Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Catrinik eu am inteles ca daca in scoala nu exista spatiu (sali libere) pentru clasa pregatitoare, iar gradinita din zona respectiva are spatiu corespunzator si personal (invatatoare), la cererea parintilor si de comun acord cu scoala, clasa pregatitoare poate fi organizata in gradinita. E vorba doar de spatiu, programa este aceeasi, invatatoarea va ramane aceeasi pana la sfarsitul ciclului primar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Asta o stiu. Dar doar daca scoala si gradinita s-au unit intr-un consortiu.
Ceea ce nu e cazul aici.
Scoala care are "arondata" gradinita face si ea pregatitoarea. Deci are si ea locuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Citat:
citat din mesajul lui poohy

Eu nu pot fi de acord cu asta Matahut. Cum adica exista riscul mare sa ramana insarcinata? Asta e sora cu nu angajam femei pentru ca pot ramane insarcinate/au familie, responsabilitati si mai apoi, nu le angajam pentru ca sunt prea batrane

Cine a vorbit de angajare??? Eu am spus doar ca eu, ca mama, prefer (daca am de ales:D) sa aleg dintre invatatoarele bune pe cea pentru care, teoretic, sunt mai putine sanse de a lasa, de ex, clasa balta. Niciodata nu poti avea o siguranta, se pot intampla multe si cu cele tinere si cu cele mai in varsta si cu copiii si cu familia (se muta etc), daaar ca parinte ai tot dreptul (daca nu chiar si obligatia morala) sa iti faci niste calcule si sa incerci sa iti inscrii copilul acolo unde consideri ca e cel mai potrivit, sigur pentru el. Nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

In comunicatul ministerului se specifica urmatoarele date de contact la care pot fi trimise opinii referitoare la curriculumul clasei Pregatitooare:

E-mail: clasapregatitoare@medu.edu.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

S-a afisat nr clase/locuri pe ismb.edu.ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

S-a afisat nr clase/locuri pe ismb.edu.ro.

N-am gasit decat pt invatamantul privat acreditat! Pentru scolile de stat nu s-a afisat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Poti, te org, sa dai un link?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pe pagina cu circumscriptia scolara, alegeti scoala care va intereseaza si vedeti cate clase se vor face.

http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/pregatitoare/clasa_preg.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/pregatitoare/clasa_preg.php

aici intrati si trebuie sa selectati SECTOR sau direct SCOALA sau ADRESA DE CIRCUMSCRIPTIE. daca alegeti SECTOR, va va afisa toate scolile, apoi dati CLICK pe scoala care va intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

http://ismb.edu.ro/Subpagini/pregatitoare/clasa_preg.php

Se alege sectorul si scoala si sunt afisate strazile arondate si numarul de clase/locuri.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput