Bobocei de Sept-Oct 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Va salut burticilor
mihaela, ce rau imi pare ca ai trecut prin asta...ai facut ff bine ca te-ai dus la alt spital. Eu de regula nu am incredere in spitalele micute. Intotdeauna sa faceti tot posibilul, daca aveti probleme, sa mergeti la spitale mari ca cele care au UPU. Bineinteles ca si medicii de acolo pot da gres dar procentul este mai mic. In fine...ma bucur ca este bine
corinuka, si eu am problema asta cu durerile de cap, de vreo 2 saptamani, dak nu mai mult...pe mine ma doare atat de rau in cat imi vine sa vomit si plang de durere. Eu iau paracetamol...e mai bine sa iei un paracetamol pt durere decat sa te chinui, pt ca il chinui si pe dak u suferi.
Va pupi pe toate si va doresc o zi frumoasa

lalu85 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata burtici!
mihaela neplacuta intamplarea...eu m-am temut tare-tare de sangerari in sarcina, mai ales ca citeam c-o patesc fete dupa FIV...dar dr mi-a zis ca sangerari apar in functie de organism, ar aparea si daca n-ar fi fost fiv...oricum stai linistita, fetele ti-au zis bine, duphastonul va rezolva situatia, e un medicament foarte bun...eu iau 600 mg arefam/zi si totusi o perioada am suplimentat cu duphaston...si fara nici un pic de efort! daca lucrezi e musai sa-ti iei concediu medical, sa nu risti nimic...ai sa vezi ca petele vor disparea incet-incet, mai ales c-ai auzit inimioara si bebe e bine..
lalu stiam ca tu ai dureri de cap d-aia am si intrebat...imi pare rau insa ca te doare asa tare, pe mine ma tine cateva secunde, dar farte des...
bob stiu cazuri carora li s-a nimerit testul cu sarea... acuma om vedea..
intrebare (dar nu radeti): am inteles ce-i dublu test, se face pe la 11-14 saptamani, eco si analize de sange, se testeaza tot felul de markeri si riscuri..dar ce-i morfologia fetala??
pupici, o zi faina!

9+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata tuturor!O saptamana usoara!

Mihaela, nu o fi fost bun nici ecograful nici cel care a 'citit'...cauze pot fi multe, dar e bine ca totul e bine acum si incearca sa stai linistita (cat se poate)...

Corinamorfologia fetala este o ecografie mai detaliata in care se masoara toate detaliile vizibile la acea varsta. Daca ecografiile 'normale' poate nu trec in revista tot, morfologia fetala masoara tot ce se poate (de la translucenta nucala pentru DT, lungime femur, verifica organele care s-au format si sunt vizibile, masoara frecventa cordului fetal,prezenta osului nazal etc)

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
12+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata burtici dragute

Am fost si eu azi la analize
Si eu am simtit de vreo 3 ori ceva interesant in burtica

Felicitari noilor burtici

pe toate si va doresc o zii faina

Graviduta fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Morfo e una din cele 3 eco foarte detaliate si amanuntite care se face in fiecare trimestru, unde se masoara fiecare degetel, fiecare centimetru al lui bb plus alte treburi serioase gen monitorizarea activitatii cardiace, a organelor, a vitalitatii fatului etc.

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

multumesc pentru informatii!
banuiesc c-o sa ma cheme la cabinetul privat sa poata masura exact, ca eco ala de la spital e tot asa, antic si de demult...o sa ma mai documentez pe net ce si cum, cand...
pupici la gagici!

9+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Buna fetelor.
S-ar putea sa fiu si eu o mamica de nov-dec. Vroiam sa va intreb de ce se recomanda utrogestan de 200 mg si de ce nu de 100 mg? (ambele se pot lua si pe gura si vaginal?) Si daca este mai bun duphastonul decat utrogestan.
Va doresc sarcina usoara, cat mai putine sau deloc evenimente neplacute.
O zi buna..
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

As vrea sa-mi pun si eu o semnatura, dar nu stiu cum.
Sunt o mamica de sept-oct 2006, baietelul meu are 5,5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Pana ce pot pune link la subiectul nou merg sa citesc din urma ca s-a scris nu gluma!

11+

BB Zepa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Danip poti sa-mi dai datele sa te trec in listuta,daca vrei sa ramai la noi bineinteles
Eu utrogestan de 100 iau ,unul dimineata ,unul seara.Nu stiu daca e mai bun unul decat celalalt ,stiu doar ca duphastonul e progesteron sintetic ,iar utrogestanul progesteron natural.

11+

BB Zepa

Mergi la inceput