Scolari de Iulie - August 2004 * (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ema este super tare faza!!!!V-ati scos!!! ..
Bine,bine facem ten gigea..dar cu ridurile cum facem??Nici eu nu folosesc creme...deloc..pt ca nu-mi place senzatia de gras lasata de crema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Cu ridurile....pai la riduri le dai Atoderm de la biotherma.Adica la ochisori.Crema peste peeling trebuie...ca te tine pe urma...glycolul iti desprinde stratul de celule moarte si stranul nou trebuie hranit,hidratat cu o crema.iar cea pentru dimineata cu ecran de protectie iar trebuie ca..am zis ca te faci mascarici daca te vede soarele si nu numai neprotejata.Cica trebuie sa iti protejezi tenul intotdeauna cu ecran.io la batranete am aflat dupa ce ultimul deceniu si mai mult m-am lafait in cel solar...ca doar nu era sa stea de pomana in baie...bine ca l-am dat ...si mi-am facut dressing...atata loc ocupa ditamai hardughia.
Acu serios...sa stii ca pe bune ..combinatia asta chiar e super.Eu m-a dau de trei saptamani si-s bella-ghizela...si aveam niste pete maro...de trebuia sa umblu full camuflata...in ultimul timp asa m-a sictirisem ca nici nu ma mai machiam.Mi-a trecut...astazi soacra-mea sa-mi rupa usa si altceva nimic...hai sa comanzi,cumparam mai multe sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza....cine vine la o cafea mare,tare si fierbinte ...ploua de rupe si este un superpantinoar peste tot
Ema ne-ai convins....eu folosesc de multi ani,ca si crema de hidratare,doar dimineatza,nivea si-s foarte multumita(o aplic la trezire,dupa ce pregatesc micul dejun inainte de a ma machia sterg surplusul cu un servetel si atunci nu ramane nici o senzatie de ten gras} ....meii io nu am vazut fete la spalatorii auto...
hai sa avem o zi scurta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Ema, sub ce forma se comercializeaza Glycol-ul? Ce sa intreb la famacie? E crema, lotiune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Ema eu vreau o sugestie pentru un sampon bun antimatreata si un balsam,pliizz....si daca mai sunt la moda suvitele sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ema, mi a fost frica sa ma bag, am un ten oribil de gras, stralucitor, patat si plin de toate alea belicioase.
deci cumpar Glycol-A, mai cumpar Nivea pt hidratare seara si pt peste zi cu protectie 30-50, dar oare gasesc tot asa ceva ieftin ?!
Fetele din RO care aveti creme ... ma ajutati ?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Ioana, eu cafea, eu cafea!

Azi nu o dusei pe Ioana la gradi, mi s-a parut ca are niscaiva muci. La 8.50 da invatatoarea telefon "Mariei ii este rau, veniti sa o luati! La revedere" si a inchis. Cred ca va imaginati ca mi s-au inmuiat picioarele, nu am apucat sa o intreb ce are. Cand am ajuns mi-a spus ca o doare in gat si e cam molesita... aproape ca am inceput sa rad ...Pe drum ma gandisem la toate belele din lume!

Ema, supertari Serban si Ric!! Baieti intreprinzatori, te-ai scos!

Eu nu folosesc creme dar acu' daca fac 40 m-as baga si eu
Trebe' insa sa ajung la dermatolog sa-mi scoata/cauterizeze niste chestii din alea de grasime de pe pleoape si de langa ochi, chestii la care nu se baga cosmeticienele.
Ca daca bag fierul de calcat si pe urma cauterizeaza aia mi-e sa nu raman patata.

Intrebare...la cat timp e voie sa stai la plaja dupa o tura de 6 saptamani cu glycol din asta?! (nu ca ar fi vremea de plaja , si aici cade un fel de polei si e patinoar peste tot...)

Daria, o crema de plaja cu protectie foarte mare pentru copii (30-50)! Aia iti trebe.

Carmen, eu cred ca statul la casa (cu un confort de apartament) e sanatate curata. Bravo voua! Baga poze cu casuta, sa ma oftic!

Olivia, tie iti trebuie curte mica numai cu iarba si trandafiri, pe unde se merge sa fie pietruit sau asfaltat, si sa se ajunga in centru in 2 minute. Asta iti trebuia...
O sa vezi ca o sa fie super la primavara/vara (vorbesc de primavara aia adevarata).

Mie mi-ar place o curte mare, ca la casa lui Leeloo!
Leeloo, ai terminat cu plimbarile si prezentarile?! (mama ce program ai!) Cum merge cu rasadurile anul asta!?

Ma duc sa ma masor! O zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, cred ca ceva de genul "nivea sun kids lotiune swim play spf 50 150ml" este pe la 30 de lei. Dar stiu sigur ca sunt si creme cu spf 50, poate sunt tot pe la 30 de lei.
Alea poate sunt si mai rentabile, ca intinzi putin pe fata...
(Ma uit sa vad daca mai am tubul aleia cu SPF 50 pe care am avut-o asta vara ca sa-ti spun de care era, ca era crema nu lotiune.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Roberta ,e crema ,se numeste Glycol A,are 12 %acid glycolic(acidul asta face parte din clasa AHA )si are 30 ml.
Daria,exact ce a spus Cristalina...ceva de plaja pentru copilasi.
Ioana,de matreata n-am idee,oare daca ai incerca sa masezi pielea capului cu vreo ora inainte de spalare cu unt de shea?Iar despre suvite...stiam ca se poarta alb,albastru si violet...suvite...insa principiul meu e ...m-a fac la par si nu numai cum imi place,egal daca se poarta sau nu.Nu mi-o zis nimeni niciodata ca-s demodata!bey...la galati sunt numa fete la spalatorii...le-am vazut io cu ochii mei(niste fatuci amarate imi era si mila de ele)!
Cristal...te rog frumos sa nu incepi cu 40 ca m-a i-a lesinu.Oricum is pe marginea lesinului...ca noi anu asta peste trei luni avem in familie un majorat....si sa dea naiba daca e majoratu Meu!Ca tot negociez cu nealui...hai ca-ti mai dau niste ani de la mine...sa mai scada la contuar...ca nu-i corect sa se adune toti anii(si ridurile )la mine!!!!!Bey,va spuneam ca o colega de-a lui Serban e gravida?E,a nascut o fetitaaaaaa de pici jos.A venit ieri cu ea la scoala...si Serban i-a facut poze.Doamne dumnezeule...zici ca-i fetita cu papusa...deci diriginta cu bebe in brate,toti colegii calare pe bebelina...stiva de cadouri de la colegi si...profesori...cica directorul i-a cumparat patut,diriga leagan si colegii au pus bani si i-au luat scaunel de masina.Desi m-am incretit toata la vestea ca o colega e gravida...m-am inmuiat de tot cand am vazut pozele si m-a impresionat sincer atitudinea tuturor.da bebelina e de revista,parol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ioi Ema, stiam povestea ...

am lotiune de asta vara de la mare :-) de la Giulik, deci m am scos. Iau Nivea cea la cutie albastra cum era pe vremuri si Glycol si sa va tineti :-)))

_

Mergi la inceput