Salutare mamici, burtici si viitoare burtici!
Buna ziua si bine v-am gasit!
Sunt Ana, zisa si Ratonitza in cercul de prieteni al sotului meu, mai nou supranumita si "Biker Inside" de catre colegii de club moto din care face parte sotul.
Sunt una dintre fericitele viitoare mamici care n-au incercat prea mult pentru ca bebe s-a prins repede. Sincer ma asteptam sa avem oarece probleme, fiind probabil influentata si de situatiile dificile ale multor prieteni de-ai nostrii care tot incearca si incearca fara succes.
Suntem la primul bebe, sarcina are acum 12 saptamani, iar la sfarsitul lui aprilie voi fi o mireasa cu burtica, pentru ca nu am apucat sa facem si cununia religioasa pana acum.
In ceea ce priveste jobul, nu am ce sa tin secret. Am lucrat pana in septembrie 2011 in contabilitate, dar mi s-a incheiat contractul si de atunci nu am mai gasit alt loc de munca, iar de acum va fi cam imposibil pentru ca nimeni nu angajeaza "burtici" iar a mea deja se zareste destul de clar. Statura mea nu prea ofera posibiltati de camuflaj. Din acest punct de vedere ne este mai greu, dar bebe nu are vina. Voi cauta de lucru de acasa. Cum ne-au crescut pe noi parintii si cand nu le-a fost chiar usor, ne vom descurca si noi pentru puiul nostru.
Locuim la periferia Bucurestiului, la curte si abia astept sa dea soarele sa-l scot pe bebe Boaba cu burtica cu tot la plimbare pe marginea lacului din localitate.
Nu sunt o persoana cu inclinatii artistice, desi imi place sa cant, iar sotul meu chiar ma lauda. Dar cred ca este subiectiv. Sunt si am fost mereu o fire mai baietzoasa, imi plac masinile si angrenajele de sub capota, imi bag nasul in aparatura de prin casa s-o repar/stric definitiv, dupa caz; imi place totusi sa tricotez si sa cos hainutze, sa ma plimb prin natura, sa zac la umbra de copac vara, sa citesc, sa joc tenis de camp desi sunt anti-talent; imi plac iesirile la iarba verde cu prietenii si imi place cand se aduna gasca in sufrageria noastra. Suntem si eu si sotul meu persoane prietenoase, comunicative unori sinceri pana la cruzime, ne plac oamenii simpli dar de calitate. Nu ne dau banii afara din casa dar asta nu ne impiedica sa avem o viata normala.
Cred ca am vorbit destul deja si n-as vrea sa plictisesc pe nimeni asa din start. V-am pupat!
Raspunsuri
desprecopii spune:
Ce intrare simpatica!!
Bine ai venit la noi, burtico cu nume simpatic: Ratonitza! Mi-a placut mult felul cum te-ai prezentat.
Pentru sfaturi despre burtica, la Odiseea Sarcinii, vei gasi alte colege de generatie cu care poti lega prietenii frumoase. Si te asteptam si cu alte topicuri de interes, sunt sigura ca vei gasi multi prieteni pe aici.
Sa ai un copilas frumos si sanatos si vorbaret ca tine.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook