Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 9

lorena_86 spune:
rucs, bine ai venit!
eu nu cred ca ai vreo problema sau si daca exista e una mica mica
cel mai bine mergi sa faci o monitorizare ecografica a ovulatiei si asa ai si dimensiunile foliculilor dar cred ca la valorile astea foliculi nu sunt de calitate dar nu e obligatoriu
cu aprox 24-48 ore inainte de ovulatie valorile lh-ului, fsh-ului si estradiolului incep sa creasca, la fel si progesteronul dar nu asa mult precum celalalte el atingand un maxim la 7 zile dupa ovulatie
sincer nu inteleg de ce progesteronul este mult mai mare in faza foliculara decat la ovulatie
sa repeti progesteronul la 7 zile de la ovulatie si poate ne lamurim
stai calma ca se poate repara foarte usor
ti-am zis singura problema e ca poate nu cresc suficient foliculii si atunci ovulele nu sunt de calitate dar e doar o presupunere
te pup

rucs spune:
Am gresit la progesteronul din ziua 3. Valoarea maxima admisa de era de 1.5. Deci e in limite.

lorena_86 spune:
alex ai zis foarte bine
de fapt nu am vazut mesajul tau ca nu mai sriam tot pomelnicul
rucs nu e chiar asa mare varsta
am avut aspirante si mai in varsta iar acum isi tin bebelasi la piept
sincer altele fac la 45 si tu te plangi
singura chestie e sa te grabesti un picut, adica mergi la monitorizari, sa faci stimulati daca e cazul (daca foliculii nu sunt de calitate si sunt mici asa cum ti-am zis) sa nu o lasi chiar asa de la sine......cu gandul ca las ca vine bebe sau ce o fi o fi
te pupic si tin pumnii sa vina bebe cat mai repede

lorena_86 spune:
nu conteaza, progesteronul din faza luteala pana inainte de ovulatie ar trebui sa atinga un platou, adica sa fie constant
la tine nu e asa
ori e o problema la tine ori la cei de la laborator
si cele din z 3 si cele din z 13 sunt facute la acelasi laborator?

lorena_86 spune:
fetelor am mai primit o stelutza
am 4
de fapt nu stiu de ce ma bucur atat ca sunt pe aici de un car de vreme si tot fara rezultat

gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rucs Buna dimineata Ma primiti si pe mine ? Sigur sunt cea mai batrana dintre voi, am 38 de ani ![]() Va multumesc si sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi. |
Bine ai venit si sedere scurta dar mai ales sa nu pleci singura la odisee

In curand gravidutza

Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

gina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui valicutza
neata, eu nu am nici o veste, sunt in stand by , azi z 40 ![]() in curand ![]() tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25. probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ. |
Eu tot mai sper

In curand gravidutza

MeAlex spune:
, Lore! Felicitari pentru steluta!
Rucs, chiar ca nu e asa rau. Multumesc pentru aprecieri, inteleg ca ne-ai studiat din umbra
.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru
sanatos!

laurika1982 spune:
Cred ca nu am fost in viata mea asa de fericita ca au venit uratii :D.asta ca sa pot sa incep sa numar zilele :).la mine nu au iesit rezultatele la chiuretaj.la voi cat a durat?eu amfost in spital la Giulesti si probabil de aia dureaza atat de mult.
Fetele,noroc mult celor care se testeaza zilele astea, asteptam POZITIVARI!!!!
Laura de
Cristian Alexandru 10.08.2010

gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudela Va salut si eu...mai tarzior ca am avut mai multa treaba astazi! ![]() Declar...fara placere...Z1... ![]() Primavara incepe cu tine! Un nou inceput! |
Ufiiii clau

In curand gravidutza