Clubul "babelor" FIV-oase 11

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

iau 4x5mg/zi timp de 5 zile apoi le scad
ms de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

simonia,
www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html" target="_blank">Hormone Levels
www.laborlexikon.de" target="_blank">Labor Lexikon (e in germana, dar tabelele sper sa le intelegi; analizele le cauti la litere, sau in cimpul de cautare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

da' am aflat si de ce e coada asa de mare la Administratie:se deschid ROL-uri obligatorii individuale,pentru datoriile fiecaruia dintre noi la Bugetele de Stat.
adicatelea...daca sotii Icsulescu au un apartament...fiecare dintre ei va avea un ROL propriu si isi va plati cota-parte din impozit in nume personal,in ROL-ul personal.
daca domnu' Icsulescu este un gentelman si vrea sa plateasca el tot impozitu pe apartament,sa n-o mai scoata pe domana din casa ca e gheata pe jos si aluneca sau e cu ala micu' ocupata...ntz,ntz,ntz...nu se poate...adica el poa' sa plateasca toata suma da' la Adiministratie o sa figureze ca si-a platit doar el...domna Icsulescu o sa apara datornica...n-o sa aibe chitanta pe numele ei cu plata pe cota de impozit.
adica pe langa CNP vom avea si ROL-personal fiecare individ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ce fain e linkul dat de tine bombi.
am citit la PAI cu google translate:)

Mergi la inceput

smaick,atunci papa fara sare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

samira

Mergi la inceput

samira nu pot sa cred asa o tampenie. eu crezusem ca se ingramadesc pt a prinde o reducere mica daca-si platesc taxele la timp.

Mergi la inceput

dap...o mare tampenie...ca multe alte tampenii care se intampla in RO.
si deduc si de ce se intampla tarasenia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

sabina, ai vazut si www.laborlexikon.de/Lexikon/Infoframe/t/Thrombophilie-Screening.htm" target="_blank">screeningul de trombofilie?

Mergi la inceput

am vazut. multumesc foarte frumos. acum citeam acolo. am mai dat intr-un alt tabel in care se spunea ca ficatul face de toate si cautam sa-mi amintesc cate lamai si ceai verde ar trebui sa beau eu zilnic. bleah. bleah.

pot sa zic ca nu pot sa mananc lamai. le urasc. imi vine sa plang cand musc dintr-una. dar limonada este sucul meu preferat!!!!

Mergi la inceput