Piersicute de iulie august (18)
Raspunsuri - Pagina 15
ARUBA spune:
Mai are cineva arsuri la stomac si reflux gastric? Pe mine ma omoara de cateva zile si nu stiu daca exista vreun medicament permis pt asa ceva. Pls daca stie cineva sa imi zica si mie!
17+
Biribu spune:
buna fetele!
Kimmy m-ai suparat cu amandina aia
v-am admirat si eu pozicile, sunteti tare frumu toate
eu poze cu burta inca n-am, poate gasesc ceva sa ma vedeti la fata macar.
Aruba poti lua antiacide gen Rennie, Tums - e practic calciu fara nici o contraindicatie. eu am luat la sarcinile trecute si pantoprazol ca nu mai puteam, era groaznic, e ok in sarcina insa tu intreaba-ti doctorul personal, fiecare are alte pareri.
Tamy si mie imi place tare burtica ta cu gemenei, sa te vedem mai incolo, o sa ne intreci pe toate.
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
Alina_29 spune:
Multumesc mult pentru sfaturi,am fos la dr aici in urziceni dupa un eco a zis ca placenta e ok,insa l-am sunat si pe dr d la bucuresti si mi-a recomandat utrogestan 4/zi pana marti cand ne gasim,numai atunci are garda....asta doamne ferste in caz de ceva rau...imie e foarte greu cu serviciul va scriu de la birou,locul unde satu 9 ore pe zi pe un scaun si cu trei came de supravegheat pe mine..abia astept sa angajeze om in locul meu fiindca nu pot sa mai vin mult timp
Va pup si o sa va mai tin la curent ce ce se intampla.
+16
Fleurdelise spune:
Aruba, poti incerca si cu un pahar de lapte rece sau usor caldut inainte de medicamente. La mine asa trec (am arsuri cumplite, reflux inca nu). Intra la odiseele "mari", acolo s-a discutat mult despre asta, am retinut si eu ca rennie e permis.
Vom avea bebei pletosi, asta e clar...
21 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Daconst spune:
Vad ca aveti un chef de scris de numa,numa.
Eu azi sunt lenesa tare,citesc din umbra,dar cu scrisul mai usor.
Vorbeati de sarcini obtinute greu...parca ma simt si eu vinovata,ca la mine a fost mereu din prima incercare si stiam exact cind voi ramane gravi,culmea.In schimb am o vecina care e cu un an mai mare si nu reuseste nicicum sa mai ramana o data gravi desi are o fetita deja.Eu zic ca DD le decide pe toate cum crede el mai bine.
Kimmy,stii ca ma gandesc numai la amandina ta.
Dar nu am incumet s-o fac fara musfiri pentru ca risc sa o mananc singura.
Tammy,eu sunt si mai batrana ca tine asa ca sa nu te aud.Iar de burtica sunt bucuroasa ca n-o sa raman eu cea mai mare.
Iuli,eu zic ca e greu cu kg...am vazut si eu ca nu poti sa le controlezi.Sau daca nu iei la inceput,le iei spre final...asa ca pina la urma chiar nu mai conteaza,de slabit,o sa slabim toate ca n-ave ce face.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
19 sapt
Laura32 spune:
Da Fleur asa este ,binele vine cand nu mai ai speranta , eu in 6 luni am fost divortata si recasatorita , ce nu am reusit in 10 ani cu primul sot sa obtin o sarcina...acum am reusit intr-o luna si cand totul ti se pare distrus... ceva bun alaturi se contruieste .
Eu sunt nascuta pe 29 feb . si cum imi serbez ziua odata la 4 ani , acum 4 ani ma gandeam ca poate la celalalt 29 feb daca nu o sa am inca un copil macar sa fiu insarcinata , era cea mai mare dorinta a mea cu toate ca 4 ani mi se pareau o vesnicie si uite ca ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa-ti'se intample ...
Asta era ca o incurajare pt oamenii care mai au si cate o mica problema in viata , trebuie sa speri din suflet pentru binele tau ...
19+
Porumbita spune:
mai asta cu ramasul e clar ca se intampla cand vrea DD
la baiat am ramas din prima luna, prima incercare
apoi cand el avea un an cateva luni am lasat la liber pt bb 2...si am asteptat un an si un pic insa din pacate sarcina s-a oprit din evolutie la 8 sapt;
dupa ce am reusit sa depasesc momentul am ramas din a 2 a luna de incercari;
cred pur si simpluc aa cum era mmentul pt bb, ca DD stie mai bine ca mine
balanta_tm spune:
Si eu am reflux gastroesofagian si il am in special spre seara. Inclusiv de la apa plata mi se declanseaza.
Fetelor, nu va mai faceti complexe legate de varsta (eu niciodata nu le-am avut, iar acuma nici atat). Cand am facut fertilizarile, majoritatea cuplurilor aratau de 43-45 de ani (nu le-am facut in RO).
Asa cum zice si Fleur, e mai mult o prejudecata de pe la noi, ca sa facem copiii cat mai de tineri. Sigur, e ideal sa ii facem mai devreme, dar de cele mai multe ori nu e dupa cum vrem noi.
Iar despre cuplurile care nu pot face copii si ajung sa se desparta din cauza asta, mi se pare extrem de trist. Si noi (eu cu sotul) am realizat ca un moment dat ca s-ar putea sa nu avem niciodata sansa sa fim parinti, dar nu am simtit vreodata ca relatia noastra ar fi "goala" fara copii.
Viairo spune:
Ada, felicitari scumpa, ai scapat si de asta, rezultatul sigur va fi bun.
Aruba, intreaba la farmacie sau dr. de Bio Anacid de Aboca, contine: limestone, aloe, orz, lemn dulce, musetel.
Noi am asteptat bebe multi ani, toate analizele perfecte, dar... Suntem de 15 ani impreuna si am avut o sarcina acum 12 ani, pierduta la 4 luni, dupa care am avut nevoie de timp sa ma hotarasc pentru bebe. Cand ne-am hotarit se pare ca nu era momentul, a venit cand nu mai aveam sperante.
niccostea spune:
Noi, cand am vazut ca BB se lasa asteptat (2 ani de no-protection), incepuseram sa ne gandim la adoptie. Am auzit de multe cupluri care nu au putut avea copii o perioada indelungata de timp, apoi au adoptat si la cateva luni / ani dupa au avut si propriul copil. Uneori Doamne-Doamne cred ca mai aseaza lucrurile si in felul asta, ca sa-si gaseasca si copii orfani o familie.
FIV n-as fi facut, mi se pare o interventie mult prea mare asupra naturii....
BB intr-adevar a venit cand era cel mai bine si pentru el si pentru noi, din toate punctele de vedere.
V-am vazut burticile, tare frumoase toate! si atat de mici... eu nu am poze cu burtica, dar conduc detasat la 'cea mai mare burtoasa'
Seara faina sa aveti fetelor!
19+
MTHFR - A1298C heterozigot