Strengari de Mar-Apr Bv Ronina!! Bv Ruxandra!!
Raspunsuri - Pagina 8
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana_cp Ca o paranteza - vorbeam mai devreme cu Mister si-i ziceam de Ronina si cum stie de aseara de Ruxandra, imi zice "Auzi, cate mai sunt inaintea ta? Ca in stilul asta tu nasti inainte de termen" :)) a fost asa de dulce. Adevarul e ca am niste emotii.. Imi sunteti atat de dragi, fetelor! cu Gaza, DPN 30 Martie |
exact asta m-a intrebat si al meu sot ieri cand ii ziceam ca azi incep nasterile la noi
Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei
AMR: 4 saptamani
strumfy_12 spune:
citat din mesajul lui dana_cp Ca o paranteza - vorbeam mai devreme cu Mister si-i ziceam de Ronina si cum stie de aseara de Ruxandra, imi zice "Auzi, cate mai sunt inaintea ta? Ca in stilul asta tu nasti inainte de termen" :)) a fost asa de dulce. Adevarul e ca am niste emotii.. Imi sunteti atat de dragi, fetelor! cu Gaza, DPN 30 Martie |
[:))] Si eu vorbeam cu al meu... si am primit urmatoarea incurajare...
"pai poate nasti si tu mai repede... ca sa scap si eu de stres"
Mami fericita de strumfita si 38+ cu Motzata
monna3 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui strumfy_12
[:))] Si eu vorbeam cu al meu... si am primit urmatoarea incurajare... "pai poate nasti si tu mai repede... ca sa scap si eu de stres" Mami fericita de strumfita si 38+ cu Motzata |
ia uite ma... auzi la el... cica sa scap si eu de un stres
eu am numarat acum pe lista si din fetele care mai suntem active eu as fi a 10-a pe lista la nascut, asta daca nu ma bag in fata nimanui si Andi isi asteapta cumintel randul
kovacsc spune:
Felicitari Ronina!
Abia m-am abtinut sa nu plang, nu imi venea sa cred cand am citit titlul. Abia astept sa ne dea si alte vesti
Cristina 32+ Karina, fetita noastra draga
strumfy_12 spune:
Monna si la prima nastere al meu era mai stresat ca mine... iar acum stresul lui e suplimentar... pt sotioara lui, bebelina dar si pentru ca tre sa se descurce singur cu Andra.
Si daca vorbim de stres... singurul meu stres e ca nasc in Romania...ca altfel nush daca as avea vreo teama
Mami fericita de strumfita si 38+ cu Motzata
dia_tm spune:
Wow, Ronina, ce surpriza! Felicitari mami!
Bun venit pe luma Bianca Maria! sa cresti repede si sa recuperezi, sa poti merge cat mai repede acasa cu mami!
Ruxandra, sper ca totul a fost ok si in cazul vostru , ca sunteti bine si tu si bebe! asteptam vesti...
Dara, e bine ca in linii mari sunteti ok ; mie nu mi se pare ca bebelina e mult mai mare ...2 saptamani avans...cam asa are si a mea (probabil semn ca ai facut eforturi mari si incununate de succes totusi pe partea de glicemie); chiar daca bebe e peste medie, nu da semne ca ar ajunge la o greutate exagerat de mare. Deci 3 aprilie va fi ziua magica
Dana, am auzit si eu de astfel de teste... povesteau niste medici ca un pacient trebuia sa faca un astfel de test de 24h, si a disparut in ceata...a aparut dupa cateva saptamani cu n borcane si recipiente...el cica a cronometrat strict timpul in care se colecta urina, pana a ajuns la 24h
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
monna3 spune:
citat din mesajul lui dia_tm Dana, am auzit si eu de astfel de teste... povesteau niste medici ca un pacient trebuia sa faca un astfel de test de 24h, si a disparut in ceata...a aparut dupa cateva saptamani cu n borcane si recipiente...el cica a cronometrat strict timpul in care se colecta urina, pana a ajuns la 24h Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012) |
super tare faza
megbeng spune:
l-am luat pe mate de la gradi, hranit..nu erau vesti...asa ca m-am culcat nitel cu el si acum am venit glont la forum...
ronina, sa fiti sanatoase amandoua, sa ai laptic, sa te refaci repede, iar bianca maria sa aiba o viata lunga si frumoasa, cu noroc si sanatate!!!
si un avertisment..ieri ma uitam pe datele de contact, dpn-uri..si imi notasem numarul de tel al RONINEI sa o anunt pe ea daca nasc...bai, nu trec 24 de ore si naste ea!!! acum mi-am notat numarul danei..
meg,dematei(9.02.2007) si cu 37+
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
monna3 spune:
citat din mesajul lui megbeng si un avertisment..ieri ma uitam pe datele de contact, dpn-uri..si imi notasem numarul de tel al RONINEI sa o anunt pe ea daca nasc...bai, nu trec 24 de ore si naste ea!!! acum mi-am notat numarul danei.. meg,dematei(9.02.2007) si cu 37+ "Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei) |
upsss... Dana ai grija ce faci , sa ne anunti din timp