Scolari de Iulie - August 2004 * (92)
Raspunsuri - Pagina 15
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany eu sunt varza, d aia murata, n am nici demachiant acasa ca nu folosesc nimik pt moaca, decat tone de apa; daca ma machiez simt cum curg toate dp mine si stralucesc si mai tare ... oribil. Carmen _ |
Meii da tie nici nu-ti trebe ca tu stai foarte bine cu cifra zecilor si a unitatilor....nu ca noi......nivea mai bine cumpara din aia la cutie mare alba,soft ca-i mai faina...
Carmen trebuie sa dai de beut!
Dorsilia spune:
hello
mai, citesc, citesc si citesc...la vara fac 39, deci e musai, nu?
stai sa va zic ce am retinut si daca e bine, imi dati avizul da?
- deci pt riduri la ochi, in caz ca sunt si daca nu-s, Bioderma?
- pt peeling facial Glycol A dat seara pe fata curata (nu in jurul ochilor!) si lasat acolo 30 de min, dupa care, peste glycol se da cu crema hidratanta de seara
- dimineata se spala fata, se da cu crema de protectie solara si peste cu machiaj? dar eu am fond de ten cu FP 20, e bun? sau trebuie mai mare?
am priceput ca lumea oare?
Monica, sanatate Mariei si Ioanei !
Olivia cum se simte Luca? ce a facut la canguras? Danu a avut 3 greseli, 2 stupide din neatentie, una din nestiinta
aici ploua, Danu inca mai e cu herpes, il ung de zor, s-a micsorat dar si-l tot zgamboaie si-i rupe crusta :( In rest, eu cu antibiotic, taicasu beteag si el, tuseste toata noaptea ca un magar inecat
wknd sanatos sa avem
kim222 spune:
Lia m,ultumesc de intrebare..Luca behaie..si seara parca ar avea un 37 cu ceva..azi ma decid pt ca au trecut mai bine de 72 de ore daca-i dau antibiotic sau nu.La Cangur a gresit 2..
Ema si ac din ala 30% unde gasesc? la mine se cere si mediu..si profund daca se poate:)) Eu am facut investigatii si cel mai bun demachiant..ever este lotiunea micelara.
Eu am 2 luni de cand cu orice ma demachiez ma umflu la fatza..ma inrosesc si am prurit..nu stiu ce sa zic ma machiez zilnic, de la 20 de ani si nu am patit asa ceva!
Monica nu curtea imi lipseste ci USA!!!!...atat de mult ca durerea este aproape fizica..nu ma puteti intelege..daca as fi mai tanara macar!..in fine nu ma luati in seama...
Ioana antimatreata cel mai bun este Nizoral sampon, deci produs dermatocosmetic..in rest sunt fix pix..
g_ioana spune:
Neatza
Kim acum cu Nizoral ma spal da' ma gandeam ca nu-l pot folosi mereu as fi vrut si altceva....insanatosire grabnica lui Luka
Am vazut The Artist aseara...nici nu mi-a placut, nici nu mi-a displacut....am remarcat cainele si frizurile bob din anii 20
Am pus niste pozici,ca sa nu va plictisiti
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/stangacii%20la%20jumatatea%20clasei%20I/
la noi vremea este nashpa rau,bate vantul si este tare frig..
hai sa avem un week-end excelent
ema spune:
Lia,fondul de ten e bun...dar nu suficient...adica 20.pune sub el ceva de 50 si esti perfect protejata.
Kim,si eu folosesc lotiunea micelara de la Avene...si e foarte buna.Despre glycol.trebuie sa-ti obisnuiesti intai pielea cu o concentratie mica...daca te faci direct cu 30%...te arzi de nu mai iesi din casa ...6 saptamani foloseste glycolul de 12%de la isis pharma,iar apoi daca vrei ceva mai strong,iti scriu pe privat adresa de unde poti sa faci rost de 30 si 50...am mare incredere in sursa respectiva.Si pretul este...foarte ok facand comparatie cu cat se plateste un peeling mediu la salon de specialitte sau in clinici estetice.Cam cat dai pe o sedinta....sursa mea vinde sa-ti faci tu acasa 15 sedinte...asa ca...nici vorba de comparatie.
g_ioana spune:
La multi ani Papadiecu multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi...pupacim printesele
kim222 spune:
io i-as ura Papadiei dar enu cred ca mai citeste pe aici,..din pacate!
mi-a iesit un ggl maricel in zona cervicala..sunt panicata ,recunosc!
Dorsilia spune:
LMA Papadie, in caz ca citesti! eu cred totusi ca ne citesti Sanatate tie si fetelor!
Olivia, doar esti medic, in mintea mea medicii nu se panicheaza...sanatate!
duminica placuta!
polux spune:
Olivia hai relaxeaza-te. Nu cred ca este cine stie ce...dar tu fiind medic vezi lucrurile altfel. Sper doar sa fie o panica nefondata.
Ioana mi-au placut teribil pozele alb negru cu ochisorii vostrii cei frumosi.
Si mi se pare o aiureala cum ii invata matematica... sincer. In felul acesta ii invata sa memoreze nu sa gandeasca. Ei asa isi fac un reflex sa rezolve problemele acelea nu sa si inteleaga ce fac. Ufff inca nu s-a schimbat nimic in scoala romaneasca...si eu care speram ca da.
Ar trebui toti profesorii sa invete ca a invata nu inseamna a memora...inseamna a gandi sa faci rationamente...
Multa sanatate celor inca bolnaviori, si o saptamana frumoasa de primavara.