Strengari de Mar-Apr Bv Ronina!! Bv Ruxandra!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Wow, Ronina, ce bine-mi pare sa te auzim, las' ca Bianca isi face antrenamentul!!! Oaaa, ce repede s-a petrecut totul, deja ne scrii :)

Cand o sa poti, sa ne povestesti :)

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionuta_m spune:

Felicitari Ronina - sa va aduca Bianca numai bucurii in viata , sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa !

Fetele am si eu o intrebare tehnica - ce sa mai da cadou la doctori in zilele noastre - inca se merge cu sticla de wisky ? sau se cumpara ceva mai special - gen parfumuri etc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Ronina ma bucur mult sa te 'vad'. Pupam tare pe urlacioasa mica
Sigur ai colostru sa nu-ti faci griji, iar noi tinem aici galerie sa pape fata cat mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Super Ronina ca deja ne scrii. Asta e o incurajare pt viitoarele nasteri prin ceza. Pup la strengarita galagioasa, e vedeta odiseei fiind prima asa ca isi permite

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Eu inca rad de la faza cu urina colectata in 24 ore...si stau si ma intreb unde a depozitat-o? oricum...e oau.... cat ii duce pe unii capul
Eu nu verific bagaj ca inca nu l-am facut...poate azi dupa ce adoarme fata...
Monna asteptam sa vii cu vesti bune de la eco.
Ronina ma bucur sa "te vad" daca ai timp sa ne dai mai multe detalii... cand va da drumul acasa?

Mami fericita de strumfita si 38+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Am vazut puiuta de Ronina pe picassa, pare maricica..e bine proportionata.
si daca tot am intrat, am notat si eu persoana pe care o voi contacta cand nasc dar nu o anunt inca sa nu intre in panica...un indiciu e dpn-ul indepartat de al meu

Miha, mamica fericita de Rares si 33+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Ronina, e o frumoasa, o dulcica, sa iti traiasca! Sa fiti sanatoase amandoua si sa fie totul in regula de-acum incolo!

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Am vazut si eu printesa (nu stiu de ce nu pot lasa si acolo comentariu). Felicitari Ronina, va doresc sa traiti numai minunatii impreuna!

Monna asteptam sa ne povestesti ce-ti face puiul.

Ionuta ce e dr cu ploconul? el, ea? cati ani are? are copii? (eu dau pt copii daca e vb de cadou si daca au, nu ai cum sa ratezi)

Miha de ce vrei tu sa-mi zbat eu creierii si-asa suprasolicitati? (vorbim de acel neuron...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Nu am intrat 2 zile si acuma am ochii ca cepele!!!Asa emotii am si eu....
Felicitari RONINA!!!!!!
Bine ai venit BIANCA MARIA!Sa cresti mare,sa fi cuminte,sanatoasa si norocoasa!
Sper sa auzim vesti bune si de la Ruxandra!
Va pupic pe toate si de acuma.....numai vesti bune astept,daca tot s-a dat startul!

32+Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Monna, hai cu vesti bune de la echo.
Tala, zau ca nu era intentia mea am vazut ca apar superstitii si de asta-s secretoasa

Miha, mamica fericita de Rares si 33+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput