Pufi de ian-feb 2010 (68) - LMA Alexandru !
Raspunsuri - Pagina 2
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Va servesc si cu un strudel cu visine, imediat ce il scot din cuptor. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
O daaaaa! e gata?
Edit: eu am banuit ca e de la congelate guilty tooo! oricum necesita o anumita dibacie si astea! Mie unele mi se ...flescaiau asa nu stiu cum sa zic...sau nu cresteau (dintre congelate vorbesc)
miremia spune:
citat din mesajul lui alexutzzza O daaaaa! e gata? Edit: eu am banuit ca e de la congelate guilty tooo! oricum necesita o anumita dibacie si astea! Mie unele mi se ...flescaiau asa nu stiu cum sa zic...sau nu cresteau (dintre congelate vorbesc) Mamica de copil neastamparat Yannis |
Pai de la tine m-am inspirat.
E gata, degustat, bun, nu m-a dat pe spate umplutura. Am mancat unul cu fructe de padure mai gustos.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
decenuela spune:
citat din mesajul lui miremia Va servesc si cu un strudel cu visine, imediat ce il scot din cuptor. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
sa mananci tu cu fica -ta , DA????????
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
sa mananci tu cu fica -ta , DA???????? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui decenuela
sa mananci tu cu fica -ta , DA???????? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Si soacra are voie ?
larisel spune:
Tu chiar esti de belea! Alta tava la cuptor? Ieri afine, azi visine... dupa cum suna servesc cu placere .
Ruxita spune:
sa stiti ca toate raspunsurile la chestionar sunt anonime!!! (desi m-am laudat ca dau premii, n-am cui dar daca va fi sa fie voi face tombola...
... si de curiozitate, care ma ati mers pe carbuni incinsi???
www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar
Ruxita spune:
citat din mesajul lui larisel
Tu chiar esti de belea! Alta tava la cuptor? Ieri afine, azi visine... dupa cum suna servesc cu placere . _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
cuptor... cuptor... si tot ce poti scoate aburind din cuptor...
www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar
atlantique spune:
citat din mesajul lui miremia Atlantique daca nu a vazut Tomaca mesajul si nu ti-a trimis prezentarile, da-mi pe PM mailul tau si ti le trimit eu. Tomaca multumim, imi plac tare mult! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Am primit, multumesc mult!
miremia spune:
citat din mesajul lui atlantique
Am primit, multumesc mult! |
N-ai pt ce!
Unde ati disparut fetelor?