Pufi de ian-feb 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Eu am stat in Constanta vreo 7 ani,si desi nu m-am nascut acolo si am stat mai mult pprin alte parti,acolo e ca o casa pentru mine...Il am acolo si pe fratele meu si familia lui cu care suntem foarte stransi...As fi mers acolo pentru ca aveam de unde gasi un dentist bun si aveam si unde sa stau...Mi-ar placea si mie tare sa ne cunoastem

Nyny,trebuie sa stau suparata,ca sotul nu e acasa si nu am cu cine sa ma impacEi,m-am mai linistit...Multumesc!Si sanatate multa!

Fiica-mea are deja 3 ore de somn,astazi a adormit pe canapea in timp ce ii pregateam pranzul,am lasat-o asezata pe canapea cu o carte in mana si peste 10 minute cand am venit cu mancarea,se intinsese si dormea...Isi trasese si un pulover al meu peste ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

aviz alexutza

"Nu pot fi mai multi candidati în proba pentru acelasi post

Daca angajatorului îi surade ideea de a testa în paralel mai multe persoane pentru acelasi post, urmand ca unul singur sa fie pastrat la final, trebuie sa stii ca aceasta practica nu este legala.
„Asa cum în cazul unor salariati care nu se afla în perioada de proba acestia nu pot fi angajati simultan pe acelasi post, nici în cazul perioadei de proba nu este posibila angajarea simultana pe aceeasi pozitie”. Angajatorul poate testa mai multe persoane pentru acelasi post doar succesiv, cu conditia ca o astfel de angajare succesiva de proba sa nu depaseasca 12 luni (în forma anterioara a Codului Muncii, nu puteau fi testati mai mult de 3 angajati).
"

si daca e o practica nelegala ce se intampla?

www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

aviz alexutza

"Nu pot fi mai multi candidati în proba pentru acelasi post

Daca angajatorului îi surade ideea de a testa în paralel mai multe persoane pentru acelasi post, urmand ca unul singur sa fie pastrat la final, trebuie sa stii ca aceasta practica nu este legala.
„Asa cum în cazul unor salariati care nu se afla în perioada de proba acestia nu pot fi angajati simultan pe acelasi post, nici în cazul perioadei de proba nu este posibila angajarea simultana pe aceeasi pozitie”. Angajatorul poate testa mai multe persoane pentru acelasi post doar succesiv, cu conditia ca o astfel de angajare succesiva de proba sa nu depaseasca 12 luni (în forma anterioara a Codului Muncii, nu puteau fi testati mai mult de 3 angajati).
"

si daca e o practica nelegala ce se intampla?

www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar

MS, dar acum cred ca e tardiv....oricum acolo nu ma intorc dupa cum s-au purtat cu mine si sa merg sa le cer ce?...pot spune ca au avut mai multe pozitii deschise, sau poate au fost suficient de inteligenti pe pers respectiva sa o treaca cu alt titlu in cartea de munca...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Am sunat la teatru si cum a raspuns repede si m-a luat repede tanti, am rezervat 4 bilete duminica la ora 10. Expira maine la ora 12. Sa-mi fac un plan totusi.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Tomaca, daca ajungi sa infaptuiesti treaba cu biletele si au mai multe se poate si pentru noi? eu cu Yannis, atat.

Mergi la inceput

Lore las ca va trece,imediat sub impactul discutiei te simti aiurea, ba mai ales a doua zi te trezesti si mai cu fundu'n sus si ofuscata ca doar ai "fiert" toata noaptea , dar se calmeaza lucrurile, ai s vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Am sunat la teatru si cum a raspuns repede si m-a luat repede tanti, am rezervat 4 bilete duminica la ora 10. Expira maine la ora 12. Sa-mi fac un plan totusi.

Povestea unui Dor

Le-ai rezervat toate pt tine? Adica sunt pt 2 copii si 2 parinti nu?
M-as baga si eu, dar daca fac rezervarea unde platesc biletele? Se pot plati online?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Eu teoretic sunt doar cu Tudor caci tati e busy la o conferinta. Alte 2 la alegere cine vrea daca reusesc sa le iau, desigur.
Nu cred ca sunt online. Eu am sunat la nr de pe site, adica agentie teatru. Trebuie sa ma duc sa le platesc / ridic de acolo pana maine la 12. Ma duc cu metroul. Daca vrei pot sa spun sa cer mai multe, dar nu garantez ca ajung.

Povestea unui Dor

In cazul in care ajungi, ia-mi te rog si mie 2 bilete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Fac un ceai si un capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Va invit la un ceai si la un capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Larisel merci de raspuns! Eu am vazut ca pe prospectul de la vigantol se recomanda zilnic de la 2 saptamani pana la 1 an si dupa aceea doar in lunile de iarna, asa ca vigantol zilnic si calciu 10 zile pe luna imi pare si mie cam mult.

Tomaca mi-a placut f tare raspunsul pe care i l-ai dat Ruxitei. Foarte frumos spus....exact asa am gandit si eu, dar stai mai bine la elocventa.
Si merci de ideea cu teatrul de papusi.
....si daca te rog frumos, frumos imi trimiti si mie materialele pe mail, plssss

Alex, sorry ca ai sotul bolnav! Asa sunt toti, stau lati cat patul si pe ei ii doare cel mai tare.... SA se faca bine repede sa nu te mai chinuie!
Foarte frumos gestionezi situatia cu Yannis, iar de tati, ce sa-ti spun....cred ca toti barbatii au aceiasi mama....al meu a incercat sa-l traga de par

Simply, bafta la examene! Tinem pumnii!

Ana pt examem copro eu am auzit 2 variante la laboratoarele pe la care am fost: se recolteaza 3 probe din 3 scaune consecutive sau 3 probe 3 zile consecutiv. Iar cand se recolteaza proba trebuie sa ai grija sa aduni din cateva puncte, nu doar dintr-un singur loc.

BF de raspuns.

Lore ! Sa fie impacarea dulce! Acum am citit si ultimul mesaj...asa ca stai suparata cat vrei tu
Ce frumos cred ca era dulce tare....

Ruxita, am vazut semnatura, dar nu stiu cat de relevant ar fi raspunsul meu ca am iesit din campul muncii de 2 ani si ceva iar inainte nu am mai participat la seminarii pt ca se stia ca voi intra in CIC, asa ca erau alti colegi trimisi.

Nyny, refacere rapida!

Mire, multumim de ceai, ca merge de minune....si si de capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniqueSta spune:

Buna, mamicilor de Pufuleti!

Eu sunt Monica, mamica lui Teodor, nascut in martie 2010. Aici e grupul potrivit? Inteleg ca acest grup s-a format inca inainte de a se naste pufuletii, deci mai primiti membri cu Pufuleti gata nascuti?

Chiar imi pare rau ca nu v-am gasit mai devreme, ca in timpul sarcinii eram departe de familie, prea multi prieteni nu aveam, prieteni apropiati deloc...ce bine mi-ar fi prins (si sotului ) sa fi avut unde sa imi spun si ofurile, si bucuriile, dar sper ca nici acum nu e prea tarziu...

Mergi la inceput