Strengari de Mar-Apr Bv Ronina!! Bv Ruxandra!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_cp

Ca o paranteza - vorbeam mai devreme cu Mister si-i ziceam de Ronina si cum stie de aseara de Ruxandra, imi zice "Auzi, cate mai sunt inaintea ta? Ca in stilul asta tu nasti inainte de termen" :)) a fost asa de dulce. Adevarul e ca am niste emotii..

Imi sunteti atat de dragi, fetelor!

cu Gaza, DPN 30 Martie

exact asta m-a intrebat si al meu sot ieri cand ii ziceam ca azi incep nasterile la noi

Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei

AMR: 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:

Ca o paranteza - vorbeam mai devreme cu Mister si-i ziceam de Ronina si cum stie de aseara de Ruxandra, imi zice "Auzi, cate mai sunt inaintea ta? Ca in stilul asta tu nasti inainte de termen" :)) a fost asa de dulce. Adevarul e ca am niste emotii..

cu Gaza, DPN 30 Martie

[:))] Si eu vorbeam cu al meu... si am primit urmatoarea incurajare...
"pai poate nasti si tu mai repede... ca sa scap si eu de stres"

Mami fericita de strumfita si 38+ cu Motzata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Citat:

cu Gaza, DPN 30 Martie

[:))] Si eu vorbeam cu al meu... si am primit urmatoarea incurajare...
"pai poate nasti si tu mai repede... ca sa scap si eu de stres"

ia uite ma... auzi la el... cica sa scap si eu de un stres

eu am numarat acum pe lista si din fetele care mai suntem active eu as fi a 10-a pe lista la nascut, asta daca nu ma bag in fata nimanui si Andi isi asteapta cumintel randul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Felicitari Ronina!
Abia m-am abtinut sa nu plang, nu imi venea sa cred cand am citit titlul. Abia astept sa ne dea si alte vesti

Cristina 32+ Karina, fetita noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Monna si la prima nastere al meu era mai stresat ca mine... iar acum stresul lui e suplimentar... pt sotioara lui, bebelina dar si pentru ca tre sa se descurce singur cu Andra.
Si daca vorbim de stres... singurul meu stres e ca nasc in Romania...ca altfel nush daca as avea vreo teama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Wow, Ronina, ce surpriza! Felicitari mami!
Bun venit pe luma Bianca Maria!
sa cresti repede si sa recuperezi, sa poti merge cat mai repede acasa cu mami!

Ruxandra, sper ca totul a fost ok si in cazul vostru , ca sunteti bine si tu si bebe! asteptam vesti...

Dara, e bine ca in linii mari sunteti ok ; mie nu mi se pare ca bebelina e mult mai mare ...2 saptamani avans...cam asa are si a mea (probabil semn ca ai facut eforturi mari si incununate de succes totusi pe partea de glicemie); chiar daca bebe e peste medie, nu da semne ca ar ajunge la o greutate exagerat de mare. Deci 3 aprilie va fi ziua magica

Dana, am auzit si eu de astfel de teste... povesteau niste medici ca un pacient trebuia sa faca un astfel de test de 24h, si a disparut in ceata...a aparut dupa cateva saptamani cu n borcane si recipiente...el cica a cronometrat strict timpul in care se colecta urina, pana a ajuns la 24h

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dia_tm

Dana, am auzit si eu de astfel de teste... povesteau niste medici ca un pacient trebuia sa faca un astfel de test de 24h, si a disparut in ceata...a aparut dupa cateva saptamani cu n borcane si recipiente...el cica a cronometrat strict timpul in care se colecta urina, pana a ajuns la 24h

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

super tare faza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

l-am luat pe mate de la gradi, hranit..nu erau vesti...asa ca m-am culcat nitel cu el si acum am venit glont la forum...

ronina, sa fiti sanatoase amandoua, sa ai laptic, sa te refaci repede, iar bianca maria sa aiba o viata lunga si frumoasa, cu noroc si sanatate!!!

si un avertisment..ieri ma uitam pe datele de contact, dpn-uri..si imi notasem numarul de tel al RONINEI sa o anunt pe ea daca nasc...bai, nu trec 24 de ore si naste ea!!! acum mi-am notat numarul danei..

meg,dematei(9.02.2007) si cu 37+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui megbeng

si un avertisment..ieri ma uitam pe datele de contact, dpn-uri..si imi notasem numarul de tel al RONINEI sa o anunt pe ea daca nasc...bai, nu trec 24 de ore si naste ea!!! acum mi-am notat numarul danei..

meg,dematei(9.02.2007) si cu 37+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

upsss... Dana ai grija ce faci , sa ne anunti din timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Bravo Ronina!!!!!!! Bine ai venit Bianca!!!!

Mergi la inceput