deloc sä mä concentrez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy spune:

mai fetele...niciodata nu poti sa stii cat e de istet...dak vrea sa te insele o face si fara sa isi schimbe lookul .
si nici faptul ca isi inchiriaza sala cu baietii nu e un punct de reper.ptr altele am inteles ca devine mai rece..mai distant..desi cunosc cazuri cand el venea de la femei...mai dornic de nevasta.
acum trebuie sa recunosc ca sunt mai norocoasa.ptr ca locul meu de munca este si al lui.pana sa raman gravida (si ptr ca e o sarcina mai deosebita stau acasa) plecam amandoi...veneam amandoi.si lucram in acelasi birou.acum ptr ca firma noasta este una "in familie" in locul meu cu el la birou este sora mea mai mica...si in rest firma este compusa din mama, ambele mele surori...cumnatii...verii mei...matusile mele....deci de la birou pana la bucatarie...e incercuit..si dak ar vrea sa ma insele si tot ar putea..numai ca trebuie sa existe putina incredere.luati in calc ca va vb o femeie care pana acum un an era gelozia intruchipata.acum stau si ma intreb cum ma suporta.nici la tv la o faza mai deochiata ..in filmele astea interzise sub 16 ani..nu se uita..ptr ca stie ce faceam inainte..si le evita si acum.
si eu sunt de parere ca nici cu 10 copii nu as mai sta cu el...dar hai sa le acordam un pic de credit.dak e sa fie cum credeti..nu uitati...ulciorul nu merge de multe ori la apa...stati linistite si nu va stresati.
si al meu inchiriaza sala si in cursul sapt..si in weekend..si joaca cu baietii de la firma in care majoritatea sunt neamurile mele.
de multe ori au avut-o si noaptea...si i-am mai luat prin surprindere...cand ei plecau..noi sotile ne adunam..ne plimbam...mai o cola..mai o tigare,..nimeream la sala..si chiar erau acolo.si ne tineau sa e facem galerie..numa ca nu prea imi face placere...
si cunoscandu-mi sotul..cred ca mai repede prefera fotbalul decat vreo parasuta.
bafta la toate...si casnicii fericite.

puffy

Mergi la inceput